Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

vakar buvau gariunuose, nusipirkau nestukinius dzinsus.mokejau 118lt. dzinsiukai superiniai ir nerealiai patogus. mum dabar kaiptik 4menesiukai, tai cia pats geriausias mano pirkinys:) nestuke.gif galejau ir anksciau nusipirkt. 4u.gif db esu toookia patenkinta, kad vos ne padebesiais skraidau is patogumo ax.gif nestuke.gif visoms patariu kuo anksciau isigyt. o dzinsai su juosta per pilva, o nudaroj dar dydis su guma reguliuojas, tad tix ir db ir iki nestumo galo biggrin.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganax @ 2010 04 12, 08:10)
vakar buvau gariunuose, nusipirkau nestukinius dzinsus.mokejau 118lt. dzinsiukai superiniai ir nerealiai patogus. mum dabar kaiptik 4menesiukai, tai cia pats geriausias mano pirkinys:) nestuke.gif galejau ir anksciau nusipirkt. 4u.gif db esu toookia patenkinta, kad vos ne padebesiais skraidau is patogumo ax.gif  nestuke.gif visoms patariu kuo anksciau isigyt. o dzinsai su juosta per pilva, o nudaroj dar dydis su guma reguliuojas, tad tix ir db ir iki nestumo galo  biggrin.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

O kurioj butent vietoj gariunuose, jei ne paslaptis? ar yra mazu dydziu (s, xs, xxs)? nes as radau panoramoj vienus tokius mazesnius, bet galetu buti dar mazesni, tai vat ir nzn, ka daryt, nes bijau likt be nieko, jei lakstysiu po visur.
Atsakyti
QUOTE(light @ 2010 04 13, 11:36)
O kurioj butent vietoj gariunuose, jei ne paslaptis? ar yra mazu dydziu (s, xs, xxs)? nes as radau panoramoj vienus tokius mazesnius, bet galetu buti dar mazesni, tai vat ir nzn, ka daryt, nes bijau likt be nieko, jei lakstysiu po visur.

o panoramoj kur konreciai yra drabuzeliu nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2010 04 13, 10:41)
o panoramoj kur konreciai yra drabuzeliu nestuke.gif ?

Mothercare lyg ir taip vadinas.
Atsakyti
Na labas, nestukes 4u.gif

Ir as galiu pasidziaugt savo pirmaisiais pirkiniais smile.gif isigijau juodas kelnes darbines ir dzinsus su guma per visa pilva thumbup.gif Aisku laisva ji man dar, bet priaugsiu greitai, to laisvumo po rubais kaip ir nesimato tongue.gif

Tik siaip kazkaip man sunkiai sekasi sugalvot kuo rengtis doh.gif Nu atrodo nedidelis tas pilvas, tai ir problemu neturetu buti, bet beda ta, kad mano pilvas visada plokscias buvo ir drabuzius laba megdavau iliemeniuotus, tai mano optimizmas isgaravo, kai siandien normaliai spinta perkreciau, kad perziureciau kuo cia puostis atsilus orams doh.gif Mano visi liemeniuoti ir priglude tiek per juosmeni tiek per krutine nepatogus doh.gif tai ziuriu, kad nelabai turiu ka apsirengt, o buvau nusiteikus, kad laiminga savo rubus nesiosiu dar kokius du men. Tai jau supakavau viska giliai i lagamina, pasilikau dar tuos kelis laisvesnius drabuzelius ir teks zygiuot i parduotuves dar kazka laivesnio ir besitampancio nusipirkt.

Atsakyti
Sveikos, busimos mamytes 4u.gif

Gal kur Kaune matet pirkti nestukiu kelniu arba dzinsu siaurejanciu i apacia?
Jau nebegaliu su atsegta saga sedet, vis tiek spaudzia pilvuka doh.gif

Ir gal galit brukstelt, kokiu apskritai yra parduotuviu Kaune 4u.gif
Atsakyti
yra bazej, raudonam pasaze tu siauruciu visai. daugiau kiek ieskojau - neradau. visose nesciuju pardese visi tokie man "bobiski" pasirode, platus..
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 14, 10:47)
yra bazej, raudonam pasaze tu siauruciu visai. daugiau kiek ieskojau - neradau. visose nesciuju pardese visi tokie man "bobiski" pasirode, platus..

dekui 4u.gif

Gal pameni, kuriam sandely? bigsmile.gif
Atsakyti
na ten net ne sandelys joks, o tas raudonas pasazas, kur per vidury pristatytas yra.. nera ten jokio numeriuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 14, 19:46)
na ten net ne sandelys joks, o tas raudonas pasazas, kur per vidury pristatytas yra.. nera ten jokio numeriuko smile.gif

Labai nemegstu ten stumdytis, tai senai ir bebuvau blush2.gif
Bet reikes vaziuoti ieskoti to raudonojo pasazo smile.gif
Dekui dar karta 4u.gif
Atsakyti
sveikutes. as Kaune esu pirkusi velvetus Raudondvario pl. 93, Sawana vadinas, vaikinukas te toks dirba. kazkada cia skaitinejau buvo akcija pas juos visi rubai po 69 lt, tai irgi visai apsimoka. o velvetus nusipirkau gan pigiai ir po to dar pardaviau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(light @ 2010 04 13, 12:36)

as apsipirkau gariunu 9eilej 16 pavilione. ar mazu dydziu yra tai nzn. dar ir 5 eilej 62 pavilione tokiu paciu rubu yra. kelnes man patiko, bet megztiniai tai tragiski pasirode, juolab kad man megstiniai nelabai ir aktualu vasarai blush2.gif
Atsakyti