is visu pazystamu nestukiu girdejau, kad geriausios tos kelnes, kur guma per visa pilva. as irgi tokias pirksiu. jau 4menesio paskutines dienos, tai net laisvi dzinsai sedint verzia ir labai nemalonus jausmas reix lekt i gariunus paziuret kokios ten kainos, nes parduotuvese kelnes ir dzinsai apie 150lt ar daugiau...
QUOTE(pukeliux @ 2010 04 07, 23:42)
O rimtai, kuo ypatingos tos nėščioms skirtos? Perku kol kas paprastas, tik didesnes, nei prieš nėštumą... ir tiek...
pasirodo, skiriasi
va, gali pasiskaityti aprašymą: http://www.emama.lt/...onus-elast.html
Man, pvz, paprastos nelabai tinka, nes padidėjo netgi apimtis po krūtine (šonkauliai išsiplėtė ), tai tos, kurias nešiojau (o nešiojau visuomet su pakietinimais ir lankeliais), spaudžia, veržia... be to, krūtinė padidėjo 1-2 dydžiais, tai jau su tais dideliais pakietinimais nekaip atrodo Nu vienž, kiekvienos pasirinkimas, ką rengtis...
Dėl džinsų. Nusipirkau dvejus džinsinius bridžus su guma per visą pilvą Buvau užsidėjusi tik vieną kartą, bet galiu paskayti, kad man buvo žiauriai nepatogu, nes po pilvu vistiek veržė (kur baigiasi džinsas ir prasideda guma)
Manau, kad visgi kelnių daugiau nepirksiu, nes šiaip ar taip labiau mėgstu sukneles Tik vat nesumąstau, ką, pvz, prie tunikų nešioti į darbą Dekrete būnant tai dzin, kokias getras užsidėsiu (nors minėjau, kad nelabai pavyksta rasti spec. nėštukėms), bet į darbą reikia kažko oficialesnio
man kelnes patogesnes pilnai dengiancios pilvuka
tiesa, kad rubai tinkantys nestumo pradzioje veliau nebetinka - isaugama per klubus slaunis ir tt tada reikia tiesog kitu. daznai ir pilvukui vietos senosiose nebelieka
tiesa, kad rubai tinkantys nestumo pradzioje veliau nebetinka - isaugama per klubus slaunis ir tt tada reikia tiesog kitu. daznai ir pilvukui vietos senosiose nebelieka
Del liemeneliu nestukems, tai man gyd. tik sake nenesiot su lankeliais nuo antros nestumo puses, jau kai krutine padides, o rinktis tiesiog minkstensnes. Nieko nesake apie spec nestukems
turiu kelnes su guma per visą pilvą ir džinsus su guma šonuose-kišenėse. Kelnės žymiai patogesnės, ir jų pačių medžiaga gana tampri, tai tilpsiu net gerokai pastorėjusi. O džinsai smukinėja, kai suveržiu gumas, tai spaudžia nu nžn man nelabai patinka
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 08, 08:36)
Dėl džinsų. Nusipirkau dvejus džinsinius bridžus su guma per visą pilvą Buvau užsidėjusi tik vieną kartą, bet galiu paskayti, kad man buvo žiauriai nepatogu, nes po pilvu vistiek veržė (kur baigiasi džinsas ir prasideda guma)
butent, perkant kelnes/dzinsus - pagrindinis kriterijus, kad siule/juostele ar kitas dalykas, kuris jungs juosmeni su kelnem - turi buti zemai, po pilvu. kitaip atsisedus verzia, jei jis buna toj vietoj kur prasideda pilvas. bet jau cia grynai nuo pasiuvimo priklauso..
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 08, 21:02)
butent, perkant kelnes/dzinsus - pagrindinis kriterijus, kad siule/juostele ar kitas dalykas, kuris jungs juosmeni su kelnem - turi buti zemai, po pilvu. kitaip atsisedus verzia, jei jis buna toj vietoj kur prasideda pilvas. bet jau cia grynai nuo pasiuvimo priklauso..
arba pačių kelnių medžiaga turi būti minkšta ir tampri, kad atsisėdus nesijaustų ir nespaustų
QUOTE(ajuka @ 2010 04 08, 09:17)
man kelnes patogesnes pilnai dengiancios pilvuka
Tikra tiesa Nes tos,kurios dengia ne visa pilva,padidejus pilvukui ziauriai smuksta....na,bet as dar su tokiom vaisktau,vis pasitaisau ir toliau einu
kai jau neuzsegiau ne vienu kelniu, pirkau tas kurios tiko pagal dydi, o tokios buvo tik su guma per visa pilva iki krutines, kadangi didelio pasirinkimo nebuvo. Ir labai dziaugiuosi, nes po senuju dzinsu toks palengvejimas kai niekur nespaudzia.
o sese atveze man savo nesiotus dzinsus tik su guma priekyje ant pilvo, seip irgi neblogai, bet lyginant su kelnem, tai tamprios kelnes daug patogiau nei dzinsai, nes medziaga lengvesne ir minkstesne nei dzinsas.
Manau, kad perkant drabuzius butinai reikia pasimatuot,ypac pirma karta, kai neisivaizduoji nei kaip tas rubas atrodo nei kaip tau patogiau.
O apsivilkus is kart pajauti ar smagiai jauties ar nelabai ir tas labai individulu, juk visos skirtingai storejam
o sese atveze man savo nesiotus dzinsus tik su guma priekyje ant pilvo, seip irgi neblogai, bet lyginant su kelnem, tai tamprios kelnes daug patogiau nei dzinsai, nes medziaga lengvesne ir minkstesne nei dzinsas.
Manau, kad perkant drabuzius butinai reikia pasimatuot,ypac pirma karta, kai neisivaizduoji nei kaip tas rubas atrodo nei kaip tau patogiau.
O apsivilkus is kart pajauti ar smagiai jauties ar nelabai ir tas labai individulu, juk visos skirtingai storejam
Aš turiu džinsus iš Mamanijos, su guma per visą pilvą. Pats džinsas labai minkštas todėl tikrai patogu nešioti. Dar nusipirkau klasikines kelnes, su kantuku irgi su didele guma. Taip pat patogios nes minkšta medžiaga. O bliskučių, marškinėlių, suknyčių turiu be skaičiaus Tiesa, dar megztinuką pasiėmiau - minkštas, purus, yra tik dvi diiidelės sagos viršuje, o žemyn ties pilvu toks gaunasi kaip praskiepas. Puikiai tinka dabar, manau sėkmingai nešiosiu ir kai bus didesnis nėštumas. Labai vykęs modelis
Na man vis delto turbut teks pradet nuo tu, kur su guma tik pilvo apacioj, nes su savo 12sav. nestumu sunkiai isivaizduoju vaikstancia su kelnem dengianciom visa pilva, dar jauciu ir per dideles butu. Kitos iseities neturiu, nes iprastines visos neuzsissega. Negaliu patiket, kad man per viena savaite taip pilvukas i prieki soktelejo, o dar toks mazas nestumas. Niekas, aisku, nematytu dar, bet kai mano pilvas visa laika labai plokscias, tai turbut del to, nors kazkiek jam atsiradus ir netelpu. Niead nebuciau pagalvojus, kad 13-a nestumo savaite eisiu pirkti nestuminiu kelniu
Siaip labai aciu visoms, kurios pasidalinot, kurios kelnes patogesnes kai pilvukas jau visai isdides turbut ir man reikes tas su guma per visa pilva pirkt
Siaip labai aciu visoms, kurios pasidalinot, kurios kelnes patogesnes kai pilvukas jau visai isdides turbut ir man reikes tas su guma per visa pilva pirkt
Aš taip pat apie 3men. nusipirkau kelnes nesčiajai su guma per visa pilva,nors dar buvo laisvokos,bet taip gerai jaučiausi.Pirkdama nenutuokiau kokios patogiausios,bet pasiseke nusipirkti labai geros kokybes,klasikines iš turgaus,nešiojau iki 6men.,dabar jau mažokos.Džinsu S dydžio neradau,visi buvo toookie modeliai.Jei kam reikia galiu parduoti,gera bukle,mokejau 130lt.,atiduočiau už sutartine kaina.Tik nuotraukos neturiu,gal ryt imesiu.