Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai būsimoms mamoms

o gal kas gariunuose kanors is nestukiu rubeliu esat uzmaciusios? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganax @ 2010 04 06, 10:01)
o gal kas gariunuose kanors is nestukiu rubeliu esat uzmaciusios? 4u.gif

Mačiau tongue.gif
5 eilė 62 paviljonas ir 9 eilė 16 paviljonas 4u.gif
Pasiėmiau vizitkes 4u.gif
Atsakyti
oj kaip aciu... 4u.gif reikes butinai apsilankyt ir kanors grazaus ir patogaus pilvinukui isrinkt nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganax @ 2010 04 07, 07:28)
oj kaip aciu... 4u.gif reikes butinai apsilankyt ir kanors grazaus ir patogaus pilvinukui isrinkt  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Linkiu rasti ką nors gražaus thumbup.gif bigsmile.gif
Pati vėl lėksiu šeštadienį, nes 5 eilėj užmačiau gražų trumputį sijonuką, bet neturėjo dydžio - sakė, šį savaitgalį jau turės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje, vat liemenėlę kur nusipirkti, neįsivaizduoju doh.gif Internetinėse parduotuvėse kainos didokos, be to, nesimatavus pirkti nesinori g.gif
O kiek Gariūnuose klausiau dėl nėščiųjų liemenėlių, į mane pažiūrėdavo kaip į kokią nesusipratėlę ir pasakydavo "taigi tik maitinančioms būna, nėščioms išskirtinių nėra" blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sorry moterys, bet as turiu dar viena idiotiska klausima. Noriu nusipirkti dzinsus ar siaip kelnes nescioms (man kol kas dar tik 3 men) ir visai nebezinau, kaip su tom kelnem yra-jei nusiperku dabar ir jos man tinka, tai ar po to nebus per mazos, nes mano pilvas tai dides (ar nereiks kitu po kiek laiko)? zinau, kad ten yra guma, bet ar po to per daug nevers pilvo. Gal as per anksti cia parinuos del rubu, bet kadangi siaip esu kuda, tai dabar jau bebeilendu i kai kuriuos rubus (o su kuo i darba eit?, bulviu maiso gi neuzsidesi).
Atsakyti
Labas, merginos, nors man dar tik pirmas trimestras i gala, jau pradedu dometis nestumiais rubais, nes i vakara kartais kelnes jau verzia pilvuka, o tai, manau, nera gerai g.gif

Turiu klausima del kelniu/dzinsu. Jie buna su dvieju tipu gumom. Esu girdejus labai skirtingu nuomoniu, tai butu idomu isgirsti ir jusu nuomone. Kuri guma yra patogesne?

Tokia, kur visa pilva uzdengia http://www.mothercar...k...31&mcb=core

Ar tokia, kur gumos tik sonuose http://www.next.co.u.....y Accessories

Labai butu idomu isgirsti nuomones.

Light, as tai neturiu supratimo, bet kazkodel visada isivaizdavau, kad tos kelnes ar dzinsai yra pritaikyti visam nestumo laikotarpiu g.gif

Tikekimes, kad atsakys, kuri zino, nes ir man dabar sugalvojau, kad tas klausimas aktualus biggrin.gif
Atsakyti
tokia kur uzdengia visa pilva yra zymiai patogiau. ypac kai pilvukas jau matosi.. (lt dar dazniausiai i ta platu juosmeni buna virsuj iverta juostele, su kuria dar gali sutraukti ir paplatinti, todel manau ir pradzioj nepamesi tokiu). na zinoma, toms kurios daug priauga - tu paciu kelniu gali neuztekti.
tos kur sonuose yra gumytes (arba dar buna panasios, kur guma tik per pilva - toks isiuvas, o nugaroj nera) - asmeniskai man tiko tik pradzioj nestumo..paskui kad ir didesnes matavaus, bet spaudzia ir viskas, juk i gala pilvas tikrai daug atsikisa.. ax.gif tai tokias as nesiojau tik kazkur iki 4-5 menesiuko, kol normaliai pilvas matytis pradejo.. tada ir spaudimas atsirado..
cia aisku viska surasau kaip man buvo, gal kitom kitaip, nzn g.gif
Atsakyti
niurzga123, aciu 4u.gif

O as atvirksciai girdejau, kad po tuo, kur uzdengia visa pilva labai prakaituoja g.gif

Na laukiam daugiau nuomoniu. Nors man tik 12sav. as jau galvoju nusipirkt tuos su gumytem sonuose, nes iprasti dzinsai ir taip visada buvo aptempti, tai nors pilvuko dar nesimato, jau paverzia daznai, kas manau tikrai nera gerai. Su bliuzelem ant virsaus net nesimatys, kad jie nestuminiai, aisku kol jau rimciau pilvukas neislis. O veliau ziuresiu, jei reikes, nusipirksiu dar vienus g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 04 07, 12:55)

O kiek Gariūnuose klausiau dėl nėščiųjų liemenėlių, į mane pažiūrėdavo kaip į kokią nesusipratėlę ir pasakydavo "taigi tik maitinančioms būna, nėščioms išskirtinių nėra" blink.gif  doh.gif

O rimtai, kuo ypatingos tos nėščioms skirtos? Perku kol kas paprastas, tik didesnes, nei prieš nėštumą... ir tiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 04 08, 01:42)
O rimtai, kuo ypatingos tos nėščioms skirtos? Perku kol kas paprastas, tik didesnes, nei prieš nėštumą... ir tiek...  g.gif

O aš pirkau kelias maitininačioms (nu kur atsisega priekis, kad krūtis atsidengtų), Bet taigi jas puikiusiai nešioju ir nėštukė būdama.
Tai jo parduotuvėj tokios apie 50 lt. pirkau vieną, o turguje (Kalvarijų pvz.) pirkau dvejas 1 vnt. už 12 Lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 balandžio 2010 - 06:34
QUOTE(light @ 2010 04 07, 16:28)
Sorry moterys, bet as turiu dar viena idiotiska klausima. Noriu nusipirkti dzinsus ar siaip kelnes nescioms (man kol kas dar tik 3 men) ir visai nebezinau, kaip su tom kelnem yra-jei nusiperku dabar ir jos man tinka, tai ar po to nebus per mazos, nes mano pilvas tai dides (ar nereiks kitu po kiek laiko)? zinau, kad ten yra guma, bet ar po to per daug nevers pilvo. Gal as per anksti cia parinuos del rubu, bet kadangi siaip esu kuda, tai dabar jau bebeilendu i kai kuriuos rubus (o su kuo i darba eit?, bulviu maiso gi neuzsidesi).

na visam nestumui gali ir neuztekti... nezinia kaip tie kg pasiskirstys ant kuno: tik ant pilvo, ant klubu, nugaros, slaunu... nes pvz mano klubai praplatejo 16 cm nuo nestumo pradzios iki dabar. tai dzinsai, kuriuos nesiojau pvz sausi jau netinka per klubus, verzia, o guma ant pilvo tempiasi kiek reikia..
Atsakyti