Dėkui už komplimentus dūmeliams
Specialiai jiems nieko nedariau - visiškas atsitiktinumas tai kaip jie susiraitė .
Dėl to dūmus man ir patiko fotografuoti, nes neįsivaizduoji koks rezultatas gausis
Fotkinau su dirbtiniu apšvietimu, t.y. naudojau išorinę blykstę, kurią wireless pagalba pastačiau iš šono ir tokiu būdu apšviečiau smilkstančius dūmelius .
Viksvaite - patiko kontrastai
Dar vienas baltas variantas (nors man juodi gražiau žiūrisi)
Ketti, va va,. as ir galvoju kaip cia taip tau gavosi... o pasirodo su blykste is sono Kokia tu turi? Pas mane SB-800, bet as su ja nelabai moku elgtis. Kaip tu ta vireles pasidarei? papasakok bo as jau is honkongo galvoju siustis kabeli blykstei
DI, pas mane dar paprastesnė blykstė - SB 600
O wireless padariau paspaudžiant ant blykstės "zoom" ir "-" vienu metu ir tada pasirenku "on" .
Ar ant SB 800 tas pats nežinau
O wireless padariau paspaudžiant ant blykstės "zoom" ir "-" vienu metu ir tada pasirenku "on" .
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 10:55)
DI, pas mane dar paprastesnė blykstė - SB 600
o vaikeli, kapec man sorry uz issireiskima nera pas mane tokio zoom ir "-", zinok parsisiunciau as vakar instrukcija lietuviskai, ir vis tiek as ten nieko nesuprantu
Papildyta:
Ketti, o tau suveike tik sb600, ar ir imontuota blykste? Ta prasme abi suveike?
DI, tik SB 600
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 14:33)
DI, tik SB 600
na jau pasidariau kad suveikia abi, bet kad tik SB neisivaizduoju... bet jei su taviske imanoma, tai gal ir maniske gali
QUOTE(DI @ 2009 11 21, 14:36)
na jau pasidariau kad suveikia abi, bet kad tik SB neisivaizduoju... bet jei su taviske imanoma, tai gal ir maniske gali
tai ten žinok ta vidinė blykstė tik duoda komandą išorinei, bet fotkinimo metu nesuveikia, nes bent jau man atspindžių ant fono nebuvo
QUOTE(ketti @ 2009 11 20, 20:59)
as apsalusi, nerealu man cia
tik ka bandziau, paskutinis s... galva tik skauda, vaikas ant galvos lipa, bando ale padeti susinervinau tik..kad nesigauna..
o kaip spalvoti gaunasi su ps ?
Sveikos
Darbo dienom tai nera kada nei fotkint nei skaityt Kad neisbrauktumet is sarasu siandien biski padumijau
Ryskumas tai neidealus, bet viska ant rankinio fokusavau tai visai faina pasimokyt buvo.
Spalvos....
Viksvaite, liuks kontrastai
Darbo dienom tai nera kada nei fotkint nei skaityt Kad neisbrauktumet is sarasu siandien biski padumijau
Ryskumas tai neidealus, bet viska ant rankinio fokusavau tai visai faina pasimokyt buvo.
Spalvos....
Viksvaite, liuks kontrastai
Melodi, liuks
Keliu ir as savo bandymus..
Fėja
Pienė
Tik ziuriu, kad laptopas visai kota isdegina
Sukurys
Na ir dar viena naturaliu spalvu...
Keliu ir as savo bandymus..
Fėja
Pienė
Tik ziuriu, kad laptopas visai kota isdegina
Sukurys
Na ir dar viena naturaliu spalvu...
Kas man s dumu labiausiai patiko, tai su ps zaist
Va cia dar atkapsciau paveluotai i rudens tema
Va cia dar atkapsciau paveluotai i rudens tema
Negalvojau, kad taip idomiai su dumais gali gautis ir kas idomu, kad beveik nesigauna vienodai vis kitaip jie pasisuka, tie dumai dumeliai, bet man nesigauna gal per tamsu ir kazko sukelus foto labai pikseliuojasi negraziai nu ko noret, muiline lieka muiline...bet as dar turiu vilciu dar kankinsiu namiskius su dumais