Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Dėkui už komplimentus dūmeliams bigsmile.gif

Specialiai jiems nieko nedariau - visiškas atsitiktinumas tai kaip jie susiraitė mirksiukas.gif .
Dėl to dūmus man ir patiko fotografuoti, nes neįsivaizduoji koks rezultatas gausis ax.gif

Fotkinau su dirbtiniu apšvietimu, t.y. naudojau išorinę blykstę, kurią wireless pagalba pastačiau iš šono ir tokiu būdu apšviečiau smilkstančius dūmelius mirksiukas.gif .

Viksvaite - patiko kontrastai thumbup.gif

Dar vienas baltas variantas (nors man juodi gražiau žiūrisi)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 21 lapkričio 2009 - 08:55
Ketti, va va,. as ir galvoju kaip cia taip tau gavosi... o pasirodo su blykste is sono bigsmile.gif Kokia tu turi? Pas mane SB-800, bet as su ja nelabai moku elgtis. Kaip tu ta vireles pasidarei? papasakok blush2.gif bo as jau is honkongo galvoju siustis kabeli blykstei lotuliukas.gif
Atsakyti
DI, pas mane dar paprastesnė blykstė - SB 600 mirksiukas.gif

O wireless padariau paspaudžiant ant blykstės "zoom" ir "-" vienu metu ir tada pasirenku "on" mirksiukas.gif .
Ar ant SB 800 tas pats nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 10:55)
DI, pas mane dar paprastesnė blykstė - SB 600 mirksiukas.gif

O wireless padariau paspaudžiant ant blykstės "zoom" ir "-" vienu metu ir tada pasirenku "on" mirksiukas.gif .
Ar ant SB 800 tas pats nežinau g.gif

o vaikeli, kapec man lotuliukas.gif sorry uz issireiskima blush2.gif nera pas mane tokio zoom ir "-", zinok parsisiunciau as vakar instrukcija lietuviskai, ir vis tiek as ten nieko nesuprantu verysad.gif
Papildyta:
Ketti, o tau suveike tik sb600, ar ir imontuota blykste? Ta prasme abi suveike?
Atsakyti
DI, tik SB 600 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 21, 14:33)
DI, tik SB 600 mirksiukas.gif

na jau pasidariau kad suveikia abi, bet kad tik SB neisivaizduoju... bet jei su taviske imanoma, tai gal ir maniske gali unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 21, 14:36)
na jau pasidariau kad suveikia abi, bet kad tik SB neisivaizduoju... bet jei su taviske imanoma, tai gal ir maniske gali  unsure.gif

tai ten žinok ta vidinė blykstė tik duoda komandą išorinei, bet fotkinimo metu nesuveikia, nes bent jau man atspindžių ant fono nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 21 lapkričio 2009 - 14:15

QUOTE(ketti @ 2009 11 20, 20:59)

bigsmile.gif as apsalusi, nerealu man cia bigsmile.gif

tik ka bandziau, paskutinis s... galva tik skauda, vaikas ant galvos lipa, bando ale padeti sad.gif susinervinau tik..kad nesigauna..

o kaip spalvoti gaunasi su ps ? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Darbo dienom tai nera kada nei fotkint nei skaityt doh.gif Kad neisbrauktumet is sarasu siandien biski padumijau tongue.gif

Ryskumas tai neidealus, bet viska ant rankinio fokusavau tai visai faina pasimokyt buvo.

Spalvos....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Viksvaite, liuks kontrastai thumbup.gif

Atsakyti
Melodi, liuks mirksiukas.gif

Keliu ir as savo bandymus..

Fėja
user posted image

Pienė
Tik ziuriu, kad laptopas visai kota isdegina g.gif
user posted image

Sukurys
user posted image

Na ir dar viena naturaliu spalvu...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 21 lapkričio 2009 - 15:21
Kas man s dumu labiausiai patiko, tai su ps zaist lotuliukas.gif

Va cia dar atkapsciau paveluotai i rudens tema biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Negalvojau, kad taip idomiai su dumais gali gautis bigsmile.gif ir kas idomu, kad beveik nesigauna vienodai thumbup.gif vis kitaip jie pasisuka, tie dumai dumeliai, bet man nesigauna doh.gif gal per tamsu unsure.gif ir kazko sukelus foto labai pikseliuojasi negraziai verysad.gif nu ko noret, muiline lieka muiline...bet as dar turiu vilciu biggrin.gif dar kankinsiu namiskius su dumais doh.gif
Atsakyti