Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(DI @ 2009 11 20, 19:08)
kaip idomiai  rolleyes.gif  tik is kur saules gaut  doh.gif

galima bandyti ir be saulės, su lempa pasišviesti. va čia tas rusiškas straipsnis, ir schema kaip viską sudėlioti. nors aš kai žaidžiau, tai vis gaudžiau saulę, man su natūralia šviesa labiau patiko.
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 11 20, 19:19)
Man nesigavo  schmoll.gif  naudojau šoninę natūralią šviesą (kaip tik saulėta buvo), fotiką padėjau stabiliai ant stovo, bet neturėjau tikrai juodo fono, naudojau odinės kompo kėdės nugarą, bet jos nelabai matomi subraižymai fotkėje ryškesni už dūmus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

stenkis, kad tos kėdės nugaros neapšviestų tavo šviesos šaltinis. stenkis labiau imituoti tą šviesos plyšį ir nesimatys subraižymų. man geriausiai fonas gavosi tada, kai maximaliai sumažinau jo apšvietimą.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 11 20, 19:27)
stenkis, kad tos kėdės nugaros neapšviestų  tavo šviesos šaltinis. stenkis labiau imituoti tą šviesos plyšį ir nesimatys subraižymų. man geriausiai fonas gavosi tada, kai maximaliai sumažinau jo apšvietimą.

gera mintis g.gif 4u.gif
Jei dar turėsiu jėgų, reikės gal vaikui užmigus pamėginti, pasišviesiu su lempa, tai kėdė ir taip tamsoje bus juodesnė, gal geriau gausis g.gif
Atsakyti
Pagaliau radau kur pirkti smilkalų, tai bandžiau ir aš dūmelius ax.gif

Va keli pirmi bandymai, ryt bandysiu dar, nes labai patiko - tik vakarui išlekiu ir nebeturiu kada smilkinti bigsmile.gif

Rožytės:
user posted image

Bangelės:
user posted image

O čia man vaidenasi iš butelio išlindęs Aladinas ir dar lazdele moja lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Dar viena gėlytė ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 11 20, 19:59)
Pagaliau radau kur pirkti smilkalų, tai bandžiau ir aš dūmelius ax.gif

Va jeckau kaip gražu wub.gif
Pelene, super nerealiai wub.gif
Peledike thumbup.gif

Wite, spaNguole, DI pradžia gera mirksiukas.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nugi kokios jus saunuoles bigsmile.gif Faini dumeliai thumbup.gif

Pelene, Ketti, papasakokit, cia dirbtinis ar naturalus apsvietimas? blush2.gif Su blicu ar be? ax.gif

Bandziau va katik prie dirbtinio, tai nekas... galva tik skaudeti pradejo, ikaliau saridono, tai jau praeina o biski biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 20 lapkričio 2009 - 20:45
Ketti blink.gifthumbup.gif nerealiai. Su blykste ar be pyškinai?
Kada jau žinosim, kam reikės siųsti foto? Labai nekantrauju ax.gif .
Atsakyti
aš jau irgi nekantrauju, kada galėsiu siūsti smile.gif

bet dūmus fotografuoti man visai nesigauna schmoll.gif
Atsakyti
ketti, super bigsmile.gif thumbup.gif

Man irgi sunkiai sekas doh.gif galvą įsiskaudėjo lotuliukas.gif einu nusiimsiu fotkes, gal kas gavos, nes fotike kas matos, tai dar ne viskas lotuliukas.gif bet net ir minimaliai apšvietus, man visai juodas fonas nesigauna verysad.gif bandysiu dar per naktį ką nors išmąstyti protingo lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau kaip ketti gavos, man tai per fuksa sakau, visai nezinau kaip ten tuos dumus fotkint doh.gif su blykste variau blush2.gif prie naturalaus apsvietimo 4u.gif

ketti, tavo nuotraukytes flickre prigyriau thumbup.gif

kitu irgi saunus dumeliai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 20 lapkričio 2009 - 21:29
Ketti, kokie nuostabus tavo dumeliai wub.gif wub.gif wub.gif

kodel man tokie neiseina verysad.gif ir stengiuosi ir vis tiek sh.... gaunasi. As ant dvieju lempu pasidariusi ta sviesos srauta, ir tas nemacija. O jei jungiu blykste tai apsisviecia fonas labai. O jei pakreipus kitu kampu fotkinti, tai reik labai nemazo juodo fono, kurio neturiu. Zodziu, blogam sokejui ir k***sai maiso doh.gif
Atsakyti
Aš dūminti dar neprisiruošiau sad.gif Negaliu pakęsti smilkalų schmoll.gif
Ieškoti kontrastų gryname ore smagiau smile.gif

Dideliems ir vėjai palankūs
user posted image

Gyvenimo ciklo fragmentas
user posted image

Atsakyti
Ketti, aš apakus bigsmile.gif Liuks dūmai thumbup.gif Ar jie taip patys susiraitė ar kažką darei? ax.gif

Viksvaite,, geri kontastai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 21 lapkričio 2009 - 08:41