Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(DI @ 2009 11 20, 16:26)
jei nori perdarinek, bet siaip su jais viskas ok  4u.gif  geriau sekancius daryk wink.gif kas tau dar liko?

Kiek suprantu, WB (is privalomu) g.gif Bet va prie sito ND, manau, teks gerokai papluseti.... blink.gif Neseniai pabandziau, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 20, 17:18)
man tai nereik akiniu papildomu -uztzat ir sakau viskas ok mirksiukas.gif

na man ir papildomu nereik, ir pagrindiniu uztenka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 20, 18:29)
Kiek suprantu, WB (is privalomu)  g.gif  Bet va prie sito ND, manau, teks gerokai papluseti.... blink.gif  Neseniai pabandziau, tai  doh.gif

ir as su jais privargau doh.gif bet uz tai ismokau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 14:36)

ar ir jus matot tai ka as matau  g.gif ar cia jau man kiauliu gripas  lotuliukas.gif

Matau lotuliukas.gif

Aš moteriškės biustą su nusvirusiom rankom ir užpakaliuku ir pirmajam Pelėdžiukės dūmelyje įžvelgiau ax.gif

MB parodžiau raudoną dūmelį, tai jis užburbuliavo, kad jau rodžiau. Sumaišė žmogelis su vienu Įdomiausių eFoto autorių darbų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 11 20, 18:06)
Visą rytą prasėdėjau besidūmindama, bet tik veltui visi namai prasmirdo, nieko gero iš to neišėjo... Lendu skaityt kaip geriau fotografuot dūmelius  4u.gif

gal kas turit kritikos? priimsiu ir padėkosiu  4u.gif

...džinas...

man visai patiko smile.gif
dumus kritikuot labai sunku lotuliukas.gif
Aisku noretusi tu tokiu kaip pavyzdziuose parodyta buvo, ryskiu, susirangiusi, visiskai be triuksmu smile.gif bet kad man paciai tokie nesigauna...

p.s. ir is vis, kam gali patikt smilkalai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 20, 19:35)
man visai patiko smile.gif
dumus kritikuot labai sunku  lotuliukas.gif
Aisku noretusi tu tokiu kaip pavyzdziuose parodyta buvo, ryskiu, susirangiusi, visiskai be triuksmu smile.gif bet kad man paciai tokie nesigauna...

p.s. ir is vis, kam gali patikt smilkalai  doh.gif  lotuliukas.gif

Ech, ir man tokių pat - be triukšmių ir labai gražių norėjosi... Tokių kaip Pelėdikės, Pelenės wub.gif

O nėra kokų bekvapių smilkalų? doh.gif lotuliukas.gif Šeiminykščiai išprotės, jei pradėsiu kiekvieną dieną po lazdelę degint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 20, 18:29)
na man ir papildomu nereik, ir pagrindiniu uztenka  tongue.gif

kiek akiniuociu cia daug cool.gif biggrin.gif

Peledikes dumus pamirsau pagirt thumbup.gif ir nepradink daugiau mirksiukas.gif

Wite, gerai, tik dzino as nematau schmoll.gif nors gal kitaip as ji issivaizduoju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pelene, super dumai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 20, 19:45)
Wite, gerai, tik dzino as nematau  schmoll.gif nors gal kitaip as ji issivaizduoju  blush2.gif  lotuliukas.gif

Dbar pamąsčiau, kad pavadinimas galėjo būti kiek kitoks ("smilkalinės džinas", ar panašiai...), bet man esmė buvo ten, kad dūmas išlenda iš lazdelės ir užsiraito 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visos už komentarus 4u.gif

Pelenės madmuazelę matau thumbup.gif ir tie spalvoti labai faini wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 19, 21:54)
bigsmile.gif  labai patiko sis dumelis, gal gali exif parasyti?

mano pirmo dūmo exif'as:
+- ExposureTime; 1/250 sec
+- FNumber; f 3.2
+- ExposureProgram; Shutter Priority
+- ISOSpeedRatings; 50

aš rusiškam tinklalapyje prisiskaičiau patarimų, kaip fotografuoti dūmus ir man visai patiko su jais pažaisti. fotografuojant dūmus, reikia sudaryti plyšio efektą. įsivaidzuojat kaip daržinėj kokioj per plyšį tarp sienos lentų šviečia saulė ir ten matosi skrajojančios ore dulkės. panašias sąlygas galima susikurti ir namuose. aš juodą popieriaus lapą atrėmiau į spintelę taip, kad jis gavosi šešėlyje. pro balkono duris įstrižai kambario gavosi man saulės apšviestas ruožas ir jame dėjau smilkalą. fotikas ant žemės, kad nejudėtų, fokusavau į pirštą dūmuose. šiaip F reiktų bent jau 8, bet pas man pagal apšvietimo sąlygas nesigavo su tokiu nieko gero padaryti. pabandysiu vėliau paieškoti savo archyvuose tą rusišką straipsnį, gal dar rasiu ir įmesiu.

QUOTE(Olive* @ 2009 11 20, 17:45)
Peledikes dumus pamirsau pagirt  thumbup.gif ir nepradink daugiau  mirksiukas.gif

ačiū rolleyes.gif bandysiu nedingti, nes žiūriu, kad tik skaitant, o ne aktyviai dalyvaujant negerai man, regresuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 11 20, 19:18)
Ačiū visos už komentarus  4u.gif

Pelenės madmuazelę matau  thumbup.gif  ir tie spalvoti labai faini  wub.gif
mano pirmo dūmo exif'as:
+- ExposureTime; 1/250 sec
  +- FNumber; f 3.2
  +- ExposureProgram; Shutter Priority
  +- ISOSpeedRatings; 50
aš rusiškam tinklalapyje prisiskaičiau patarimų, kaip fotografuoti dūmus ir man visai patiko su jais pažaisti. fotografuojant dūmus, reikia sudaryti plyšio efektą. įsivaidzuojat kaip daržinėj kokioj per plyšį tarp sienos lentų šviečia saulė ir ten matosi skrajojančios ore dulkės. panašias sąlygas galima susikurti ir namuose. aš juodą popieriaus lapą atrėmiau į spintelę taip, kad jis gavosi šešėlyje. pro balkono duris įstrižai kambario gavosi man saulės apšviestas ruožas ir jame dėjau smilkalą. fotikas ant žemės, kad nejudėtų, fokusavau į pirštą dūmuose. šiaip F reiktų bent jau 8, bet pas man pagal apšvietimo sąlygas nesigavo su tokiu nieko gero padaryti. pabandysiu vėliau paieškoti savo archyvuose tą rusišką straipsnį, gal dar rasiu ir įmesiu.
ačiū  rolleyes.gif  bandysiu nedingti, nes žiūriu, kad tik skaitant, o ne aktyviai dalyvaujant negerai man, regresuoju  doh.gif

kaip idomiai rolleyes.gif tik is kur saules gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 20, 17:35)
p.s. ir is vis, kam gali patikt smilkalai  doh.gif  lotuliukas.gif

man seniau patiko , bet jau porą metų nenaudojau, tai šiandien kai pakūriau doh.gif feeeee, o dar kažkoks tipo harmoningas kvapas doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 11 20, 18:18)

wow, neblogi patarimai bigsmile.gif
Man nesigavo schmoll.gif naudojau šoninę natūralią šviesą (kaip tik saulėta buvo), fotiką padėjau stabiliai ant stovo, bet neturėjau tikrai juodo fono, naudojau odinės kompo kėdės nugarą, bet jos nelabai matomi subraižymai fotkėje ryškesni už dūmus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti