o rarity, kaip smagu! Kokia foto!!! Lauksim daugiau!!!
Ačiū visoms už palaikymą, ryt bandysiu ką nors išgauti.. Ech, bandžiau tris daiktus, bet kažkaip man tik išryškėja kontūrai vieno ar kito, bet likę nesusilieja.. Nieko, jaučiu, kad "tiesa slypi kažkur anapus", tiesiog dar nesusigaudau kaip susiet diafragmą, išlaikymą. Reik pajaust..
Mano stiklas
tik kai ikeliau supratau, kad per daug centruota, reiktu pakoreguot truputuka kadravima aisku bus ir daugiau ka koreguot, kaip visada bet pirma karta foto daryta be jokiu visiskai jokiu pataisymu jokiom programom
tik kai ikeliau supratau, kad per daug centruota, reiktu pakoreguot truputuka kadravima aisku bus ir daugiau ka koreguot, kaip visada bet pirma karta foto daryta be jokiu visiskai jokiu pataisymu jokiom programom
QUOTE(laurx @ 2009 12 02, 20:13)
Emigrante, pries penkis metus butume buve ir is tos pacios valstybes (gyvenau netoli Navan, miesteli Drogheda) . Jei kada busi netoliese, leisk zinoti, pakveisiu kavos puodeliui .
pries 5 metus as gyvenau netoli tavo miesto, tokiame magherafelt O Drogheda zinau, nes ten dukryte gimdziau
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 03, 00:02)
Uogiene, gerai tu cia Spalvos patiko, o pirmoj nepasakyciau kad stikline
aciu, citra
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 02, 23:32)
Mano stiklas
Koks fainas stiklas
Sveikinu su pirkiniu
Uogiene, tikrai labai įdomiai jei tik pirmą būtum įdėjusi, būčiau nesupratusi, kad ten stiklinė
QUOTE(Abi @ 2009 12 03, 08:26)
Uogiene, tikrai labai įdomiai jei tik pirmą būtum įdėjusi, būčiau nesupratusi, kad ten stiklinė
rarity, Abi, aciu stebuklas kazkoks su veidroduku fotkint, kaifas
Sveikos, ilindau pazet kokia savaites tema, o cia jau ir fotkiu yra
Uogiene, agam, pirma biski per daug centruota, bet siaip super Kaip juoda fona padarei jei be ps?
Ich, stakaniukai
Uogiene, agam, pirma biski per daug centruota, bet siaip super Kaip juoda fona padarei jei be ps?
Ich, stakaniukai
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.