Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

o rarity, kaip smagu! Kokia foto!!! Lauksim daugiau!!!
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą, ryt bandysiu ką nors išgauti.. 4u.gif Ech, bandžiau tris daiktus, bet kažkaip man tik išryškėja kontūrai vieno ar kito, bet likę nesusilieja.. Nieko, jaučiu, kad "tiesa slypi kažkur anapus", tiesiog dar nesusigaudau kaip susiet diafragmą, išlaikymą. Reik pajaust.. doh.gif
Atsakyti
Mano stiklas

user posted image
tik kai ikeliau supratau, kad per daug centruota, reiktu pakoreguot truputuka kadravima blush2.gif aisku bus ir daugiau ka koreguot, kaip visada biggrin.gif bet pirma karta foto daryta be jokiu visiskai jokiu pataisymu jokiom programom bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 12 02, 20:13)
Emigrante,  bigsmile.gif pries penkis metus butume buve ir is tos pacios valstybes (gyvenau netoli Navan, miesteli Drogheda)  ax.gif . Jei kada busi netoliese, leisk zinoti, pakveisiu kavos puodeliui  mirksiukas.gif .

schmoll.gif pries 5 metus as gyvenau netoli tavo miesto, tokiame magherafelt lotuliukas.gif O Drogheda zinau, nes ten dukryte gimdziau thumbup.gif
Atsakyti
Uogiene, gerai tu cia bigsmile.gif Spalvos patiko, o pirmoj nepasakyciau kad stikline biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 03 gruodžio 2009 - 00:03
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 03, 00:02)
Uogiene, gerai tu cia  bigsmile.gif Spalvos patiko, o pirmoj nepasakyciau kad stikline  biggrin.gif

aciu, citra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 02, 23:32)
Mano stiklas

Koks fainas stiklas thumbup.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif
Atsakyti
Uogiene, tikrai labai įdomiai bigsmile.gif jei tik pirmą būtum įdėjusi, būčiau nesupratusi, kad ten stiklinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 12 03, 08:26)
Uogiene, tikrai labai įdomiai  bigsmile.gif jei tik pirmą būtum įdėjusi, būčiau nesupratusi, kad ten stiklinė  bigsmile.gif

rarity, Abi, aciu bigsmile.gif stebuklas kazkoks su veidroduku fotkint, kaifas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, ilindau pazet kokia savaites tema, o cia jau ir fotkiu yra thumbup.gif

Uogiene, agam, pirma biski per daug centruota, bet siaip super thumbup.gif Kaip juoda fona padarei jei be ps? smile.gif

Ich, stakaniukai thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti