vadinas ne man vienai kiauliu gripas juokauju aciu merginos
Papildyta:
nu va dar viena isspaudziau dumiuka
Girlianda
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 14:36)
nu biski papyskinau dumukus ir as trumpai labai nes vaikai neleido tai keleta kadriuku tik pusetinu gavos dedu pirma blyna....
Madam ot couture
ar ir jus matot tai ka as matau ar cia jau man kiauliu gripas
Madam ot couture
ar ir jus matot tai ka as matau ar cia jau man kiauliu gripas
nu matosi matosi tavo madam bet del gripo tikiuos kad nesergu
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 14:56)
laaaaaaaaaaabai graziai
pasakok kaip darai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ar toli statai fona, su kuo svieti? ar kambary pasidarai pilna tamsa ar ne? Kiek lempu naudoji? kokiais nustatymais fotkini? ar naudoji blykste? ir pan ir pan
pelene, liuks
Pelene koks grožius....kaaaip padarei?
QUOTE(DI @ 2009 11 20, 14:01)
ar toli statai fona, su kuo svieti? ar kambary pasidarai pilna tamsa ar ne? Kiek lempu naudoji? kokiais nustatymais fotkini? ar naudoji blykste? ir pan ir pan
Pelene, jėgiškai prisidedu prie visų DI klausimų
Laužas
eikit mergos nebludikit nieko neklauskit, nezinau kaip man cia per fuksa taip gavos, tik sakau nuosirdziai, kad foto mano, nevogtos is neto veliau galesiu zalius kadrus parodyt
eikit mergos nebludikit nieko neklauskit, nezinau kaip man cia per fuksa taip gavos, tik sakau nuosirdziai, kad foto mano, nevogtos is neto veliau galesiu zalius kadrus parodyt
Pelene, šauniai pasidarbavai
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 14:36)
Madam ot couture couture [/i][/b]
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 14:56)
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 15:09)
Laužas
bet jei nerasai, kaip padarei, tai iskart itarimas kyla vogta juokauju
buvau parduotuvej, o i smilkalus nepaziurejau skleroze
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 20, 15:09)
Laužas
na na , jau tik nereikia kuklintis pasakok kaip cia taip padarei?
zadejau vel uzkulisius nufotkint bet pakaks pasakojimo gal nu va padejau ant vaiku staliuko kedute ant kedutes uzmoviau savo juoda sijona, ant knygu kruveles padejau smilkaline uzdegiau smilkala ir fotkinau visaip.... o del pacio dumelio nieko nedariau... jis pats taip susiraito o as maniau irgi kad cia reik kazkaip mandriai sukt kazka daryt o pasirodo tik fotkint laiku reik suspet
Pelene, matau ir aš madam - gražiai dūmelis susidėliojo ir fainiai kad tą madam įžiūrėjai - man pavadinimas patiko labai
Nusipirkau smilkalų, bandysiu. Pelene , su blicu fotkinai?