Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Will @ 2009 12 02, 10:22)
visoms galima, tik savo skype parašykit  4u.gif

LAURUTeva smile.gif

ich, man visai graziai ziuris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 12 02, 16:48)
Sveikos 4u.gif
Stiklo temai:

Man trečia patiko, tik pirmai stiklinei iš kraštų erdvės mažoka ir šiek tiek ryškumo
Atsakyti
ich, man trecia taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
ich ,man 1 ir 3 thumbup.gif
Atsakyti
Aciu jums 4u.gif bigsmile.gif Nesitikejau blush2.gif
Atsakyti
ich, šaunuolė thumbup.gif Man trečia labiausiai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 12 02, 15:00)

bigsmile.gif laurx, mes is vienos salos bigsmile.gif tik as kitoj valstybej ax.gif Bet daznai i jusu krasta uzsuku mirksiukas.gif

ich,man trecioji thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms!

Fotografuoju jau kelis metus, bet labai probėgom ir iš akies. Neseniai radau šitą temą ir labai norėčiau patobulėti. Iki šiol fotkinau su muilinuke ir ant auto.. blush2.gif Kaip manot, ar pakaks man Canon S2 IS? Tik pradėjusi domėtis pamačiau, kad kai kurios jo galimybės gana ribotos.. Bet jei labai neišbrokisit, mėginsiu pradėti namų darbus. Kaip suprantu, reiktų pradėti nuo jų..? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asanti @ 2009 12 02, 20:00)
Labukas visoms!

Junkis mirksiukas.gif Laukiam ND! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asanti @ 2009 12 02, 20:00)
Kaip manot, ar pakaks man Canon S2 IS? Tik pradėjusi domėtis pamačiau, kad kai kurios jo galimybės gana ribotos.. Bet jei labai neišbrokisit, mėginsiu pradėti namų darbus. Kaip suprantu, reiktų pradėti nuo jų..? ax.gif

Pakaks pradžiai, aš fotografavau su canon S5 IS gan ilgą laiką smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

nelabai turiu daug laiko - miego noriu. Gražūs stiklai wink.gif
Mano skrydžio nuotrauka smile.gif

user posted image

Asanti, junkis drąsiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 02, 17:27)
bigsmile.gif  laurx, mes is vienos salos  bigsmile.gif  tik as kitoj valstybej  ax.gif  Bet daznai i jusu krasta uzsuku  mirksiukas.gif

Emigrante, bigsmile.gif pries penkis metus butume buve ir is tos pacios valstybes (gyvenau netoli Navan, miesteli Drogheda) ax.gif . Jei kada busi netoliese, leisk zinoti, pakveisiu kavos puodeliui mirksiukas.gif .

rarity, thumbup.gif foto.

Asanti, junkis, lauksim ND. 4u.gif
Atsakyti