Mano kaimas nakti
sveikos mergaites.. na manau dauguma manes cia net nepazysta..esu is tu mokiniu kur prastai lanko pamokas atejau jus aplankyti..
labai patiko jusu visi dumukai.. net negaliu isskirti
kadangi uzmaciau kad stiklo temuke..imetu kelis savo stiklinius bandymukus:
o cia neitema..tiesiog pastaroji veikla:
Papildyta:
grazios sviesos tavo kaime
labai patiko jusu visi dumukai.. net negaliu isskirti
Papildyta:
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 01, 16:42)
Mano kaimas nakti
grazios sviesos tavo kaime
Boruzka, nuorauka desinej lyg ir suspausta perdaug , gal erdves noretus daugiau.
Olive, kazkaip net nezinau, ka pasakyti apie tavo stikline .
Emigrante, sustras tavo kaimas, labai grazu
Josephin, idomiai suzaidei su zaliu melynu stiklu . Lasai ant stiklo man nelabai . O pakutine nuotraukoj berniukas kazkaip per daug neryskus, na ta prasme, kad vos atskiriu rankytes nuo kunelio, bet gal cia mano kompas tik taip rodo. Be to, viena kojyte, kazkaip keistai nukirsta ties pirstukais, tiesa pasakius, sunku juo iziureti. Ir pats berniukas gal per daug centre, o gal ir netrukdo tas
Ir aplamai jauciu daznai nusikomentuoju i pievas, todel neimkit giliai i sirdi . Oi daug man dar mokintis...
Olive, kazkaip net nezinau, ka pasakyti apie tavo stikline .
Emigrante, sustras tavo kaimas, labai grazu
Josephin, idomiai suzaidei su zaliu melynu stiklu . Lasai ant stiklo man nelabai . O pakutine nuotraukoj berniukas kazkaip per daug neryskus, na ta prasme, kad vos atskiriu rankytes nuo kunelio, bet gal cia mano kompas tik taip rodo. Be to, viena kojyte, kazkaip keistai nukirsta ties pirstukais, tiesa pasakius, sunku juo iziureti. Ir pats berniukas gal per daug centre, o gal ir netrukdo tas
Ir aplamai jauciu daznai nusikomentuoju i pievas, todel neimkit giliai i sirdi . Oi daug man dar mokintis...
QUOTE(laurx @ 2009 12 01, 17:34)
berniuko kojytem ir rankytem viskas gerai..tik sumazinimas nuotraukos taip veikia..kad sulieja biski vaizda.. ir su tuo odos blankumu viskas ok..cia taip turejo but..siaip ten juoda medziaga tad gal ji pasiraicius ir kazkuom trugdo.. galu gale esme buvo, vaiko israiska
Papildyta:
Boruzka..tavo stikliniai variantai labai patiko..ypac pirmasis..super bokeh
Olive- grazus stiklas, tekstura visai tinka.
Josephin- fainas veiklos kadras, toks linksmas,su nuotaika
emigrante- grazu
Boruzkos stiklas irgi labai patiko
del Stiklo ND negarantuoju kad ka isgimdysiu Nors gal..
O as pavelavusi su skaiciais (si ideja senai buvau sugalvojus, tikrai nenuziurejau nuo emigrantes ).
emigrante- grazu
Boruzkos stiklas irgi labai patiko
O as pavelavusi su skaiciais (si ideja senai buvau sugalvojus, tikrai nenuziurejau nuo emigrantes ).
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 01, 18:08)
aciukas malonu kad patiko..
skaiciai puikiai gavos..ypac patinka tas atspindys..nubegantis
QUOTE(Josephin @ 2009 12 01, 18:07)
berniuko kojytem ir rankytem viskas gerai..tik sumazinimas nuotraukos taip veikia..kad sulieja biski vaizda.. ir su tuo odos blankumu viskas ok..cia taip turejo but..siaip ten juoda medziaga tad gal ji pasiraicius ir kazkuom trugdo.. galu gale esme buvo, vaiko israiska
Tai va as ir sakau, kad nemoku dar komentuot
*Citra, graziai pateikiai skaicius
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 01, 18:42)
Mano kaimas nakti
labai grazus naktinis vaizdas, foto svari tokia
QUOTE(Josephin @ 2009 12 01, 19:02)
labai idomus stiklo koliazas
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 01, 20:08)
nors ir pavelavai, bet labai graziai ir idomiai pateikei skaiciukus
panos, kokia tema sios savaites?
Labas vakaras. Kadangi skaiciu ND i pabaiga, o tokios minties niekas nepanaudojo, tai as panaudojau, i menus nepretenduoju
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 01, 19:07)
labai idomus stiklo koliazas
aciu labai
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 01, 19:12)
Labas vakaras. Kadangi skaiciu ND i pabaiga, o tokios minties niekas nepanaudojo, tai as panaudojau, i menus nepretenduoju
man pirmoji kazkaip labiau patiko
boruzka, bokeh išties tokia nuotrauka su Kalėdų dvasia Bet tas didelis šviesus tarpas tarp nuotraukų kažkaip nelabai, tarsi iškrenta iš konteksto ir nuotrauka dešinėje atrodo per daug nukąsta
<emigrante>, gražus kaimas truputėlį pakarpyti norisi
labai įdomiai pateikti buteliai
nepavėlavusi, juk tik nuo rytojaus nauja tema
nuotrauka aš kažką panašaus norėjau dar stoty nufotkinti ar oro uoste, bet kad nebuvo kaip nukakti
mintis
<emigrante>, gražus kaimas truputėlį pakarpyti norisi
QUOTE(Josephin @ 2009 12 01, 18:02)
labai įdomiai pateikti buteliai
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 01, 19:08)
nepavėlavusi, juk tik nuo rytojaus nauja tema
nuotrauka aš kažką panašaus norėjau dar stoty nufotkinti ar oro uoste, bet kad nebuvo kaip nukakti
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 01, 20:12)
mintis
QUOTE(antajo @ 2009 12 01, 01:01)
va tokios man dbr eina..
man tokios patinka
QUOTE(laurx @ 2009 12 01, 01:16)
Kažko jiems trūksta, kad žiūrėtųsi
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 01, 04:01)
Kaip Jums sita i skaiciu tema?
man iš vienos fotkės norėtųsi dvi padaryti: vieną su skačiais ir fūra, kitą su fūra ir medeliu
QUOTE(boruzka @ 2009 12 01, 18:01)
Gražūs blikiukai, tik jų pastaruoju metu daug deda. O aš padaryti net nemoku. Išduok, kaip
QUOTE(Olive* @ 2009 12 01, 18:22)
Tikrai archyvinė
QUOTE(<emigrante> @ 2009 12 01, 18:42)
Mano kaimas nakti
Noriu ir aš kaimo su tokiom šviesom
QUOTE(Josephin @ 2009 12 01, 19:02)
Pastaroji veikla , o stiklų didesnio nors vieno fragmento norėtųsi, labai jau nukarpyta
QUOTE(*Citra* @ 2009 12 01, 20:08)
Tu šauniai įgyvendinai mano idėją - laikrodis su atspindžiu juodam fone tik truputį pastumdyti reikėtų, atsižvelgiant į trečdalių taisyklę
QUOTE(Uogienė @ 2009 12 01, 21:12)
Man abi patiko. Pirmoji truputį murzina per mano kompą atrodo, tai gal antra tada labiau
Man abi patiko. Pirmoji truputį murzina per mano kompą atrodo, tai gal antra tada labiau