Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 30, 21:32)

svarbu viskas gerai :4u:

o nuotraukos man labai patiko, labiausiai kur taviskis prie kriaukles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 30, 21:34)
svarbu viskas gerai  :4u:

o nuotraukos man labai patiko, labiausiai kur taviskis prie kriaukles  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

cia pora skaitmeniniu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 lapkričio 2009 - 20:38
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 30, 20:37)
aciu  4u.gif

Puikios foto. Simono grožio buvau pasiilgusi wub.gif Ir panelę vaikinas susirado? Gražios mergaitės nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
Zitlali, visos foto super! Pirmosios, juositnės super perteikia tą slogią ligoninės nuotaiką verysad.gif .Na o paskutinės trys wub.gif
Atsakyti
Zit, ojej unsure.gif nesmagu kaip... bukit sveiki 4u.gif

nuotraukos super, man ta paskutine kur S miega, sviesi kur, nereali 4u.gif
Atsakyti
Smagu girdet Zitlaly kad jau namie ir Simoniukas geriau jauciasi sentimentalus kadrai ypac juosta veza pries paskutine nuotrauka ,viskas dvelkia tais laikais , gal jos ir darytos su sia medium formato kamera bigsmile.gif

[B]rarity [/B ] grazus spinduliai .mane iri traukia tokie peizazai ax.gif

kuribinga temele ND ,gal ka sumastysiu blush2.gif

imesiu viena is experimentu hihihi.gif

user posted image

gero vakarelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 30 lapkričio 2009 - 21:34
Zit, juostinės tai tikrai slogios, patiko su pėdutėm, bet skaitmenos tai wub.gif
Atsakyti
Loretoido nuotrauka sužavėjo- ta šiluma, sklindanti iš nuotraukos wub.gif wub.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 18:19)
Keliu klausimą: ar reikia užskaitytus privalomuosius ND kur nors sukelti ateities kartoms pažiūrėti ar tik pasilikti sau atminimui  g.gif

Reikia sukelti į albumą 4u.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 30, 19:49)
as bandau kita varianta su akinukais  blush2.gif  man geresnis sis

aha, geresnis, man dar norėtųsi, kad akinių rėmelis visas matytųsi, turiu omeny ta pusė, kurios dalis matosi, dabar truputį neišbaigta atrodo ax.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 30, 19:51)
Aciu biggrin.gif

o cia nzn ar tiks

Raudonos ...

kur turi tikti? ax.gif
Man kiek ryškumo trūksta blush2.gif

Visi skaičiukai thumbup.gif Labiausiai įstrigo Tiny , Kūlverstuko ir ta skraidanti knyga thumbup.gif [b[Kaktukės[/B] mintis irgi patiko, bet manrods geriau žiūrėtųsi, jei knygos būtų didesnės ax.gif
Kokią siūlot naują temą? Nes ryt juk paskutinė diena skaičiams ax.gif

Zitlali, Simoniukui 4u.gif
Atsakyti
as pasuoju skaicius... unsure.gif nejo man kazkodel jie unsure.gif

va tokios man dbr eina..
user posted image
Atsakyti
Zana4, dabar daug geresne foto su akulioriais thumbup.gif .

Zitlali, visos nuotraukos labai idomios, bet man asmeniskai 2,5 ir 10 wub.gif .
Sveikatytes tavo maziukui 4u.gif .

Na, kol dar traukinys nenuvaziavo dedu ir as skaicius:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, labai sauniai prisiskaiciavot, labai geru kadru ir ideju pamaciau thumbup.gif Man kazko sunkiai su siuo reikalu,ideja turiu-reiks bandyt igivendint.

labai patiko Loretoido kontrastas wub.gif Tokia silta,jauki,kaledine foto. Dar visai idomiai kus saukstas su sakute (nepamenu kieno), Su bateliais irgi liux thumbup.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 30, 21:08)
Zitlali, visos foto super! Pirmosios, juositnės super perteikia tą slogią ligoninės nuotaiką  verysad.gif .Na o paskutinės trys  wub.gif

drinks_cheers.gif Juosta tikrai perteikia ta niura ligonines nuotaika. Super visos Zit foto thumbup.gif
Beje- sveiki sugrize,svarbiausia kad S butu sveikas kaip ridikelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip Jums sita i skaiciu tema?

user posted image

Fura vaziavo pro sali...
Papildyta:
Zitlali, tavo foto nerealios bigsmile.gif
O maziukui balionas 4u.gif
Atsakyti