Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 30, 15:33)

Nepamenu kieno daug skaičių pro akinius- tai sakyčiau galima būtų skelbti nugalėtoju už tiek daug skaičių  biggrin.gif .
.

`mano akuliorai blush2.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 30, 15:48)

1 foto be komentaru, jetau kaip grazu, tiesiai i kataloga 4u.gif

QUOTE(laurx @ 2009 11 30, 18:06)

Zana4, labai super ideja su kelio zenklu. Tik idomu butu palyginti su orginalu  4u.gif .
Su akiniais superine ideja, tik man noretusi skaicius patenkancius i akiniu stikla matyti ryskius, o likusius isblurintus  4u.gif .

ta zenkla be apdirbimo geda ir deti, pro stikla fotkinta ir vaziuojant greitai smile.gif veliau bandysiu imesti.

o skaiciukus ir man noretusi taip matyti, kol kas nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 30, 18:50)
o skaiciukus ir man noretusi taip matyti, kol kas nepavyko  blush2.gif

Man atrodo, kad pas tave fokusas ne viename taške uždėtas. Pabandyk pakaitalioti. Pas mane Nikon D90 einant per meniu autofocus susirandi ir ten leidžia keisti ax.gif

Keliu klausimą: ar reikia užskaitytus privalomuosius ND kur nors sukelti ateities kartoms pažiūrėti ar tik pasilikti sau atminimui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksvaite: 30 lapkričio 2009 - 18:22
QUOTE(laurx @ 2009 11 30, 16:06)
Emigrante, man graziausia butu 3 jei nesimatytu to nedidelio sujudejimo, o siaip antra ir labai grazi  4u.gif .

O kaip jus fotkijat vaikucius - stabilizatorius ON ar OFF? blush2.gif
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif papasakokit kokios foto tinka i kontrastu tema? g.gif ba turiu foto is ligonines ir nzn ar tiks... tiesiog, kad sviesa kontrastinga butu?
Papildyta:
Abi man antra au aukstakulniai patiko, pirmos kadravimas nlb, bet siaip ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 19:19)
Man atrodo, kad pas tave fokusas ne viename taške uždėtas. Pabandyk pakaitalioti. Pas mane Nikon D90 einant per meniu autofocus susirandi ir ten leidžia keisti  ax.gif
Keliu klausimą: ar reikia užskaitytus privalomuosius ND kur nors sukelti ateities kartoms pažiūrėti ar tik pasilikti sau atminimui  g.gif

zinau kaip n ustatyti smile.gif pabandysiu dar pazaisti su sia foto 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 30, 19:44)
sveikos  bigsmile.gif papasakokit kokios foto tinka i kontrastu tema?  g.gif ba turiu foto is ligonines ir nzn ar tiks... tiesiog, kad sviesa kontrastinga butu?
Papildyta:
Abi man antra au aukstakulniai patiko, pirmos kadravimas nlb, bet siaip ziurisi  4u.gif

zitlali ka veikei ligoninei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 30, 18:44)
sveikos  bigsmile.gif papasakokit kokios foto tinka i kontrastu tema?  g.gif ba turiu foto is ligonines ir nzn ar tiks... tiesiog, kad sviesa kontrastinga butu?
Papildyta:
Abi man antra au aukstakulniai patiko, pirmos kadravimas nlb, bet siaip ziurisi  4u.gif

Ačių labai, Zitlali 4u.gif O kas pirmoj su kadravimu? Tas sofos kraštas eina per vidurį, dėl to?
O kontrasto tema nebūtinai šviesa, gali būt mažas ir didelis, naujas/ senas ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

i skaiciu tema gal dar nebusiu paskutine biggrin.gif biski gaila, kad fokusas nugrybaves bet ...

user posted image

o cia siandienos sedejimo namei rezultatas biggrin.gif turbut visa sia savaite namie sededim , gal dar ka ta tema sugalvosiu, nes visai patiko biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 30, 18:44)
Papildyta:

Zit, sveika sugrįžusi 4u.gif Pasigedome tavęs. Sveiki jau?
Dėk iš ligoninės - gražios foto thumbup.gif Tave bet kur įleisk, be gerų foto neišeisi bigsmile.gif
boruzka, gražios taurės.
Atsakyti
as bandau kita varianta su akinukais blush2.gif man geresnis sis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 30, 19:48)

boruzka, gražios taurės.

Aciu biggrin.gif

o cia nzn ar tiks

Raudonos ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 30, 19:49)
as bandau kita varianta su akinukais  blush2.gif  man geresnis sis

Kur kas geresnis. Išryškėja mintis.

QUOTE(boruzka @ 2009 11 30, 19:51)
Aciu biggrin.gif

o cia nzn ar tiks

Raudonos ...

Gražios uogytės. O kur tu jas taikai?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 30, 20:24)
zitlali ka  veikei ligoninei?  blush2.gif

su Simonu gulejau, monokleoze jam, kaip gyd issireiske, leukemijos atmaina, bet ne taip baisu kaip skamba smile.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 30, 20:27)
Ačių labai, Zitlali 4u.gif O kas pirmoj su kadravimu? Tas sofos kraštas eina per vidurį, dėl to?

man nepatinka nupjauti daiktai kaireje, ir aiskios konkrecios kojos, tiesiog uzjuodaves isblures reikalas kaireje per daug demesio nuima smile.gif
aciu 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 30, 20:48)
Zit, sveika sugrįžusi  4u.gif  Pasigedome tavęs. Sveiki jau?
Dėk iš ligoninės - gražios foto  thumbup.gif  Tave bet kur įleisk, be gerų foto neišeisi  bigsmile.gif
boruzka, gražios taurės.

na nevisai sveiki, beveik smile.gif
oki

Kelios juostines:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image