Spanguole, kokie liūdni tavo skaičiukai ir kontrastai Man norėtųsi daugiau informacijos - aplinka juk turėjo būti įdomi Taip ir įsivaizduoju - apsamanojęs antkapis, sustojęs autobusas ir nespėjantis įšokti keleivis... Ar čia taip specialiai, kad vaizduotę paaudrintum?
Labai labai patiko Abi kontrastai - ypač pirma nuotrauka
Mano kontrastai
Ir uogytės
Kūlverstuk, bandyčiau j/b
Spanguole, man kažkokio dar miano norisi tuose skaičiukuose Kažkaip man per tiesmukai nufotkinta vartai jau geriau....tik dešinės pusės daugiau matyt norėčiau..
Spanguole, man kažkokio dar miano norisi tuose skaičiukuose Kažkaip man per tiesmukai nufotkinta vartai jau geriau....tik dešinės pusės daugiau matyt norėčiau..
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 30, 15:48)
Pirma nereali Tas jaukumas nuotraukoje...mmmm
I skaiciu tema.
Nelabai man sekesi ka surast...
Labai patiko pirma Loretoido nuotrauka SUPER!
Nelabai man sekesi ka surast...
Labai patiko pirma Loretoido nuotrauka SUPER!
QUOTE(solo @ 2009 11 30, 13:44)
rarity, kur tokį dangų radai? Kodėl man jis kasdien pilkas?
Kas ieško, tas randa
Loretoidai, mmmm, žavus kontrastas
Kūlverstuk,
Spanguole, mintys puikios, bet pateikimo įdomesnio norėtųsi
Abi, man iš tavo batelių antroji labiau patiko kompoziciškai
Emigrante, tavo mergaitė trečioji labiausiai kompoziciškai.
Apie spalvas mergaitės jau prišnekėjo
Zana, ech, kad nors kiek tas kelio ženklas būtų ryškesnis Turėjau ir aš tokią idėją, bet kadangi savo kaičius jau pristačiau, tai širdies neskauda
Su akiniais tai
Deiido, tavo skaičiai patiko
Kaktute, tavo skaičiai neužkabino, o kontrastas patiko
Spanguole, tavo darbai ritualine tema neišdirbti. O idėja originali
Kūlverstuk, tavo skaičiams man kitokio rakurso norėtųsi. Laipink ant tų svarstyklių ką nors įspūdingo masės prasme
Medona, tavo fotkėj norėtųsi arba kažko daugiau, arba mažiau
Loretoidai, tavo kalėdinis kontrastas labai jaukus, tik man ryškumo trūksta
Rarity, pačios pirmosios peizažinės su daugiaaukščiu pievoj idėja man patiko. Antroji eilinė, o rytinė graži, bet apie kokybę visai nenusimanau. Savo tokių irgi turiu ir nenusprendžiu, ar jos vertos dėmesio
Emigrante, tavo mergaitė trečioji labiausiai kompoziciškai.
Apie spalvas mergaitės jau prišnekėjo
Zana, ech, kad nors kiek tas kelio ženklas būtų ryškesnis Turėjau ir aš tokią idėją, bet kadangi savo kaičius jau pristačiau, tai širdies neskauda
Su akiniais tai
Deiido, tavo skaičiai patiko
Kaktute, tavo skaičiai neužkabino, o kontrastas patiko
Spanguole, tavo darbai ritualine tema neišdirbti. O idėja originali
Kūlverstuk, tavo skaičiams man kitokio rakurso norėtųsi. Laipink ant tų svarstyklių ką nors įspūdingo masės prasme
Medona, tavo fotkėj norėtųsi arba kažko daugiau, arba mažiau
Loretoidai, tavo kalėdinis kontrastas labai jaukus, tik man ryškumo trūksta
Rarity, pačios pirmosios peizažinės su daugiaaukščiu pievoj idėja man patiko. Antroji eilinė, o rytinė graži, bet apie kokybę visai nenusimanau. Savo tokių irgi turiu ir nenusprendžiu, ar jos vertos dėmesio
Va, kad ir tokia. Maximaliai zoominau Ką apie ją galima pasakyti apart to, kad reikia nukirsti eglę kadro centre
Sveikos,
Abi, kontrastu ND tikrai liuks . Rinkciausi antra .
Emigrante, man graziausia butu 3 jei nesimatytu to nedidelio sujudejimo, o siaip antra ir labai grazi .
Zana4, labai super ideja su kelio zenklu. Tik idomu butu palyginti su orginalu .
Su akiniais superine ideja, tik man noretusi skaicius patenkancius i akiniu stikla matyti ryskius, o likusius isblurintus .
deiido, idomi mintis .
Kaktukes uogytes labai suzavejo .
rarity, panoraminis dangus .
Kūlverstukas, pritariu kitoms nuomonems, noretusi pamatyti kaip atrodytu j/b variantas .
spaNguole, vartai į gyvųjų pasaulį- noretusi matyti didesni kontrasta. Galbut i nuotrauka itraukta koki paminkla ar siaip kokia detale is negyvuju pasaulio .
Loretoidas, pirma foto labai jauki ir silta , tik man graziau ziuretus jei kairio kampo butu nukirpta sulyg uzuolaida
Abi, kontrastu ND tikrai liuks . Rinkciausi antra .
Emigrante, man graziausia butu 3 jei nesimatytu to nedidelio sujudejimo, o siaip antra ir labai grazi .
Zana4, labai super ideja su kelio zenklu. Tik idomu butu palyginti su orginalu .
Su akiniais superine ideja, tik man noretusi skaicius patenkancius i akiniu stikla matyti ryskius, o likusius isblurintus .
deiido, idomi mintis .
Kaktukes uogytes labai suzavejo .
rarity, panoraminis dangus .
Kūlverstukas, pritariu kitoms nuomonems, noretusi pamatyti kaip atrodytu j/b variantas .
spaNguole, vartai į gyvųjų pasaulį- noretusi matyti didesni kontrasta. Galbut i nuotrauka itraukta koki paminkla ar siaip kokia detale is negyvuju pasaulio .
Loretoidas, pirma foto labai jauki ir silta , tik man graziau ziuretus jei kairio kampo butu nukirpta sulyg uzuolaida
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 16:42)
Va, kad ir tokia. Maximaliai zoominau Ką apie ją galima pasakyti apart to, kad reikia nukirsti eglę kadro centre
Nu man cia viskas gerai. Grazi nuotrauka. Ir tos egles duoda kazkokio paslaptingumo. Jei jau kirst ta is centro, tai ir kampine tada
Aciu uz komentara. Man ir paciai kazkas ne to su tais skaiciais.... istrinciau, bet jau tiek to. Komentaras parasytas, tai ir kitom idomu paziuret apie ka ten
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 15:42)
Nukirst egles ir is abieju kampu , o siaip viskas gerai .
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 16:42)
Labai norėtųsi didesnę pamatyti. Šiaip graži nuotrauka. Įdėk savo flickr'o nuorodą
Loretoidai, kaip fainai, ir man pirma mielesnė Tavo pirmas kontrastas mėgstu tokius šiltus, šeimyninius
Deiido, man patiko tavo skaičiai
Spangule, kokie skaičiai , o dar tas pavadinimas pirmojo , šauni idėja
Deiido, man patiko tavo skaičiai
Spangule, kokie skaičiai , o dar tas pavadinimas pirmojo , šauni idėja