Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Spanguole, kokie liūdni tavo skaičiukai ir kontrastai blink.gif Man norėtųsi daugiau informacijos - aplinka juk turėjo būti įdomi g.gif Taip ir įsivaizduoju - apsamanojęs antkapis, sustojęs autobusas ir nespėjantis įšokti keleivis... Ar čia taip specialiai, kad vaizduotę paaudrintum? biggrin.gif
Labai labai patiko Abi kontrastai - ypač pirma nuotrauka 4u.gif
Mano kontrastai ax.gif

user posted image

Ir uogytės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kūlverstuk, bandyčiau j/b smile.gif

Spanguole, man kažkokio dar miano norisi tuose skaičiukuose smile.gif Kažkaip man per tiesmukai nufotkinta ax.gif vartai jau geriau....tik dešinės pusės daugiau matyt norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 30, 15:48)
Mano kontrastai  ax.gif

Pirma nereali wub.gif Tas jaukumas nuotraukoje...mmmm
Atsakyti
I skaiciu tema.
user posted image
Nelabai man sekesi ka surast... biggrin.gif

Labai patiko pirma Loretoido nuotrauka wub.gif SUPER!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 30 lapkričio 2009 - 16:11
QUOTE(solo @ 2009 11 30, 13:44)

rarity, kur tokį dangų radai? Kodėl man jis kasdien pilkas?  biggrin.gif

Kas ieško, tas randa mirksiukas.gif
Loretoidai, mmmm, žavus kontrastas
Kūlverstuk, thumbup.gif
Spanguole, mintys puikios, bet pateikimo įdomesnio norėtųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Abi, man iš tavo batelių antroji labiau patiko kompoziciškai 4u.gif

Emigrante, tavo mergaitė trečioji labiausiai kompoziciškai.
Apie spalvas mergaitės jau prišnekėjo 4u.gif

Zana, ech, kad nors kiek tas kelio ženklas būtų ryškesnis smile.gif Turėjau ir aš tokią idėją, bet kadangi savo kaičius jau pristačiau, tai širdies neskauda biggrin.gif
Su akiniais tai thumbup.gif

Deiido, tavo skaičiai patiko 4u.gif

Kaktute, tavo skaičiai neužkabino, o kontrastas patiko 4u.gif

Spanguole, tavo darbai ritualine tema neišdirbti. O idėja originali 4u.gif

Kūlverstuk, tavo skaičiams man kitokio rakurso norėtųsi. Laipink ant tų svarstyklių ką nors įspūdingo masės prasme wink.gif

Medona, tavo fotkėj norėtųsi arba kažko daugiau, arba mažiau smile.gif

Loretoidai, tavo kalėdinis kontrastas labai jaukus, tik man ryškumo trūksta 4u.gif

Rarity, pačios pirmosios peizažinės su daugiaaukščiu pievoj idėja man patiko. Antroji eilinė, o rytinė graži, bet apie kokybę visai nenusimanau. Savo tokių irgi turiu ir nenusprendžiu, ar jos vertos dėmesio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksvaite: 30 lapkričio 2009 - 16:30
user posted image

Va, kad ir tokia. Maximaliai zoominau smile.gif Ką apie ją galima pasakyti apart to, kad reikia nukirsti eglę kadro centre smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Abi, kontrastu ND tikrai liuks thumbup.gif . Rinkciausi antra mirksiukas.gif .

Emigrante, man graziausia butu 3 jei nesimatytu to nedidelio sujudejimo, o siaip antra ir labai grazi 4u.gif .

Zana4, labai super ideja su kelio zenklu. Tik idomu butu palyginti su orginalu 4u.gif .
Su akiniais superine ideja, tik man noretusi skaicius patenkancius i akiniu stikla matyti ryskius, o likusius isblurintus 4u.gif .

deiido, idomi mintis mirksiukas.gif .

Kaktukes uogytes labai suzavejo thumbup.gif .

rarity, panoraminis dangus wub.gif .

Kūlverstukas, pritariu kitoms nuomonems, noretusi pamatyti kaip atrodytu j/b variantas mirksiukas.gif .

spaNguole, vartai į gyvųjų pasaulį- noretusi matyti didesni kontrasta. Galbut i nuotrauka itraukta koki paminkla ar siaip kokia detale is negyvuju pasaulio 4u.gif .

Loretoidas, pirma foto labai jauki ir silta wub.gif , tik man graziau ziuretus jei kairio kampo butu nukirpta sulyg uzuolaida mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurx: 30 lapkričio 2009 - 17:07
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 16:42)
user posted image

Va, kad ir tokia. Maximaliai zoominau smile.gif Ką apie ją galima pasakyti apart to, kad reikia nukirsti eglę kadro centre smile.gif

Nu man cia viskas gerai. Grazi nuotrauka. Ir tos egles duoda kazkokio paslaptingumo. Jei jau kirst ta is centro, tai ir kampine tada biggrin.gif

Aciu uz komentara. Man ir paciai kazkas ne to su tais skaiciais.... istrinciau, bet jau tiek to. Komentaras parasytas, tai ir kitom idomu paziuret apie ka ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 15:42)

Nukirst egles ir is abieju kampu biggrin.gif, o siaip viskas gerai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 30, 16:42)

Labai norėtųsi didesnę pamatyti. Šiaip graži nuotrauka. Įdėk savo flickr'o nuorodą bigsmile.gif
Atsakyti
Loretoidai, 4u.gif kaip fainai, ir man pirma mielesnė ax.gif Tavo pirmas kontrastas wub.gif mėgstu tokius šiltus, šeimyninius wub.gif
Deiido, man patiko tavo skaičiai thumbup.gif
Spangule, fear.gif kokie skaičiai , o dar tas pavadinimas pirmojo verysad.gif , šauni idėja 4u.gif
Atsakyti