Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Kiek daug skaičiukų prikėlėt! Niekaip kiekieno neapkomantuočiau atsikirai. Smagu, kad gilinamės į temą, kad vietoj nestovim 4u.gif

O aš tingiu nuotraukas tvarkyt - vakar, tarkim, truputį fejerverkus fotografavau (su "drebančių rankų efektų" biggrin.gif, nes stovo taip ir nenusipirkau dar vis...), bet vis taip, kad atsisėsčiau ir palaimingai visas jas tvarkyčiau ir kraučiau flikran, nėra. Na, nuotraukos nedings.. biggrin.gif

O čia - skaičiukai iš seniau...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 29, 16:18)
bigsmile.gif  prisiziurejau skaiciuku uogyciu, saunuoles  4u.gif

as viena varianta turiu, man ne kaip  g.gif  per daug paprasta, bandysiu dar ka nors sugalvoti. kai pasveiksiu  ax.gif

o uogytes? cia naujas nd? ar kazka maisau jau  blush2.gif

O man visai mintis thumbup.gif Tik, aha, kazkas su bluru ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 29, 17:35)

Visai gera mintis  bigsmile.gif Tik man apdirbimas kazkoks keistas, cia dirbtinai blurinai, ane?  blush2.gif  Biski perspausta...

dirbtinai vienam taskui fokusa uzdejau smile.gif fotkinau vaziuojant ne mazu greiciu blush2.gif o cia dar ir posukis, nu tik spejau pykst padaryti biggrin.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 11 29, 18:17)
O man visai mintis thumbup.gif  Tik, aha, kazkas su bluru ne taip g.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
dar viena foto, fotkinau vakare, na irgi rezultatas netenkina visiskai verysad.gif

iki kada galima foto pateiikti?

user posted image
Atsakyti
labukas 4u.gif
buvau trumpam pradingus, tai dabar pasistengsiu jus pasivyti....
maniškė interpretacija skaičių tematika ax.gif ir bėgu jūsiškėm grožėtis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Abi kontrastai man labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 29, 14:26)
Bandau atsiskaityti kontrastų ND
arba toks g.gif
user posted image

graziai tu cia bigsmile.gif bet man truksta kaires siek tiek daugiau, bet jau tos elegantiskos kojytes, tas sofos rastas... pelenes istorija thumbup.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 29, 15:11)
Sveikos  4u.gif
Noriu jusu kritikos. Turbut labai nugrybavau su sharpu ir spalvom

Visumoj man labai patiko antra ir pirma. Trecioje per aukstai gal fotkinta? ir sujudejimas jauciasi. Bet spalvos man saltokos blush2.gif pritariu, kad sharpo daugoka. O visa kita liuks smile.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 11 29, 15:42)

Kazkieno ozkytes dar labai atsimenu smile.gif

Malonu, kad kazkas prisimena mano foto, tikrai dziaugiuosi blush2.gif biggrin.gif
skaiciai saunus thumbup.gif o atspindziu jau gerejausi efoto wub.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 29, 18:05)
dar viena foto, fotkinau vakare, na irgi rezultatas netenkina visiskai  verysad.gif
user posted image

Va sita man patiko, gal todel, kad pati buvau panasiai sugalvojus padaryti, bet tu pirmesne biggrin.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 29, 18:57)
labukas  4u.gif
buvau trumpam pradingus, tai dabar pasistengsiu jus pasivyti....
maniškė interpretacija skaičių tematika  ax.gif ir bėgu jūsiškėm grožėtis  mirksiukas.gif
user posted image

deiido ziuriu megsta tamsa tongue.gif cia objektyvas kadre? idomiai ziurisi, bet man per tamsu, noretusi vos vos daugiau matyti, ant ko ten tie skaiciai blush2.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas pagavau toki dangu ax.gif

kazkur lietuje...

user posted image

O uogyciu ir as turiu, gaila kad pernikstes, bet iki siol patinka tongue.gif

apsalusios...

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

taikau į skaičiukų temą:
user posted image

user posted image

ir kontrastai:
ryšku - neryšku smile.gif

user posted image

ir uogytės:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 29 lapkričio 2009 - 22:53
Labas rytas smile.gif

Nepykit, kad pakomentuosiu tik paskutines foto ax.gif

Zana4..su ženklu foto visai nieko, tik bluras tikrai nenatūraliai atrodo..gal kiek dešinė pusė per sunki. O antroji tai man patinka labai smile.gif
wite-wb niii smile.gif
Abi foto labai aptiko...mintis... thumbup.gif berods dėl kairės kažkas jau minėjo.
liamunos patiko aplytas langas..
Kaktukės paskutinės uogytės wub.gif spalva wub.gif ryšku-neryšku irgi fainuolė tik man gal rėmas nii...aš daryčiau baltą ax.gif
deiido liuks...mano stilius smile.gif man net netrugdo ta tamsuma...nors įdomu būtų ir šviesesnį variantą pamatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 30 lapkričio 2009 - 09:13
Labas rytas,
šios dienos aušra

user posted image

Abi, puikus kontrastas thumbup.gif
deiido, skaičiukai liuks. Juoduma čia tinka
Kaktuke, ir skaičiukai ir kontrastas man patinka, o uogytėse apatinė šakutė dėmesį blaško ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 30, 10:36)
Labas rytas,
šios dienos aušra

Vau bigsmile.gif man lyg kontrasto trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 30, 09:43)
Vau  bigsmile.gif  man lyg kontrasto trūksta  ax.gif

Namie dar pabandysiu su PS pažaisti. Čia "žalias" kadras smile.gif
Atsakyti