Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Abi, aš iš tavo, kaip neseniai prie mūsų prisijungusios, fotkių sprendžiu, kad tu toli gražu ne pradžiamokslė, ar klystu? biggrin.gif Ilgai žiūrėjau, kuris variantas geriau, bet negaliu apsispręst... gal antras g.gif nors šiaip estetiška foto, giriu.
Atsakyti
Abi, geras kontrastas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu jusu kritikos. Turbut labai nugrybavau su sharpu ir spalvom

user posted image

user posted image

user posted image

Abi, man antrasis lb patinka thumbup.gif Saunus kontrastas thumbup.gif

Atsakyti
emigrante, su spalvom viskas gerai (nors vėl ne prie savo kompo esu), šarpo pirmoj galėtų būt mažiau. 2 - nereali wub.gif man tokia foto senovinė atrodo, gal dėl žvilgsnio, plaukų, nežinau. labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 29, 15:04)
Abi, aš iš tavo, kaip neseniai prie mūsų prisijungusios, fotkių sprendžiu, kad tu toli gražu ne pradžiamokslė, ar klystu?  biggrin.gif Ilgai žiūrėjau, kuris variantas geriau, bet negaliu apsispręst... gal antras g.gif  nors šiaip estetiška foto, giriu.

Ačių, Solo 4u.gif O dėl pradžiamokslės, tai aš tikrai pradžiamokslė, iki pažengusių man dar labai toli. Fotkinu nebe ''ant auto'' tongue.gif nuo šio pavasario, kai pirmą kart prisiverčiau perskaityt fotiko instrukciją blush2.gif Ir šiaip iki rugsėjo tik su muiline pyškinau, o rugsėjį jau isigyjau savo nikoną ax.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 11 29, 15:08)
Abi, geras kontrastas  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 29, 15:11)
Sveikos  4u.gif

Abi, man antrasis lb patinka  thumbup.gif  Saunus kontrastas  thumbup.gif

Emigrante , ačių. O dėl nuotraukų, tai man antra labai patiko thumbup.gif . Šarpo gal truputį per daug. O dėl spalvų, tai skonio reikalas, bet man truputį per šaltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 29, 16:11)

Spalvos man irgi patinka, o sharpo tai visose perdaug 4u.gif Labiausiai patiko antra. Pirmoje ir paskutineje perdaug papildomu liniju, del to bardakelis gaunasi ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Nu priskaiciavot per svaite biggrin.gif 4u.gif Saunus visu ND 4u.gif

Abi, kontrastu tema liuks, man antra labiau 4u.gif

Kazkieno ozkytes dar labai atsimenu smile.gif

Emigrante, man spalvu kazkaip mazoka, nzn, su hue ar saturation kazka stumdei? Kazkaip kaip vaikui ryskiau noris. Pirmoj kojytes gaila nukirstos, trecioj nelabai man, kad zvilgsnis i apacia, antra wub.gif Akys pas mergaite tai wub.gif

As tai labai staigiai metu savo skaiciukus.

Skaiciu meliodija biggrin.gif

user posted image

Cia i Uogu tema, isbandziau nauja drauges kurta actiona ax.gif

user posted image

O cia kas, flirke dar nemate...pavadinciau

Sviesos zaismas

user posted image

Kur Zitlali dingus? g.gif unsure.gif

Kontrastu dar neturiu, archyva tingiu knist, o aplink nieko gero nerandu ka nufotkint doh.gif
Atsakyti
Melodi, kokia ta paskutinė faina bigsmile.gif thumbup.gif o dar jei atspindys būtų visas tilpęs tai iš vis thumbup.gif
Atsakyti
Abi, man abi labai patiko

Emigrante, man sharpo per daug

Melodi, skaičiai ir šviesos žaismas labai patinka
Atsakyti
Aciu, Abi, Teka 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif prisiziurejau skaiciuku uogyciu, saunuoles 4u.gif

as viena varianta turiu, man ne kaip g.gif per daug paprasta, bandysiu dar ka nors sugalvoti. kai pasveiksiu ax.gif

user posted image

o uogytes? cia naujas nd? ar kazka maisau jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 29, 16:42)
As tai labai staigiai metu savo skaiciukus.

O cia kas, flirke dar nemate...pavadinciau

Liuks smile.gif

Fainas labai tas atspindys thumbup.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 29, 17:18)
as viena varianta turiu, man ne kaip  g.gif  per daug paprasta, bandysiu dar ka nors sugalvoti. kai pasveiksiu  ax.gif

o uogytes? cia naujas nd? ar kazka maisau jau  blush2.gif

Visai gera mintis bigsmile.gif Tik man apdirbimas kazkoks keistas, cia dirbtinai blurinai, ane? blush2.gif Biski perspausta...

Nea, uogytes cia tik siaip visos pamegom smile.gif
Atsakyti