Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Tiny, man ir spalvotos uogos thumbup.gif tas mėlynas fonas labai gražiai žiūrisi prie raudonų uogų 4u.gif
Atsakyti
Ir aš turiu uogyčių ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kadangi jaučiuosi kalta, tai pabandžiau dar kartą ax.gif

Sąskaitos užkniso juodai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 22:48)
Kadangi jaučiuosi kalta, tai pabandžiau dar kartą  ax.gif

Sąskaitos užkniso juodai

user posted image

Rarity, jau geriau, tik fokuso norisi i skaiciukus gal, o ne i gniuzula? g.gif jau isivaizduoju sedinti zmogu uz galvos susiemusi kazkur prie situ saskaitu lotuliukas.gif man vaizduote per daug isivaziuoja, kai foto prisiziuriu doh.gif o kas cia su WB? ax.gif as matau saskaitas rozines...nebent pro rozinius akinius gal cia? biggrin.gif
Saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 28, 23:33)
Ir aš turiu uogyčių  ax.gif

Man biski idomesnio fono noretusi, ir ta stambi saka perintensyvi 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 23:48)
Sąskaitos užkniso juodai

Mintis super mirksiukas.gif Tik pateikimas ne iki galo gerai, as gal bandyciau fokusuoti i skaiciukus toj suglamzytoj saskaitoj...
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 22:54)
Rarity, jau geriau, tik fokuso norisi i skaiciukus gal, o ne i gniuzula?  g.gif jau isivaizduoju sedinti zmogu uz galvos susiemusi kazkur prie situ saskaitu  lotuliukas.gif man vaizduote per daug isivaziuoja, kai foto prisiziuriu  doh.gif o kas cia su WB?  ax.gif as matau saskaitas rozines...nebent pro rozinius akinius gal cia?  biggrin.gif
Saldziu  4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 22:57)
Mintis super  mirksiukas.gif Tik pateikimas ne iki galo gerai, as gal bandyciau fokusuoti i skaiciukus toj suglamzytoj saskaitoj...

Fokusavau į sąskaitos sumą. Bet su KIT'iniu prie dirbtinio apšvietimo nelabai pasisekė išlaužti kokybę. Reikėjo daugiau kokių lempų atsinešti rolleyes.gif
Dėl WB, Picasa rodo normaliai, o čia tikrai vos vos rausvos g.gif .
Atsakyti
rarity, , man patiko thumbup.gif
Viksvaite, man tos šakos per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 23:48)
Kadangi jaučiuosi kalta, tai pabandžiau dar kartą  ax.gif

Sąskaitos užkniso juodai

O gal truputį didesniu planu tą gniužulą su skaičiukais, jei tai ne juodoji buhalterija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandienos pavakario dangus

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 29, 00:02)
Šiandienos pavakario dangus

user posted image

Labas rytas.
Man sita patiko, safari primena biggrin.gif tik nukirpciau kairej sakeles ir truputi dangaus per daug, kelis cm nuimciau blush2.gif spalvos patinka, dangus grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 29, 09:25)
Labas rytas.
Man sita patiko, safari primena  biggrin.gif tik nukirpciau kairej sakeles ir truputi dangaus per daug, kelis cm nuimciau  blush2.gif spalvos patinka, dangus grazus  4u.gif

Labas rytas smile.gif
Ačiū 4u.gif Naktį karpiau, tai tų šakelių šone net nemačiau blush2.gif Jas nukirpus ir dangaus truputį nusikirpo smile.gif
Atsakyti
Bandau atsiskaityti kontrastų ND

user posted image

arba toks g.gif

user posted image
Atsakyti