Tiny, man ir spalvotos uogos tas mėlynas fonas labai gražiai žiūrisi prie raudonų uogų
Ir aš turiu uogyčių
Kadangi jaučiuosi kalta, tai pabandžiau dar kartą
Sąskaitos užkniso juodai
Sąskaitos užkniso juodai
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 22:48)
Rarity, jau geriau, tik fokuso norisi i skaiciukus gal, o ne i gniuzula? jau isivaizduoju sedinti zmogu uz galvos susiemusi kazkur prie situ saskaitu man vaizduote per daug isivaziuoja, kai foto prisiziuriu o kas cia su WB? as matau saskaitas rozines...nebent pro rozinius akinius gal cia?
Saldziu
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 28, 23:33)
Ir aš turiu uogyčių
Man biski idomesnio fono noretusi, ir ta stambi saka perintensyvi
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 23:48)
Sąskaitos užkniso juodai
Mintis super Tik pateikimas ne iki galo gerai, as gal bandyciau fokusuoti i skaiciukus toj suglamzytoj saskaitoj...
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 22:54)
Rarity, jau geriau, tik fokuso norisi i skaiciukus gal, o ne i gniuzula? jau isivaizduoju sedinti zmogu uz galvos susiemusi kazkur prie situ saskaitu man vaizduote per daug isivaziuoja, kai foto prisiziuriu o kas cia su WB? as matau saskaitas rozines...nebent pro rozinius akinius gal cia?
Saldziu
Saldziu
QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 22:57)
Mintis super Tik pateikimas ne iki galo gerai, as gal bandyciau fokusuoti i skaiciukus toj suglamzytoj saskaitoj...
Fokusavau į sąskaitos sumą. Bet su KIT'iniu prie dirbtinio apšvietimo nelabai pasisekė išlaužti kokybę. Reikėjo daugiau kokių lempų atsinešti
Dėl WB, Picasa rodo normaliai, o čia tikrai vos vos rausvos .
rarity, , man patiko
Viksvaite, man tos šakos per daug
Viksvaite, man tos šakos per daug
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 23:48)
O gal truputį didesniu planu tą gniužulą su skaičiukais, jei tai ne juodoji buhalterija
Šiandienos pavakario dangus
QUOTE(rarity @ 2009 11 29, 00:02)
Labas rytas.
Man sita patiko, safari primena tik nukirpciau kairej sakeles ir truputi dangaus per daug, kelis cm nuimciau spalvos patinka, dangus grazus
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 29, 09:25)
Labas rytas.
Man sita patiko, safari primena tik nukirpciau kairej sakeles ir truputi dangaus per daug, kelis cm nuimciau spalvos patinka, dangus grazus
Labas rytas
Ačiū Naktį karpiau, tai tų šakelių šone net nemačiau Jas nukirpus ir dangaus truputį nusikirpo
Bandau atsiskaityti kontrastų ND
arba toks
arba toks