Noriu visas pagirti už skaičius
Mano skaičių bandymai. Pirmas jau buvo panašus, bet dukra apskaitos namų darbus darė, tai nutariau parodyti, kaip atrodo antrakursės skaičiukai
vijja, grazus laikrodis
rarity, tavo foto kazkaip nesudomino
rarity, tavo foto kazkaip nesudomino
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 20:17)
ant ko tas matuoklis??? pirma mintis ant rankos ir siaip ziuriu ir taip ir lyg net plaukelius matau ant odos
Mane siandien ant uogu patrauke
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 28, 20:27)
ant ko tas matuoklis??? pirma mintis ant rankos ir siaip ziuriu ir taip ir lyg net plaukelius matau ant odos
Ant rankos
QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 20:19)
vijja, grazus laikrodis
QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 20:32)
Mane siandien ant uogu patrauke
ejau ieskot su kokiu objektyvu fotkini graziai isplautas fonas
rarity,imk baliona uz pastangas
QUOTE(vijja @ 2009 11 28, 21:41)
rarity,imk baliona uz pastangas
As ir pati puoliau ziureti, ar mano trisdesimtukas ivestas pirmam puslapyje Aciu
rarity, mintis gal ir nebloga, bet kad kito kampo prasosi...nu kad is sono, is zemai labai, kad koks skaicius ryskiau matytusi, o fone skaiciuotuvas ir rasanti ranka galbut paplauta butu nes taip paprastai pykst ir psio
o tas kur spaudima matuoja, tai irgi liuks mintis, bet tada jau prasosi ir emocijos, zmogaus norisi, kad ir tokio segancio, ar isimylejusio ar kokio nors
Tiny, man spalvotos uogos siandien lygiai tokias pat fotkinau, bet mano rezultatai nelabai, tai nesirodysiu
cia antr greicio pakomentavau ka prisiminiau
o tas kur spaudima matuoja, tai irgi liuks mintis, bet tada jau prasosi ir emocijos, zmogaus norisi, kad ir tokio segancio, ar isimylejusio ar kokio nors
Tiny, man spalvotos uogos siandien lygiai tokias pat fotkinau, bet mano rezultatai nelabai, tai nesirodysiu
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 21:08)
rarity, mintis gal ir nebloga, bet kad kito kampo prasosi...nu kad is sono, is zemai labai, kad koks skaicius ryskiau matytusi, o fone skaiciuotuvas ir rasanti ranka galbut paplauta butu nes taip paprastai pykst ir psio
Uogiene, labai gerą akį ir talentą komentuoti turi. Va tau už tai
Pagavai tu čia mane Viskas užtruko dvi minutes - tikrai nieko neieškojau - pykšt ir viskas. Kalta pasijaučiau prieš jus Einu ieškoti ko nors įdomiau
Tiny, ačiū už nuomonę Tavo uogytės liuks, o ypač fonas
Vijja, ačiū už baliončiką
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 21:13)
Uogiene, labai gerą akį ir talentą komentuoti turi. Va tau už tai
Pagavai tu čia mane Viskas užtruko dvi minutes - tikrai nieko neieškojau - pykšt ir viskas. Kalta pasijaučiau prieš jus Einu ieškoti ko nors įdomiau
oj neeee, as nusikalbu dazniau, nei ka naudingo parasau bet as gero noriu, stengiuosi prasau nepykti, jei kada ka ne taip...
Komentuot as kaip ir neturiu teisiu, nes pati nelabai ka parodau tiesiog bandom, ieskom kampu, dedam, kenciam kritika, kritikuojam, dalinames patarimais ir galu gale darom gerus kadrus...kada nors (kai bus geresnis fotikas )
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 22:08)
Aciu, Uogiene Man kazkoks idomus periodas uzejes, kad norisi tik nespalvotu foto. Kad ir va tos su uogom... Spalvos lyg ir nieko, nu bet man nespalvota graziau
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 22:13)
Tiny, ačiū už nuomonę Tavo uogytės liuks, o ypač fonas
Aciu