Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Noriu visas pagirti už skaičius 4u.gif
Mano skaičių bandymai. Pirmas jau buvo panašus, bet dukra apskaitos namų darbus darė, tai nutariau parodyti, kaip atrodo antrakursės skaičiukai smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
vijja, grazus laikrodis bigsmile.gif

rarity, tavo foto kazkaip nesudomino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 28 lapkričio 2009 - 20:21
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 20:17)
Noriu visas pagirti už skaičius  4u.gif

ant ko tas matuoklis??? pirma mintis ant rankos ir siaip ziuriu ir taip ir lyg net plaukelius matau ant odos doh.gif
Atsakyti
Mane siandien ant uogu patrauke biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 28 lapkričio 2009 - 20:41
QUOTE(žmogiukas @ 2009 11 28, 20:27)
ant ko tas matuoklis??? pirma mintis ant rankos ir siaip ziuriu ir taip ir lyg net plaukelius matau ant odos  doh.gif

Ant rankos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 20:19)
vijja, grazus laikrodis  bigsmile.gif

biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 11 28, 20:32)
Mane siandien ant uogu patrauke  biggrin.gif

ejau ieskot su kokiu objektyvu fotkini biggrin.gif graziai isplautas fonas wub.gif

rarity,imk baliona uz pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 20:33)
Ant rankos  blink.gif

va ta ranka man ir kliuna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 11 28, 21:41)
rarity,imk baliona uz pastangas  4u.gif

As ir pati puoliau ziureti, ar mano trisdesimtukas ivestas pirmam puslapyje biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
rarity, mintis gal ir nebloga, bet kad kito kampo prasosi...nu kad is sono, is zemai labai, kad koks skaicius ryskiau matytusi, o fone skaiciuotuvas ir rasanti ranka galbut paplauta butu g.gif nes taip paprastai pykst ir psio 4u.gif
o tas kur spaudima matuoja, tai irgi liuks mintis, bet tada jau prasosi ir emocijos, zmogaus norisi, kad ir tokio segancio, ar isimylejusio ar kokio nors ax.gif
Tiny, man spalvotos uogos thumbup.gif siandien lygiai tokias pat fotkinau, bet mano rezultatai nelabai, tai nesirodysiu biggrin.gif
cia antr greicio pakomentavau ka prisiminiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 21:08)
rarity, mintis gal ir nebloga, bet kad kito kampo prasosi...nu kad is sono, is zemai labai, kad koks skaicius ryskiau matytusi, o fone skaiciuotuvas ir rasanti ranka galbut paplauta butu  g.gif nes taip paprastai pykst ir psio  4u.gif
o tas kur spaudima matuoja, tai irgi liuks mintis, bet tada jau prasosi ir emocijos, zmogaus norisi, kad ir tokio segancio, ar isimylejusio ar kokio nors  ax.gif
Tiny, man spalvotos uogos  thumbup.gif siandien lygiai tokias pat fotkinau, bet mano rezultatai nelabai, tai nesirodysiu  biggrin.gif
cia antr greicio pakomentavau ka prisiminiau  doh.gif

Uogiene, labai gerą akį ir talentą komentuoti turi. Va tau už tai 4u.gif
Pagavai tu čia mane blush2.gif Viskas užtruko dvi minutes - tikrai nieko neieškojau - pykšt ir viskas. Kalta pasijaučiau prieš jus blush2.gif Einu ieškoti ko nors įdomiau blink.gif
Tiny, ačiū už nuomonę mirksiukas.gif Tavo uogytės liuks, o ypač fonas thumbup.gif
Vijja, ačiū už baliončiką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 28 lapkričio 2009 - 21:15
QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 21:13)
Uogiene, labai gerą akį ir talentą komentuoti turi. Va tau už tai  4u.gif 
Pagavai tu čia mane  blush2.gif  Viskas užtruko dvi minutes - tikrai nieko neieškojau  - pykšt ir viskas. Kalta pasijaučiau prieš jus  blush2.gif  Einu ieškoti ko nors įdomiau  blink.gif

oj blush2.gif neeee, as nusikalbu dazniau, nei ka naudingo parasau lotuliukas.gif bet as gero noriu, stengiuosi biggrin.gif prasau nepykti, jei kada ka ne taip...
Komentuot as kaip ir neturiu teisiu, nes pati nelabai ka parodau doh.gif tiesiog bandom, ieskom kampu, dedam, kenciam kritika, kritikuojam, dalinames patarimais ir galu gale darom gerus kadrus...kada nors (kai bus geresnis fotikas doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 28, 22:08)
Tiny, man spalvotos uogos  thumbup.gif siandien lygiai tokias pat fotkinau, bet mano rezultatai nelabai, tai nesirodysiu  biggrin.gif

Aciu, Uogiene 4u.gif Man kazkoks idomus periodas uzejes, kad norisi tik nespalvotu foto. Kad ir va tos su uogom... Spalvos lyg ir nieko, nu bet man nespalvota graziau doh.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 28, 22:13)
Tiny, ačiū už nuomonę mirksiukas.gif  Tavo uogytės liuks, o ypač fonas  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti