Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Emigrante, man irgi ryškumo trūksta. Antroje dar ir spalvos kažkaip nesižiūri. O tu čia su pridedama blykste fotkinai? Šiaip pirmoj ir trečioj kampai neblogai pasirinkti, gera linkme eini. Tik ant ryškumo reiktų padirbėt, o šiaip šaunuolė 4u.gif

Dar vieni šventiniai skaičiai smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 27, 11:18)
Abi, fainai kaip  bigsmile.gif
bigsmile.gif gera ideja, bet ar tu atsiskaicius WB ND, nes cia laaaaaabai grybauja WB  doh.gif  unsure.gif

Mačiau, kad WB grybauja blush2.gif . Einu taisytis
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 09:45)
Emigrante, man irgi ryškumo trūksta. Antroje dar ir spalvos kažkaip nesižiūri. O tu čia su pridedama blykste fotkinai? Šiaip pirmoj ir trečioj kampai neblogai pasirinkti, gera linkme eini. Tik ant ryškumo reiktų padirbėt, o šiaip šaunuolė  4u.gif

Visai blykstes nenaudojau. O ryskumo matau kad truksta, ir nzn kur darau klaida unsure.gif
Papildyta:
Uogiene, Olive, Abi - aciu uz komentarus. Laukiu ir kitu mergaiciu mirksiukas.gif Jusu kritika man kaip oras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 10:51)
Visai blykstes nenaudojau. O ryskumo matau kad truksta, ir nzn kur darau klaida  unsure.gif

doh.gif perskaičiau, kad bandai NAUDOTi blykstę doh.gif
Emigrante ,o koks išlaikymas buvo? Gal jis kaltas, per ilgas buvo, o vaikai labai juda, dėl to ir gaunasi neryškumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 09:54)
doh.gif perskaičiau, kad bandai NAUDOTi blykstę  doh.gif
Emigrante ,o koks išlaikymas buvo? Gal jis kaltas, per ilgas buvo, o vaikai labai juda, dėl to ir gaunasi neryškumas  mirksiukas.gif

iso 1600, f 5.6, daugiau nepamenu ir paziuret negaliu, nes darbe esu rolleyes.gif
bendrai del f nesu tikra. Na reiks gryzus namo ziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 27 lapkričio 2009 - 11:03
oi pasiklydau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarzaniuke: 27 lapkričio 2009 - 11:15
Priduodu ND ir isvarom i kelione 4u.gif

Skaiciai

user posted image

Kontrastai

user posted image
Atsakyti
Skaičiai - truputį gelstelėję, kiek neryškūs, nes ta plėvėlė atėmė ryškumą... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 26, 22:42)
O aš keliu buitiaką Pirmieji skaičiai:

smagiai 4u.gif tik wb reikia pasitreniruoti ax.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 01:35)
Pirmieji mano blynai, bandant nenaudot blykstes  blush2.gif  Lauksiu kuo daugiau kritikos, uz kuria busiu be galo dekinga  mirksiukas.gif

trūksta ryškumo, bet kaip pirmi bandymai, tai antra ir trečia thumbup.gif
Kodėl iso toks didelis?

QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 10:45)
Dar vieni šventiniai skaičiai  smile.gif

tikrai šventiška bigsmile.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 27, 11:16)
Priduodu ND ir isvarom i kelione 

bigsmile.gif thumbup.gif
man gal truputį mažiau erdvės apačioj ir daugiau viršuj norėtųsi, bet atspindys ir įspūdis liuks thumbup.gif

QUOTE(wite @ 2009 11 27, 11:24)
Skaičiai - truputį gelstelėję, kiek neryškūs, nes ta plėvėlė atėmė ryškumą...  blush2.gif

mintis patiko , bet turbūt irgi wb problemos, nes fonas manrods turėtų būti baltas, ar čia nuo laiko gelstelėjęs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 27 lapkričio 2009 - 11:33
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 11:02)
iso 1600, f 5.6, daugiau nepamenu ir paziuret negaliu, nes darbe esu  rolleyes.gif
bendrai del f nesu tikra. Na reiks gryzus namo ziuret.

f yra ir 5 ir 4.5, islaikymas 0,033 sec (1/30), 0,025 sec (1/40) - cia as flirke paziurejau,
siaip man atrodo kad tau kojike pakiso fokusavimas.. ax.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 27, 11:16)

fainai labai!
QUOTE(wite @ 2009 11 27, 11:24)

wite, tu raw fotkini? jeigu raw pataisyk geltunuma.. ax.gif
o ryskumo tai jo.. trukumas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 18:34)
aciu uz ivertinimus  smile.gif
Merginos, kol nepadariau klaidos, patarkit ka  doh.gif prizadu, daugiau nejudinsiu sios temos  blush2.gif
kas naudojat canon eos 450 D, gal galit ivardinti jo trukumus? kazkaip negaliu apsispresti, ar canon 500 D jau tikrai daug geresnis uz 450 D (nekalbant apie filmavima). Man atrodo, kad 500 D vaizdo procesorius naujesnis kazkiek?
Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D?  blush2.gif

will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto  biggrin.gif aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko  biggrin.gif

Geriau paprastesnį body nupirkt ir geresnį objektyvą
va,vieno jauno vaikino darbai su 450D
http://www.flickr.co...s/22582218@N05/
Atsakyti
Pelene, super skaičiai thumbup.gif
Wite, tikrai gera idėja. Tik, kaip ir pati rašei, per geltona, ir ryškumo biški trūksta ax.gif
Emigrante, ISO tikrai per aukšas, ir tai matosi nuotraukose ax.gif
Atsakyti