Emigrante, man irgi ryškumo trūksta. Antroje dar ir spalvos kažkaip nesižiūri. O tu čia su pridedama blykste fotkinai? Šiaip pirmoj ir trečioj kampai neblogai pasirinkti, gera linkme eini. Tik ant ryškumo reiktų padirbėt, o šiaip šaunuolė
Dar vieni šventiniai skaičiai
QUOTE(Olive* @ 2009 11 27, 11:18)
Abi, fainai kaip
gera ideja, bet ar tu atsiskaicius WB ND, nes cia laaaaaabai grybauja WB
gera ideja, bet ar tu atsiskaicius WB ND, nes cia laaaaaabai grybauja WB
Mačiau, kad WB grybauja . Einu taisytis
QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 09:45)
Emigrante, man irgi ryškumo trūksta. Antroje dar ir spalvos kažkaip nesižiūri. O tu čia su pridedama blykste fotkinai? Šiaip pirmoj ir trečioj kampai neblogai pasirinkti, gera linkme eini. Tik ant ryškumo reiktų padirbėt, o šiaip šaunuolė
Visai blykstes nenaudojau. O ryskumo matau kad truksta, ir nzn kur darau klaida
Papildyta:
Uogiene, Olive, Abi - aciu uz komentarus. Laukiu ir kitu mergaiciu Jusu kritika man kaip oras
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 10:51)
Visai blykstes nenaudojau. O ryskumo matau kad truksta, ir nzn kur darau klaida
perskaičiau, kad bandai NAUDOTi blykstę
Emigrante ,o koks išlaikymas buvo? Gal jis kaltas, per ilgas buvo, o vaikai labai juda, dėl to ir gaunasi neryškumas
QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 09:54)
perskaičiau, kad bandai NAUDOTi blykstę
Emigrante ,o koks išlaikymas buvo? Gal jis kaltas, per ilgas buvo, o vaikai labai juda, dėl to ir gaunasi neryškumas
iso 1600, f 5.6, daugiau nepamenu ir paziuret negaliu, nes darbe esu
bendrai del f nesu tikra. Na reiks gryzus namo ziuret.
oi pasiklydau
Priduodu ND ir isvarom i kelione
Skaiciai
Kontrastai
Skaiciai
Kontrastai
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 26, 22:42)
smagiai tik wb reikia pasitreniruoti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 01:35)
Pirmieji mano blynai, bandant nenaudot blykstes Lauksiu kuo daugiau kritikos, uz kuria busiu be galo dekinga
trūksta ryškumo, bet kaip pirmi bandymai, tai antra ir trečia
Kodėl iso toks didelis?
QUOTE(Abi @ 2009 11 27, 10:45)
Dar vieni šventiniai skaičiai
tikrai šventiška
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 27, 11:16)
Priduodu ND ir isvarom i kelione
man gal truputį mažiau erdvės apačioj ir daugiau viršuj norėtųsi, bet atspindys ir įspūdis liuks
QUOTE(wite @ 2009 11 27, 11:24)
Skaičiai - truputį gelstelėję, kiek neryškūs, nes ta plėvėlė atėmė ryškumą...
mintis patiko , bet turbūt irgi wb problemos, nes fonas manrods turėtų būti baltas, ar čia nuo laiko gelstelėjęs
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 27, 11:02)
iso 1600, f 5.6, daugiau nepamenu ir paziuret negaliu, nes darbe esu
f yra ir 5 ir 4.5, islaikymas 0,033 sec (1/30), 0,025 sec (1/40) - cia as flirke paziurejau,
siaip man atrodo kad tau kojike pakiso fokusavimas..
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 27, 11:16)
fainai labai!
QUOTE(wite @ 2009 11 27, 11:24)
wite, tu raw fotkini? jeigu raw pataisyk geltunuma..
o ryskumo tai jo.. trukumas...
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 18:34)
aciu uz ivertinimus
Merginos, kol nepadariau klaidos, patarkit ka prizadu, daugiau nejudinsiu sios temos
kas naudojat canon eos 450 D, gal galit ivardinti jo trukumus? kazkaip negaliu apsispresti, ar canon 500 D jau tikrai daug geresnis uz 450 D (nekalbant apie filmavima). Man atrodo, kad 500 D vaizdo procesorius naujesnis kazkiek?
Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D?
will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko
Merginos, kol nepadariau klaidos, patarkit ka prizadu, daugiau nejudinsiu sios temos
kas naudojat canon eos 450 D, gal galit ivardinti jo trukumus? kazkaip negaliu apsispresti, ar canon 500 D jau tikrai daug geresnis uz 450 D (nekalbant apie filmavima). Man atrodo, kad 500 D vaizdo procesorius naujesnis kazkiek?
Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D?
will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko
Geriau paprastesnį body nupirkt ir geresnį objektyvą
va,vieno jauno vaikino darbai su 450D
http://www.flickr.co...s/22582218@N05/
Pelene, super skaičiai
Wite, tikrai gera idėja. Tik, kaip ir pati rašei, per geltona, ir ryškumo biški trūksta
Emigrante, ISO tikrai per aukšas, ir tai matosi nuotraukose
Wite, tikrai gera idėja. Tik, kaip ir pati rašei, per geltona, ir ryškumo biški trūksta
Emigrante, ISO tikrai per aukšas, ir tai matosi nuotraukose