Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Abi @ 2009 11 26, 19:25)
Mano ND skaičiai  ax.gif

Liuks skaičiai.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 26, 20:39)
Liuks skaičiai.

drinks_cheers.gif ir man patinka
Atsakyti
Abi, fainai kaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 26, 17:22)
Will, fainai, bet gal man akyse viskas krypsta dešinėn  g.gif  biggrin.gif

gal dėl to, kad grindinys nelygus g.gif ten tokie pakilimai/įdubimai doh.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 17:34)
will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto  aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko 

aha lotuliukas.gif sutinku, kad geresnis, bet sunkiai įsivaizduoju tokį vaizdą didmiesčio Senamiestyje lotuliukas.gif

Mano ND skaičiai 

thumbup.gif
kai pamačiau nuotrauką, pirma mintis buvo apie kontrastą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, kaip fainai ,kad patiko bigsmile.gif
Will, nugi rimtai, gerai pastebėjai thumbup.gif Tai vadinais dvi temas viename atsiskaičiau tongue.gif
Atsakyti
abi, nu patinka man tavo skaiciai biggrin.gif dar truksta cigaretes smilkstancios ir butu 3 ND viename lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 21:47)
abi, nu patinka man tavo skaiciai  biggrin.gif dar truksta cigaretes smilkstancios ir butu 3 ND viename  lotuliukas.gif

doh.gif kaip aš nesusiprotėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano ND skaičiai  ax.gif

user posted image

na va! mano mintis buvo.. tongue.gif
tik as noreciau nors viena korta ryskiai matyt.. ax.gif
Atsakyti
Abi, tavo skaičiai tokie švarūs išdirbti.

O aš keliu buitiaką Pirmieji skaičiai:
user posted image
Atsakyti
Pirmieji mano blynai, bandant nenaudot blykstes blush2.gif Lauksiu kuo daugiau kritikos, uz kuria busiu be galo dekinga mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
emigrante, as visai nemoku komentuoti, bet pabandysiu:
pirmoje man truksta ryskumo, gal islaikymas buvo per ilgas? nes obuoliukas judesy ir blyskoka nuotrauka blush2.gif
antra jau kitas reikalas del ryskumo, bet man per daug centre vaikiukas pasirode ir obuoliai per daug tvarkingai isdelioti, o ta apatinio obuolio krasteli isvis nukirpciau biggrin.gif ir megztukas gal per margas g.gif bet cia jau kabinetis pradedu tongue.gif
paskutine per mano kompa kojytes matosi tokios murzinai pilkos spalvos, bet cia jau mano problema matyt ir karoliai sunkoki, ispudis, kad nuo ju sunkumo vaikiukas linksta i prieki blush2.gif ir pagal galimybes, kaires kiek daugiau noretusi g.gif
bet as tikrai noriu pagirti, kad bandymai yra vyke, o ypac kai jie pirmieji. Zinau, kad vaikucius fotkinti nera labai jau paprasta doh.gif nebent miegancius biggrin.gif

Jauciu nusisnekejau ziauriai biggrin.gif
Atsakyti
Abi, fainai kaip bigsmile.gif

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 26, 23:42)
O aš keliu buitiaką Pirmieji skaičiai:

bigsmile.gif gera ideja, bet ar tu atsiskaicius WB ND, nes cia laaaaaabai grybauja WB doh.gif unsure.gif

Uogiene, gerai pakomentavai thumbup.gif

Emigrante, man irgi visko nuotraukose per daug, nera ryskumo blush2.gif
Atsakyti