Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 15:44)

Uogiene šaunuolė, gerai sugalvojai, aš tai skaičių vis dar nematau namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 15:36)
rarity, prisidedu prie pagyru tavo naktiniam dangui, saunuole  4u.gif
Bandau ND skaiciukus deti:
Dar turiu daug minciu, tik reikia rasti laiko igyvendinimui  doh.gif

Ačiū už pagyras ax.gif O tavo skaičiai faini kokie. Šaunuolė, labai gera mintis ir išpildymas geras.
Aš dar negalvojau apie skaičius. Bet gal ką nors sugalvosiu g.gif

QUOTE(Will @ 2009 11 26, 15:41)
Kur visos dingusios?  g.gif
Radau fotkę - nelabai tvarkinga, bet kontrastas gal nieko  tongue.gif  blush2.gif

Will, kontrastas lotuliukas.gif
Atsakyti
laurx, kontrastas geras, bet nuotrauka nekabina, nes kampas neįdomus mirksiukas.gif
Will, fainai, bet gal man akyse viskas krypsta dešinėn g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 25, 23:58)
O cia sis tas is mano archyvo kontrastu temai. Foto daryta kazkas pries metus dar su muiline ir kompoziciskai labai netvarkinga, bet bent jau i tema  rolleyes.gif :

oje kokis mazas lelius pagal toki ciuciu biggrin.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 15:36)

wow bigsmile.gif bigsmile.gif super ideja thumbup.gif

sveikutes 4u.gif

Will,nuotrauka idomi,ale as gal atsilikus,nlb suprantu kontrasta doh.gif

labai aciu visiems uz pagyras mano nuotraukytei aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu uz ivertinimus smile.gif
Merginos, kol nepadariau klaidos, patarkit ka doh.gif prizadu, daugiau nejudinsiu sios temos blush2.gif
kas naudojat canon eos 450 D, gal galit ivardinti jo trukumus? kazkaip negaliu apsispresti, ar canon 500 D jau tikrai daug geresnis uz 450 D (nekalbant apie filmavima). Man atrodo, kad 500 D vaizdo procesorius naujesnis kazkiek?
Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D? blush2.gif

will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto biggrin.gif aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 26 lapkričio 2009 - 17:35
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 17:34)
kas naudojat canon eos 450 D, gal galit ivardinti jo trukumus? kazkaip negaliu apsispresti, ar canon 500 D jau tikrai daug geresnis uz 450 D (nekalbant apie filmavima). Man atrodo, kad 500 D vaizdo procesorius naujesnis kazkiek?
Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D?  blush2.gif

will kontrasta as izvelgiau kaip transporto priemoniu kontrasta - arklys ir auto  biggrin.gif aisku, kad efektas butu stipresnis, jei butu koks ikinkytas arklys, bet ir toks mano vaizduotei tiko  biggrin.gif

pas mane 500D,bet su 450D negaliu palygint,nzn ,nebandziau 4u.gif
o su kokiu dabar paveiksluoji?

ai,joooooooo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 26 lapkričio 2009 - 17:39
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 17:34)

Ar padaryciau klaida, jei pirkciau 450 D?  blush2.gif

aš tai negaliu įvardinti trūkumų, kadangi 500D neturėjau rankoj ir negaliu lyginti. Pasiskaityk čia lygina su 450D. Atkreipk dėmesį į trikšmavimo palyginimą, nes daugumoj visi šį parametrą mini.
Sėkmės pasirenkant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 11 26, 17:38)
pas mane 500D,bet su 450D negaliu palygint,nzn ,nebandziau  4u.gif
o su kokiu dabar paveiksluoji?

ai,joooooooo  thumbup.gif

dabar su pagerinta muiline sony h50 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 26, 17:41)
aš tai negaliu įvardinti trūkumų, kadangi 500D neturėjau rankoj ir negaliu lyginti. Pasiskaityk čia lygina su 450D. Atkreipk dėmesį į trikšmavimo palyginimą, nes daugumoj  visi šį parametrą mini.
Sėkmės pasirenkant  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif bandysim su MB neisproteti besirenkant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 26, 16:36)

Kam tau geresnis fotikas, juk fotkina fotografas wink.gif Čia išvada po aštuoniukių

QUOTE(Will @ 2009 11 26, 16:41)

Radau fotkę - nelabai tvarkinga, bet kontrastas gal nieko  tongue.gif  blush2.gif

Ilgai žiūrėjau į fotkę, kol dašuto, kame kontrastas. Pirma mintis buvo, kad kontrastuoja balta ir juoda mašinytės smile.gif
Atsakyti
Viksvaite, privertei mane raudonuoti blush2.gif aciu, bet cia kiekvienas juk taip gali padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Mano ND skaičiai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 26, 20:25)
Mano ND skaičiai  ax.gif

Man patinka, liuks ! Juodas fonas cia gerai insipaiso. Na g.gif gal desini kortos kampa noreciau matyti
Atsakyti