Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Na, jau beveik apsisprendem, bet dar paklausiu del obj.:
Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM
ar Canon EF 50mm f/1.4 USM?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 25, 16:46)

Citra, blyn, baigi atkalbėt mane nuo 50tuko  doh.gif dabar pasimečiau, o taaaaip jo norėjau. Dar noruose išliko 24-70mm, bet kad sunkus anas  doh.gif kasdienai nelabai turbūt  unsure.gif

bandziau as ta 24-70, f2.8, na zinok, man jis pasirode tamsokas, kad sunkus ir pati zinai, ir kaip tik man patalpoj jis buvo tinkamiausias fotkinant, nereikejo sienom lipt. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 11 25, 18:27)
bandziau as ta 24-70, f2.8, na zinok, man jis pasirode tamsokas, kad sunkus ir pati zinai, ir kaip tik man patalpoj jis buvo tinkamiausias fotkinant, nereikejo sienom lipt.  ax.gif  4u.gif

Na taip, juk ne 1,4 ar net ne 1,8 Tokiu zoomu lyg net ir nera isviso. Bet esme,kad zoomas man asmeniskai geriau nei fixas rolleyes.gif Neiprantu su kojom pirmyn-atgal lakstyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 11 25, 18:27)
bandziau as ta 24-70, f2.8, na zinok, man jis pasirode tamsokas, kad sunkus ir pati zinai, ir kaip tik man patalpoj jis buvo tinkamiausias fotkinant, nereikejo sienom lipt.  ax.gif  4u.gif

Nu va, taip ir galvojau ,kad bus tamsus.O kaip kokybė?
Ir iš vis, ar yra kuri visiškai patenkinta vienu kuriuo nors objektyvu??? g.gif Ar visgi nėra tobulo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir as pasisakysiu apie objektyvus biggrin.gif
Pirkau canon 450d su kitiniu, man jis labai nepatiko, jei jau budavo tamsiau, tai net nefokusuodavo g.gif Tada isigijau 50mm 1.8-tai labai patenkinta, man visai nereikia zoom'o, galiu ir kojytem, taip sakant biggrin.gif koks 1.4 speju dar geresnis, bet man ir sito tikrai pakanka. Tik va macro cia nera, ir dumu nepavyko nufotkint, o gal per mazai stengiausi blush2.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Su metru yra visokių kampų ir dar bus, nes jau užkabino, visur skaičiukus matau lotuliukas.gif tiesiog pasirinkau vieną tvarkymui ax.gif

Dėl 50-uko, aš jį buvau išsinuomavusi, tai man zoom'o netrūko schmoll.gif Nors labai bijojau, kad trūks, nes esu įpratusi zoom'inti blush2.gif Gal per trumpai juo fotkinau? o gal nuo nusiteikimo viskas priklauso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 24, 23:35)
Vaizdas pro langą. Ką tik smile.gif

mane suzavejo ne miesto vaizdas o grizulo ratai matomi danguje, nu liuks tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 25, 19:36)
Sveikos, nu ir as pasisakysiu apie objektyvus biggrin.gif
Pirkau canon 450d su kitiniu, man jis labai nepatiko, jei jau budavo tamsiau, tai net nefokusuodavo g.gif Tada isigijau 50mm 1.8-tai labai patenkinta, man visai nereikia zoom'o, galiu ir kojytem, taip sakant biggrin.gif koks 1.4 speju dar geresnis, bet man ir sito tikrai pakanka. Tik va macro cia nera, ir dumu nepavyko nufotkint, o gal per mazai stengiausi blush2.gif

ich, mano dumukai su 1,8 mirksiukas.gif

will, saunu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 25, 15:56)

man sita laaaaabai patiko, idomus kampas, smagiai ziurisi 4u.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 11 25, 19:47)
mane suzavejo ne miesto vaizdas o grizulo ratai matomi danguje, nu liuks tikrai  wub.gif

Cia Orionas buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 25, 21:01)
ich, mano dumukai su 1,8  mirksiukas.gif

Nu va, geda peleda man blush2.gif Saunuole tu, tavo dumai nuostabus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 11 25, 20:09)
Cia Orionas buvo 4u.gif

Rimtai o man ten i grizulo panasejo, nunieko nesvarbu kas svarbu kad gerai atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti