Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 25, 14:53)
bonda, o tu gal zinai ka nors apie teleobjektyva musu soniukams? amazone maciau yra pirkti, bet ar duoda naudos?

as turiu kazkoki -tai sudas
o macro neblogas -tik riek idealasu apsvietimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 25 lapkričio 2009 - 14:58
QUOTE(olo @ 2009 11 25, 13:36)
Pritariu tau 110%. Fotkindamas sudeginau toki vezliuka-smilkala, tai va jau trys dienos praejo o kvapas dar jauciasi ! doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 25, 14:33)
Suspausta pritariu, visdelto isitikinau kad su 50tuku tik sedincius vietoj portretus galima normaliai nufotkint, viskam kitkam- zoomo reikia (cia man asmeniskai  biggrin.gif ).

kojytėmis reikia zoominti tongue.gif

Pabūsiu šįkart pirmūne blush2.gif vaikas užmigo, tai kol ūpas nedingo, pasidarbavau ax.gif
user posted image

user posted image

tema labai įdomi bigsmile.gif Man pirma mintis buvo- ką čia fotkint lotuliukas.gif bet pasivaikčiojau su vaiku lauke, matyt paveikė grynas oras, nes tiek minčių doh.gif Gaila, kad dauguma nepavyko dėl prasto apšvietimo ir dėl to besiožiuojančio fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 25, 15:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kojytėmis reikia zoominti  tongue.gif

Pabūsiu šįkart pirmūne  blush2.gif  vaikas užmigo, tai kol ūpas nedingo, pasidarbavau  ax.gif
user posted image

doh.gif niu vsio, buvo du varintai, viena is ju tu jau parodei - metras biggrin.gif

labai grazu. gaila , teks antra varianta naudoti, jai nieksa neides jo biggrin.gif vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 25, 15:00)
doh.gif  niu vsio, buvo du varintai, viena is ju tu jau parodei - metras  biggrin.gif 

labai grazu. gaila , teks antra varianta naudoti, jai nieksa neides jo  biggrin.gif  vel biggrin.gif

aha, aš dėl to ir skubėjau patvarkyt nuotraukas lotuliukas.gif
Bet šiaip... juk visokių kampų yra, visi matom skirtingai, manau, galima ir tą patį objektą fotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 25, 12:41)
schmoll.gif man blykstes irgi nezinau kada prireiks, bet sviesaus objektyvo, tai l. nooooorisi, bet reikia laukt geresniu laiku  unsure.gif

Uogiene, su ozkytem ir man patinka, o kitur nelabai matau kontrasta  unsure.gif

cia i kontrastu tema  blush2.gif

Olive, aš tavo nuotraukoje matau aprangos kontrastą smile.gif

Turiu vieną tikrai šviesų objektyvą, bet ... neužtenka man jo, tai jau dabar suku galvą kaip čia su B sutarti dėl blykstės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 25 lapkričio 2009 - 15:04
will, idomiai thumbup.gif bet man laikroduke dvejinasi kazko blush2.gif nera aiskaus vaizdo g.gif nebent as sapnuoju..
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 14:40)
tai apie objektyvus as nekalbu blush2.gif  lotuliukas.gif  ir siaip, kai ultrazooma turiu, tai man neisivaziduojama is vis kaip gali netraukt ar vos vos tik pritraukt -kosmaras gi doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va as irgi galvoju ka su zoomu daryt doh.gif
Will saunuole thumbup.gif Labai graziai su metru gavosi,siuo atveju kas pirmesnis tas gudresnis hihihi.gif bet galima kazka dar su metru isgalvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 25, 15:05)
will, idomiai  thumbup.gif bet man laikroduke dvejinasi kazko  blush2.gif nera aiskaus vaizdo  g.gif nebent as sapnuoju..

gali būti g.gif
čia vienintelis vykęs kadras, nes kiti visai išplaukė , arba išvis nefotkino doh.gif jau pradedu labai norėti naujo fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 14:35)
kodel? neryskus gaunas ar kas? g.gif  blush2.gif

suspausti kadrai gaunasi, per siauras jis.

QUOTE(Will @ 2009 11 25, 14:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kojytėmis reikia zoominti  tongue.gif

Pabūsiu šįkart pirmūne  blush2.gif  vaikas užmigo, tai kol ūpas nedingo, pasidarbavau  ax.gif
user posted image

user posted image

aha, kojytem tiek neprizoominsi tongue.gif

operatyviai ir sauniai tu cia thumbup.gif tik laikrodukas paplaukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 lapkričio 2009 - 15:31
Will, malačius, pirma ypač patiko. Idėjos geros thumbup.gif
Citra, blyn, baigi atkalbėt mane nuo 50tuko doh.gif dabar pasimečiau, o taaaaip jo norėjau. Dar noruose išliko 24-70mm, bet kad sunkus anas doh.gif kasdienai nelabai turbūt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gavau dar karantinuotų atostogų, bandysiu neatsilikti blush2.gif

Savaitės temą paskelbėt skaičius, gerai. Turiu vieną mintelę bekirbančią, tik jau ne šiandien įgyvendinamą, reikia tikėtis, kolkas man vienai ji tekilusi smile.gif

Būčiau kiek kitaip sužaidusi su metru, tačiau vien idėjos žavi, Will. Bet laikrodis man atrodo lyg ir nepaplaukęs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 25, 16:46)
Will, malačius, pirma ypač patiko. Idėjos geros  thumbup.gif
Citra, blyn, baigi atkalbėt mane nuo 50tuko  doh.gif dabar pasimečiau, o taaaaip jo norėjau. Dar noruose išliko 24-70mm, bet kad sunkus anas  doh.gif kasdienai nelabai turbūt  unsure.gif

Tikrai atkalbet nenoriu, bet cia mano nuomone. Lauke kai daug erdves jisai puikus, bet patalpoj tai nekas.. O siaip tikrai geras daiktas. Bet as zinau,jei tureciau zooma, 50-tuko nenaudociau. Na nebent 1,4 panaudociau (jeigu kas padovanotu biggrin.gif ,nes pati tuos pinigelius geriau zoomui atideciau). Ir tai nebent TIK portretams. O del svorio taip, sunkus jie velniai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 25 lapkričio 2009 - 17:31