Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Abi @ 2009 11 25, 12:44)
Prireiks ,Bonda, ankščiau ar vėliau  tongue.gif Man irgi iki pilnos laimės tik veidrožio reikėjo. Dabar kai jį turiu, reikia dar kokių dviejų objektyvų, lempos, skėčio, na ir blykstė nepamaišys  doh.gif Žo, apetitas auga bevalgant  lotuliukas.gif

as pakankamai kukli esu zinokit tongue.gif man is esme sir dabartinis yra geras fotikas..bet vasara lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip zinau, ko noriu ir tikrai uztektu ilgam 4u.gif o skeciu, lempu tai man tikrai nereiks schmoll.gif ne tas tipazas lotuliukas.gif as laukine fotografe -ne namine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 25 lapkričio 2009 - 12:46
skaiciai ir man tinka, jau sigalvojau ka fotkinsiu, jai niekas pirmas nenufotkins to biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 25, 13:18)
Kontrastu temai:

Labai faini darbeliai kontrastu temai smile.gif visi liusiski
1. Gyvas ir negyvas
2. zalias, raudonas
3. juoda, balta smile.gif Man patiko labai antra ax.gif

QUOTE(Olive* @ 2009 11 25, 13:41)

o cia kontrasto as nematau unsure.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 25, 13:57)
skaiciai ir man tinka, jau sigalvojau ka fotkinsiu, jai niekas pirmas nenufotkins to  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

baik tu man doh.gif as irgi jau susigalvojau rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu Di, tu pirma mano kontrastus apibudinai taikliai bigsmile.gif thumbup.gif
Nu kaip nematot Olives foto kontrasto - vyras ir moterys lotuliukas.gif arba pagal socialinius vaidmenis - reguliuotojas ir eilines praeives biggrin.gif arba juodai apsirenges ir spalvotai tongue.gif
Atsakyti
Hmm, o aš pamačiau skirtingas rodomas kryptis g.gif Įdomu, kur pati Olive mato kontrastą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 25, 14:11)
Hmm, o aš pamačiau skirtingas rodomas kryptis g.gif Įdomu, kur pati Olive mato kontrastą smile.gif

skirtingas kryptis matau rolleyes.gif

bet galima ir daugiau kontrastu izvelgt kaip jau Uogiene paminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 25, 00:13)
ateivis

Idomiai cia su sviesa suzeidiai !

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 25, 00:42)
Didelis gražiai atrodo

Aha tikrai geriau ziurisi ! Grazus vaizdelis
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 11 25, 01:38)
na pasikasiau archivuose (is atostogu) ir dedu viena kontrastams..

Man cia jegovas kontrastas !!! Tik reiktu pataisyti horizinta

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 09:58)
bet man smirda smilkalai, as negaliu doh.gif

Pritariu tau 110%. Fotkindamas sudeginau toki vezliuka-smilkala, tai va jau trys dienos praejo o kvapas dar jauciasi ! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 24, 18:17)

citra - su kokiu objektyvu cia fotkinai? ar dejai action siuoje nuotraukoje kuria atkeliau?  blush2.gif

Taip detas lilllyblue honey actionas smile.gif

QUOTE(solo @ 2009 11 24, 21:18)

Citra, pirmojoj man trūksta mamos daugiau, labai suspausta. antrosios ir spalvos, ir viskas  wub.gif  3 dešinės pusės išdegimas nepatinka, 4 - neturiu nuomonės  biggrin.gif

Suspausta pritariu, visdelto isitikinau kad su 50tuku tik sedincius vietoj portretus galima normaliai nufotkint, viskam kitkam- zoomo reikia (cia man asmeniskai biggrin.gif ).
Del isdegimu kazkaip nebera jis man jau toks bloogis biggrin.gif Praejo tas isdegimu baimes laikas smile.gif
O kaip galima netureti nuomones apie 4? Man asmeniskai labai geras momentas pagautas biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 24, 22:55)
*Citra* šiandien skaitinėjau skelbimus, tai man Sigma 18-50 f2.8 Macro užkliuvo ir  Tokina 28-80 f2.8. Abiejų kaina panaši (skelbimuose apie 800-900 t),. Beveik linkstu į 18-50, vis tik plataus kampo norėtųsi  g.gif  Na, nžn... pakentėsiu dar truputuką.
Portretų komentuoti negaliu - pati nefotkinu, tai nieko blogo ir nematau. Šiaip tai man patiko ši tavo fotosesija, ypač, kad buvo fotkinta sudėtingomis sąlygomis. Gerai susitvarkei  bigsmile.gif 

Bet vat idomu labiau pasidometi apie siu obj minusus, gal jie nelabai kokybiskai piesia ir pan. Dekui uz pagyriamaji zodi- salygos tai tikrai kad nekokios buvo unsure.gif Vat tokiu atveju blico labai reikia.

QUOTE(Abi @ 2009 11 25, 12:44)
Prireiks ,Bonda, ankščiau ar vėliau  tongue.gif Man irgi iki pilnos laimės tik veidrožio reikėjo. Dabar kai jį turiu, reikia dar kokių dviejų objektyvų, lempos, skėčio, na ir blykstė nepamaišys  doh.gif Žo, apetitas auga bevalgant  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Labai patiko antajo dumai ir kontrastas, DI kaledinis zaisliukas, Uogienes ozkos ir rarity naktinis vaizdas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 25, 14:33)
visdelto isitikinau kad su 50tuku tik sedincius vietoj portretus galima normaliai nufotkint, viskam kitkam- zoomo reikia

kodel? neryskus gaunas ar kas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 12:46)
as pakankamai kukli esu zinokit tongue.gif man is esme sir dabartinis yra geras fotikas..bet vasara lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o siaip zinau, ko noriu ir tikrai uztektu ilgam 4u.gif  o skeciu, lempu tai man tikrai nereiks schmoll.gif ne tas tipazas lotuliukas.gif as laukine fotografe -ne namine lotuliukas.gif

Oi zinok as irgi taip mastau kad daugiau nieko nebereiks,bet isitikinus kad tikrai reiks anksciau ar veliau doh.gif Gal ne kiek kitu dalyku kaip lempos skeciai ir pan,bet objektyvo vieno manau tikrai neuzteks blush2.gif
Man ozkytes labai istrigo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 11 25, 14:38)
Oi zinok as irgi taip mastau kad daugiau nieko nebereiks,bet isitikinus kad tikrai reiks anksciau ar veliau doh.gif Gal ne kiek kitu dalyku kaip lempos skeciai ir pan,bet objektyvo vieno manau tikrai neuzteks blush2.gif
Man ozkytes labai istrigo thumbup.gif

tai apie objektyvus as nekalbu blush2.gif lotuliukas.gif ir siaip, kai ultrazooma turiu, tai man neisivaziduojama is vis kaip gali netraukt ar vos vos tik pritraukt -kosmaras gi doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 25, 14:40)
tai apie objektyvus as nekalbu blush2.gif  lotuliukas.gif  ir siaip, kai ultrazooma turiu, tai man neisivaziduojama is vis kaip gali netraukt ar vos vos tik pritraukt -kosmaras gi doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jo, tas mane irgi baugina, kad zoomo tokio jau nebus doh.gif
bonda, o tu gal zinai ka nors apie teleobjektyva musu soniukams? amazone maciau yra pirkti, bet ar duoda naudos?
Atsakyti