QUOTE(Zana4 @ 2009 11 24, 18:17)
citra - su kokiu objektyvu cia fotkinai? ar dejai action siuoje nuotraukoje kuria atkeliau?
Taip detas lilllyblue honey actionas
QUOTE(solo @ 2009 11 24, 21:18)
Citra, pirmojoj man trūksta mamos daugiau, labai suspausta. antrosios ir spalvos, ir viskas
3 dešinės pusės išdegimas nepatinka, 4 - neturiu nuomonės
Suspausta pritariu, visdelto isitikinau kad su 50tuku tik sedincius vietoj portretus galima normaliai nufotkint, viskam kitkam- zoomo reikia (cia man asmeniskai
).
Del isdegimu kazkaip nebera jis man jau toks bloogis
Praejo tas isdegimu baimes laikas
O kaip galima netureti nuomones apie 4? Man asmeniskai labai geras momentas pagautas
QUOTE(rarity @ 2009 11 24, 22:55)
*Citra* šiandien skaitinėjau skelbimus, tai man Sigma 18-50 f2.8 Macro užkliuvo ir Tokina 28-80 f2.8. Abiejų kaina panaši (skelbimuose apie 800-900 t),. Beveik linkstu į 18-50, vis tik plataus kampo norėtųsi
Na, nžn... pakentėsiu dar truputuką.
Portretų komentuoti negaliu - pati nefotkinu, tai nieko blogo ir nematau. Šiaip tai man patiko ši tavo fotosesija, ypač, kad buvo fotkinta sudėtingomis sąlygomis. Gerai susitvarkei
Bet vat idomu labiau pasidometi apie siu obj minusus, gal jie nelabai kokybiskai piesia ir pan. Dekui uz pagyriamaji zodi- salygos tai tikrai kad nekokios buvo
Vat tokiu atveju blico labai reikia.
QUOTE(Abi @ 2009 11 25, 12:44)
Prireiks ,Bonda, ankščiau ar vėliau
Man irgi iki pilnos laimės tik veidrožio reikėjo. Dabar kai jį turiu, reikia dar kokių dviejų objektyvų, lempos, skėčio, na ir blykstė nepamaišys
Žo, apetitas auga bevalgant
Labai patiko
antajo dumai ir kontrastas,
DI kaledinis zaisliukas,
Uogienes ozkos ir
rarity naktinis vaizdas