Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(olo @ 2009 11 24, 17:33)
Labas !

Taip fainai cia uzdumijot, kad ir as pabandziau padeginti smilkalus  smile.gif .
Keletas bandymu:

Man tavieji dumai tokei gresmingai galingi smile.gif labai daug jegos is ju jauciasi 4u.gif

o cia as siandien zaidziau kol vaikai miegojo..... ech is namu jau kelinta diena neiseinu...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 24, 20:29)
Man tavieji dumai tokei gresmingai galingi  smile.gif  labai daug jegos is ju jauciasi  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o dar del mainu.... man rodos kalbejo visos apie 20x30 nuotraukos dydi, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad nėra laabai jau svarbu foto dydis,na žinoma ne 9x13 ir ne 10x15 ax.gif . Svarbu, kad visos laiku gautų kalėdinę dovanėlę. Beje, iki kada tai turėtų būti? Sakykim iki gruodžio 23 jau visos turim būti išsiuntę ir gavę. Bet gal tegu stiklinė taria paskutinį žodį ax.gif .

DI visai faini tavo pažaidimai thumbup.gif . Pas mane pro langus vakare tik tamsuma matosi sad.gif.
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti? Turiu Olympusa SP 570 UZ, reikia kaika nufilmuoti, bet man filmuoja be garso, nesuprantu kaip ji ijungt, gal kas netycia zino? Aciu

4u.gif
Atsakyti
olo, superiniai dūminimai, liux. tikrai raguotis matos biggrin.gif

Citra, pirmojoj man trūksta mamos daugiau, labai suspausta. antrosios ir spalvos, ir viskas wub.gif 3 dešinės pusės išdegimas nepatinka, 4 - neturiu nuomonės biggrin.gif

DI, labai 1 ir 3 4u.gif
Atsakyti
Mano apskutinis žodis biggrin.gif stengtis kad gautų visi iki Kalėdų...svarbiausia aišku visų pirma, kad visi gautų...o iki Kalėdų išvis idealu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 24, 22:58)
Mano apskutinis žodis  biggrin.gif  stengtis kad gautų visi iki Kalėdų...svarbiausia aišku visų pirma, kad visi gautų...o iki Kalėdų išvis idealu  ax.gif

Jo, svarbiausia, kad visi gautu 4u.gif

p.s. O kokiam voke siusti? Kad nesusiglamzytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 24, 22:23)
Jo, svarbiausia, kad visi gautu  4u.gif

p.s. O kokiam voke siusti? Kad nesusiglamzytu  unsure.gif

Fotkę galima įdėti tarp kartono (gofrokartonas geriau) lapų. Tada galima dėti į voką pastorintą tokį

O čia į kontrastų temą - emigrantė pastūmėjo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 24, 16:56)
Nikkor 24-70mm f2.8 arba bent jau 18-50mm f2.8
Kiek maciau tai zoominiai min f2.8 eina. o jei ir butu f1.8 tai kaina nesveika butu.

Aha, patiko ir man tas dumas  bigsmile.gif

*Citra* šiandien skaitinėjau skelbimus, tai man Sigma 18-50 f2.8 Macro užkliuvo ir Tokina 28-80 f2.8. Abiejų kaina panaši (skelbimuose apie 800-900 t),. Beveik linkstu į 18-50, vis tik plataus kampo norėtųsi g.gif Na, nžn... pakentėsiu dar truputuką.
Portretų komentuoti negaliu - pati nefotkinu, tai nieko blogo ir nematau. Šiaip tai man patiko ši tavo fotosesija, ypač, kad buvo fotkinta sudėtingomis sąlygomis. Gerai susitvarkei bigsmile.gif
Olo, tas tavo ožys tai superinis thumbup.gif
Atsakyti
na graziai padumojot biggrin.gif
Wite, sauniai dumus perkandai! brava!! 4u.gif bigsmile.gif
Olo, grazuolis tas gyvunas.. bigsmile.gif

dedu as savaji, bet oi nepatinka man tie makro dalykai blink.gif doh.gif .. bet stengiausi ax.gif

ateivis
user posted image
Papildyta:
dar vienas...

user posted image
Atsakyti
antajo, pirmas blink.gif net nepasakyčiau, kad čia dūmas. man labai fainai.
Atsakyti