Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Abi @ 2009 11 24, 16:36)
Dėl šviesumo tai jo ax.gif . Bet norėjau paklaust ar užtenka fiksuoto objektyvo viskam fotkint? Netrūksta zūmo?

Man visiškai užtenka dviejų fiksuotų tongue.gif
Stikline, aš paimčiau tą numerėlį, kuris liks paskutinis ax.gif
Atsakyti
Manau kada siųsti gal nuspręskim patys ax.gif į užsienį tai ilgiau keliauja laiškai, tai reik turėt omeny...o Lietuvoj gretai per dieną, dvi...nu švenčių metu gal ilgiau nžn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 24, 16:42)
Stikline, aš paimčiau tą numerėlį, kuris liks paskutinis  ax.gif

biggrin.gif ok. Kai bus tas numerėlis likęs, parašysiu koks.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 24, 15:42)
Man visiškai užtenka dviejų fiksuotų  tongue.gif

kokie pas tave yra? 50mm ir ?
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 24, 15:36)
Dėl šviesumo tai jo ax.gif . Bet norėjau paklaust ar užtenka fiksuoto objektyvo viskam fotkint? Netrūksta zūmo?

O cia jau problema. Kadangi mano specifika labiau seimos, vaikai, tai buna ir "gyvi", judantys kadrai, tai 50 siaurokas man g.gif Dar noreciau zoom'o butinai. Bet portretams fotkinti jis puikiai tinka.

Cia keletas kadru is paskutines sesijos. Fotkinau namie, tai kartais tikrai pritruko vaizdo platumo.

user posted image

user posted image

user posted image

Nu ir dar mazasis paparacas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 lapkričio 2009 - 16:01
QUOTE(bonda @ 2009 11 24, 16:46)
kokie pas tave yra? 50mm ir ?

Ir Canon Macro EF 100 mm 1:2,8
Pusmetį kai pradėjau fotografuoti fotkinau tik su Macro viską, tai dabar man 50 tukas jau toooks platus atrodo lotuliukas.gif
Citra, koks gražus trečias portretas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 24, 15:42)
Man visiškai užtenka dviejų fiksuotų  tongue.gif
Stikline, aš paimčiau tą numerėlį, kuris liks paskutinis  ax.gif

100 ukas, kaip suprantu daugiau detalėm naudojamas? blush2.gif Ar ir žmones su juo fotografuoji?
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 24, 15:46)
O cia jau problema. Kadangi mano specifika labiau seimos, vaikai, tai buna ir "gyvi", judantys kadrai, tai 50 siaurokas man  g.gif Dar noreciau zoom'o butinai. Bet portretams fotkinti jis puikiai tinka.

Na va, aš ir daugiausia šeimą fotografuoju, ir kartais norisi kad visas žmogutis tilptų į kadrą ax.gif Tai dabar ir galvoju, gal tada geriau iš kart geram zūmui taupyt? g.gif
Citra, graži fotosesija, jau flickre apžiūrėjau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abi: 24 lapkričio 2009 - 16:14
Citra, as jau maciau taviskes Flirke smile.gif Yra daug graziu, tik as nemegstu grudo blush2.gif

p.s. mergaites paaiskinkit uz ka tokia kaina? http://www.vilbrafot...d=521&pid=13633 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 24, 16:14)

p.s. mergaites paaiskinkit uz ka tokia kaina? http://www.vilbrafot...d=521&pid=13633  blink.gif

manau už f2,8 prie tokio zoomo

Citra, antrą nuotraukėlę įsimylėjau, trečioje per daug triukšmo, ketvirta patiko, o pirmoji per tamsi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas !

Taip fainai cia uzdumijot, kad ir as pabandziau padeginti smilkalus smile.gif .
Keletas bandymu:
1.
user posted image
2.
user posted image
3.
user posted image
4.
user posted image
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif
Dabar kai ikeliau, pamaciau,kad pirma per tamsi g.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 24, 16:13)
Na va  aš ir daugiausia šeimą fotografuoju, ir kartais norisi kad visas žmogutis tilptų į kadrą  ax.gif Tai dabar ir galvoju, gal tada geriau iš kart geram zūmui taupyt?  g.gif
Citra, graži fotosesija, jau flickre apžiūrėjau  thumbup.gif

As tai taupyciau geram zoomui. smile.gif Ka sekmingai ir darau. Nes vien 50tuko tikrai man neuztenka.

QUOTE(DI @ 2009 11 24, 16:14)
Citra, as jau maciau taviskes Flirke smile.gif Yra daug graziu, tik as nemegstu grudo  blush2.gif

Kai kur grudas ten jau ir buvo- nes tamsus namai, be blico, ir vat ISO 500 ir tokie triuksmai, ka ir kalbejau pries tai apie geresnio bodzio privalumus- tokiom salygom norisi svaresniu foto. kai kur dadeta (portrettuose), kazkaip vel pradejau megti gruda. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 lapkričio 2009 - 16:39
QUOTE(DI @ 2009 11 24, 17:14)
p.s. mergaites paaiskinkit uz ka tokia kaina? http://www.vilbrafot...d=521&pid=13633  blink.gif

nu jo ! o svoris 15kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 24, 16:38)
As tai taupyciau geram zoomui. smile.gif Ka sekmingai ir darau. Nes vien 50tuko tikrai man neuztenka.

O kokiam taupai? Nes kiek žiūrėjau tie zūmai nėr labai šviesūs, dažniausiai F2.8 g.gif
QUOTE(olo @ 2009 11 24, 16:43)
nu jo !  o svoris 15kg  blink.gif

doh.gif
Olo, man paskutinis dūmas patiko, tokį riestanosį ,garbanotą dėdę matau tongue.gif
Atsakyti