Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(bonda @ 2009 11 24, 15:33)
stikline, sau nepamirsk pasidalint:)))

Uoj, nu kur jau save pamiršiu biggrin.gif

Spanguole, taip i darysiu biggrin.gif
Atsakyti
Stikline 4u.gif už triūsą 4u.gif

Iki Kalėdų liko 31 diena. Laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai, Stikline ACIU, kad apsiemei, ir kad prikalbinai mus visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 19, 17:44)
Siusk, Stiklinei savo duomenis  4u.gif

Beja, kada vyks numeriuku traukimas?
  bigsmile.gif  kad nepraziopsociau  biggrin.gif

a
Atsakyti
Stikline, aciu uz adresiuka 4u.gif , eisiu ir as sniukstineti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu stikline uz vargeli 4u.gif O man teks smarkiai pasistengt,o jei nepavyks tai vistiek bus is visos sirdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš fotkinu su Canon 450D ir man jis labai patinka, taip pat turiu kitinį objektyvą, 50 -tuką ir sigmos 30-tuką (susigundžiau Vilbros akcija doh.gif ). Kol kas labai džiaugiuosi 50 ir 30, nors 30 -tuko dar neteko gerai išbandyti, nes namai tokiu oru ir jam per tamsūs doh.gif bet labai patinka tai, kad su juo nereikia sienomis lipti ax.gif

Dėl nuotraukos siuntimo tex gerai pasukti galvą ką nusiųsti žmogui, kurį išsitraukiau, bet labai laukiu savojo Kalėdų senio nuotraukos rolleyes.gif
Atsakyti
tai einu ir aš šniukštinėti savo žmogutį rolleyes.gif
Atsakyti
As nerandu, kuo baigesi balsavimai del kalediniu nuotrauku formato ir kada reikia issiusti? Ta prasme, kad kaledoms mazdaug gautu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alionach5 @ 2009 11 24, 15:42)

g.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 24, 16:21)
As nerandu, kuo baigesi balsavimai del kalediniu nuotrauku formato ir kada reikia issiusti? Ta prasme, kad kaledoms mazdaug gautu?  ax.gif

kad dauguma uz 20*15 formata pasisake g.gif arba kvadrata, jei tinka tai foto g.gif

Stikline, 4u.gif uz vargus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 24, 15:26)
g.gif
kad dauguma uz 20*15 formata pasisake  g.gif arba kvadrata, jei tinka tai foto  g.gif

Stikline,  4u.gif uz vargus  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif stikline, is peties pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 24, 14:22)
1.8 pas mane, lauke labai liux,pilnai uztenka,o vat namie tai zurint koks apsvietimas, jei siviesus namai- be problemu,jei tamsus- jau tada sudetingiau, bet visumoj aisku tobulumui ribu nera, noretusi dabar ir 1.4. Bet realiai man ir 1.8 gerai.
Aaa. aisku dabar  smile.gif

Dėl šviesumo tai jo ax.gif . Bet norėjau paklaust ar užtenka fiksuoto objektyvo viskam fotkint? Netrūksta zūmo?
Atsakyti