Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 24, 14:48)
Nemažai "pažengusiųjų" fotografuoja seno modelio aparatais, bet turbūt sutiksite, kad nuotraukose tai neatsispindi  mirksiukas.gif

Būtent, seniai tai pastebėjau. Ir tai tik paantrina, kad fotografuoja ne fotoaparatas, o fotografas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 11 24, 10:30)
Sveikutes 4u.gif
Uogienė,jei yra galimybe,tai nepirk kitinio.As va save apgaudinejau tipo pasimokinimui vistiek kazkokio objektyvo reikia ir galiu pasakyti,kad nieko doro is to kitinio.Vyras nusipirko 50mm 1.8f plasmasiuka,tai vakar kai pasibandziau sporto saleje,tai likau suzaveta.Kad zoominti kojomis reikia,tai kazkaip man asmeniskai neproblema,aisku kai vietos pakankamai yra.Bet sviesumas,tai su kitu nera net ka lyginti.Pavariau cia propogandos blush2.gif

Tikrai kitinio ner ko lyginti su 50mm. isvis jei imanoma,kitinio neimti , o geriau sviesesni obj nusipirkti. Mano kitinis metosi stalciuje dabar- nesinori net jo i rankas imti, nors lauke prie geru oro salygu tikrai nera prastas variantas.

QUOTE(DI @ 2009 11 24, 11:00)
Uogiene, zinok apetitas auga bevalgant.
As irgi kai pirkau pries 3 metus, maniau kad man nereikia paties geriausio ir pan. Kad as neprofe ir is to duonos nevalgysiu ir pan. Bet Zinok, po to norisi vis geresnio ir geresnio. Del to tikrai neverta isleisti pinigu prastesniam. Imciau kuo imanoma geresni uz turimus pinigus.Arba jei nedaug truksta tai geriau palauksti ir isigyti geresni bodi.

100% drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 11 24, 11:08)
drinks_cheers.gif Bet as pvz.jau supratau,kad nuo bodzio kokybes mano foto geresnes netaps.As cia asmeniskai apie save.Beje turiu dar keleta pavyzdziu,kur boziu ir objektyvu kaitaliojimas i geresnius,foto kokybei jokios itakos neturejo.Taip,kad pasitvirtino pagrindine taisykle,kad fotografuoja fotografas,o ne fotoaparatas.Labai prasau nesuprasti neteisingai.Tai tik mano nuomone ir pastebejimai mirksiukas.gif

O as jau pastebejau geresnio bodzio privaluma, pagrindinis- mazi triuksmai prie didelio ISO. Vien del sito noreciau dabar kito bodzio.
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 24, 12:48)
Nemažai "pažengusiųjų" fotografuoja seno modelio aparatais, bet turbūt sutiksite, kad nuotraukose tai neatsispindi  mirksiukas.gif

O kokie tie seno modelio aparatai? Nes pvz as savo Nikon D80 irgi skaitau seno modelio aparata, bet jis tikrai nera prasciausias variantas. mirksiukas.gif

wite- patiko dumas, ryskus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 lapkričio 2009 - 12:57
Citra, o tau užtenka vien 50-uko? Ir koks pas tave jis?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 24, 12:56)
O kokie tie seno modelio aparatai? Nes pvz as savo Nikon D80 irgi skaitau seno modelio aparata, bet jis tikrai nera prasciausias variantas.  mirksiukas.gif

na jei jau D80 yra senas modelis, tai aš kalbėjau apie antikvarinius biggrin.gif yra fotografuojančių Nikon D40, Canon 300D, 350D ...
Atsakyti
Kaktuke, labai pritariu drinks_cheers.gif bet aš seno modelio nepirkčiau vien todėl, kad greičiausiai jis jau bus naudotas ir jo naudojimo laikas ilgės... maniškis gi irgi prie senukų priskiriamas ir tai yra viena priežasčių, kodėl pastaruoju metu mažai fotkinu... Ir labai pritariu dėl keitimo į aukštesnio lygio įrangą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos.Sazinigai skaitau,bet tyliu blush2.gif as tai savo olympuso nei i rankas pastaruoju metu nebeimu doh.gif O teks...kaledinai mainai laukia mirksiukas.gif
Apie fotika jau kazkada iskvarsinau galvas cia tai kaip ir likau apsisprendus,tik dar jo nepaciupinejau blush2.gif Nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 24, 13:13)
Citra, o tau užtenka vien 50-uko? Ir koks pas tave jis?

1.8 pas mane, lauke labai liux,pilnai uztenka,o vat namie tai zurint koks apsvietimas, jei siviesus namai- be problemu,jei tamsus- jau tada sudetingiau, bet visumoj aisku tobulumui ribu nera, noretusi dabar ir 1.4. Bet realiai man ir 1.8 gerai.

QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 24, 13:30)
na jei jau D80 yra senas modelis, tai aš kalbėjau apie antikvarinius  biggrin.gif  yra fotografuojančių Nikon D40, Canon 300D, 350D ...

Aaa. aisku dabar smile.gif
Atsakyti
karsta.gif na tiems, kurie jau išsitraukė skaičiuką išsiuntinėjau adresiukus, išskyrus boruzką, kurios dėžutė pilna biggrin.gif ir dar yra trys ciocės neišsitraukusios savo skaičiukų, tikiuosi jos greitu laiku apsireikš biggrin.gif
Atsakyti
Jee yahoo.gif , jau žinau kam reiks siųsti savo foto . Eisiu dabar pašnipinėsiu tą žmogų blush2.gif , reikia gi bent minimaliai išsiaiškinti kas patinka biggrin.gif.

O man tai patinka ir gėlytės, ir vabaliukai ir naktinis miestas biggrin.gif, žodžiu neišrankti esu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 24, 15:24)
karsta.gif  na tiems, kurie jau išsitraukė skaičiuką išsiuntinėjau adresiukus, išskyrus boruzką, kurios dėžutė pilna biggrin.gif ir dar yra trys ciocės neišsitraukusios savo skaičiukų, tikiuosi jos greitu laiku apsireikš  biggrin.gif

Aciukas, jau gavau adresiuka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 24, 15:27)

O man tai patinka ir gėlytės, ir vabaliukai ir naktinis miestas biggrin.gif, žodžiu neišrankti esu  biggrin.gif .

o as tai isranki unsure.gif net pati nezinau kas man patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia aisku juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 24, 14:24)
karsta.gif  na tiems, kurie jau išsitraukė skaičiuką išsiuntinėjau adresiukus, išskyrus boruzką, kurios dėžutė pilna biggrin.gif ir dar yra trys ciocės neišsitraukusios savo skaičiukų, tikiuosi jos greitu laiku apsireikš  biggrin.gif

Tai jeigu tos ciocės ilgai tylės, pati padalink numeriukus biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 24, 14:24)

stikline, sau nepamirsk pasidalint:)))
Atsakyti