QUOTE(inesaS @ 2009 11 24, 10:30)
Sveikutes
Uogienė,jei yra galimybe,tai nepirk kitinio.As va save apgaudinejau tipo pasimokinimui vistiek kazkokio objektyvo reikia ir galiu pasakyti,kad nieko doro is to kitinio.Vyras nusipirko 50mm 1.8f plasmasiuka,tai vakar kai pasibandziau sporto saleje,tai likau suzaveta.Kad zoominti kojomis reikia,tai kazkaip man asmeniskai neproblema,aisku kai vietos pakankamai yra.Bet sviesumas,tai su kitu nera net ka lyginti.Pavariau cia propogandos
Tikrai kitinio ner ko lyginti su 50mm. isvis jei imanoma,kitinio neimti , o geriau sviesesni obj nusipirkti. Mano kitinis metosi stalciuje dabar- nesinori net jo i rankas imti, nors lauke prie geru oro salygu tikrai nera prastas variantas.
QUOTE(DI @ 2009 11 24, 11:00)
Uogiene, zinok apetitas auga bevalgant.
As irgi kai pirkau pries 3 metus, maniau kad man nereikia paties geriausio ir pan. Kad as neprofe ir is to duonos nevalgysiu ir pan. Bet Zinok, po to norisi vis geresnio ir geresnio. Del to tikrai neverta isleisti pinigu prastesniam. Imciau kuo imanoma geresni uz turimus pinigus.Arba jei nedaug truksta tai geriau palauksti ir isigyti geresni bodi.
100%
QUOTE(inesaS @ 2009 11 24, 11:08)
Bet as pvz.jau supratau,kad nuo bodzio kokybes mano foto geresnes netaps.As cia asmeniskai apie save.Beje turiu dar keleta pavyzdziu,kur boziu ir objektyvu kaitaliojimas i geresnius,foto kokybei jokios itakos neturejo.Taip,kad pasitvirtino pagrindine taisykle,kad fotografuoja fotografas,o ne fotoaparatas.Labai prasau nesuprasti neteisingai.Tai tik mano nuomone ir pastebejimai
O as jau pastebejau geresnio bodzio privaluma, pagrindinis- mazi triuksmai prie didelio ISO. Vien del sito noreciau dabar kito bodzio.
Papildyta:
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 24, 12:48)
Nemažai "pažengusiųjų" fotografuoja seno modelio aparatais, bet turbūt sutiksite, kad nuotraukose tai neatsispindi
O kokie tie seno modelio aparatai? Nes pvz as savo Nikon D80 irgi skaitau seno modelio aparata, bet jis tikrai nera prasciausias variantas.
wite- patiko dumas, ryskus