QUOTE(inesaS @ 2009 11 24, 12:08)
Bet as pvz.jau supratau,kad nuo bodzio kokybes mano foto geresnes netaps.As cia asmeniskai apie save.Beje turiu dar keleta pavyzdziu,kur boziu ir objektyvu kaitaliojimas i geresnius,foto kokybei jokios itakos neturejo.Taip,kad pasitvirtino pagrindine taisykle,kad fotografuoja fotografas,o ne fotoaparatas.Labai prasau nesuprasti neteisingai.Tai tik mano nuomone ir pastebejimai
aisku kad fotografuoja fotografas, bet geras fotikas niekad zalos nepadare, o jei dar perpranti ji pilnai tai oi oi oi kaip nuotrauku kokybe su juo pagereja
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 24, 12:17)
man galbut dar ankstoka apie veidrodi galvoti, bet norisi nors tu ka su tokiais kukliais sugebejimais man per akis ir mano muilines, bet visada pagalvoju, o kaip butu, jeigu ir kuo toliau - tuo labiau kabina mane sis hobis, jau ir MB dometis pradejo bet kazkodel tikiu, kad pasiteisins pirkinys, dar didesnis azartas bus kibti i mokslus
jokiu budu nepirk antros muilines. Tik veidroduka. Galima nebutinai ir nauja. skelbiu.lt maciau nemazai devetu. Arba galima pirkti nauja bodi, bet deveta objektyva. Juk zymiai pigiau. Mano objektyvai visi nauji pirkti bet del to kad akcijos pasitaike neblogos. Bet is esmes, galima ir naudotus pirkti. Tuo labiau kad ju noresis ne vieno
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2009 11 24, 12:31)
Merginos, objektyvų temoje tyla, tai čia įmetu savo klausimą.
Objektyvas - Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macro
Sako, kad naujas. Prašo 900 Lt. Be HSM. Nikon D80 HSM nereikalingas (nebūtinas), ane? Ir iš viso, gal kas ką galit pasakyti apie šitą stikliuką?
Objektyvas - Sigma 18-50mm F2.8 EX DC Macro
Sako, kad naujas. Prašo 900 Lt. Be HSM. Nikon D80 HSM nereikalingas (nebūtinas), ane? Ir iš viso, gal kas ką galit pasakyti apie šitą stikliuką?
as turiu sigma 50mm 2.8 macro.
tai del makro jis neblogas, bet ne pats geriausias. Vis gi tai nera grynai makro objektyvas. O kaip portretukams ir dar namie, jis gali pasirodyti tamsokas. As kai nusipirkau 30mm 1.4 tai naudoju tik ji. O 50tuka imu tik makro fotkinimui. Bet siaip benrai paemus jis tikria neblogas. Bet aisku yra ir geresniu jauciu nepadejau apsispresti