Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(ketti @ 2009 11 19, 17:34)
Olive, tavo šitą foto jau flickre apžiūrėjau - įdomi man ji tokia ax.gif . Spalviškai fonas toks harmoningas gavosi thumbup.gif

aciu, spalvos pakoreguotos blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 11 19, 17:39)
oi ten senos pernai ir seniau..ir foto tokios blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

g.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 19, 17:52)
1.Olive visai neblogai, bet norėtusi kad lašiukai ryškiau matytusi  4u.gif .

Pokalbis dviese

2.user posted image

1.na taip, jei i lasus pretenduot, tai ir man ryskumo reiketu, bet dabar toks kreizejimas kazkuo uzveze doh.gif lotuliukas.gif
2. geras bigsmile.gif

man idomu, kaip tuos spalvotus dumus padaro g.gif ar ten PS nuspalvina g.gif
Atsakyti
Ech, nedalyvauju mainuose. Nes labiausiai tai bijau. blush2.gif

Visai apsileidau su namų ir ne namų ir visais kitais darbais. Pagrinde kompas beliko reikalingas mokyklai ir jos renginiams, projektams, nebelieka laiko... Bandysiu spėti kartu su jumis 4u.gif
Atsakyti
Spanguole, papasakok kokiais nustatymais fotkinai? Ar naudojai blykste ir pan...

nes tavo man rodos daug kokybiskesnes nei kad mano siandien gavosi, nu bet ikeliu viena parodymui, tik irgi triuksmauja vaizdas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 19, 19:07)
man idomu, kaip tuos spalvotus dumus padaro  g.gif ar ten PS nuspalvina  g.gif

labux 4u.gif
spalvinti dūmus reikia su PS per IMAGE>ADJUSTMENTS>HUE/SATURATION... uždėjus varnelę ties "Colorize"...
taip noriu greičiau išbandyt tuos dūmus, ale nei laiko, nei smilkalų, nei lempos neturiu cry.gif
Atsakyti
Kokiu graziu dumu pridejot thumbup.gif As net nebandysiu dumyt,nes neturiu kur kurent,o mb visokiems kvapams alergiskas,tai smilkalu namuose irgi ner doh.gif
As irgi jau norejau pasuot su kalediniais mainais,bet jau dabar pavydas ima kai gausit savo dovaneles,todel siunciu stiklinei savo duomenis ir stengsiuos is visu jegu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos ax.gif mažai aš čia pasirodau (buvau viena iš senųjų pradžiamokslių), bet noriu įsiprašyti į kalėdinius mainus blush2.gif ar priimsit? iš pradžių galvojau nedalyvauti, nes nelabai turiu ką siųsti, bet žinau, kad kai visos džiaugsis tuo ką gavo, mane pavydas užgrauš biggrin.gif pagalvojau, kad vis gi reiktų pabandyti sukurpti ką nors mainams.

keliu savo dūmus parodyti ax.gif

user posted image

aplink pasaulį per 80dienų
user posted image

anihiliacija
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 19 lapkričio 2009 - 19:50
QUOTE(Peledike @ 2009 11 19, 19:49)
Sveikos, merginos  ax.gif  mažai aš čia pasirodau (buvau viena iš senųjų pradžiamokslių), bet noriu įsiprašyti į kalėdinius mainus  blush2.gif  ar priimsit? iš pradžių galvojau nedalyvauti, nes nelabai turiu ką siųsti, bet žinau, kad kai visos džiaugsis tuo ką gavo, mane pavydas užgrauš  biggrin.gif  pagalvojau, kad vis gi reiktų pabandyti sukurpti ką nors mainams.

keliu savo dūmus parodyti  ax.gif

peledike, mielai thumbup.gif siusk stiklinei savo rekvizitus mirksiukas.gif

dumai jegovi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Spanguolei ir DI dūmams trūksta sodrumo - labai jau liauni ir neryškūs jie, bet ką patarti sunku kol pati nebandžiau blush2.gif

O Pelėdikės pirmas labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Peledike, nu man mėlynasis wub.gif
Atsakyti
Va kokia foto (aisku kokybes nulis, fotkinta dar su muiline pries 4 metus), kontrastu temai blush2.gif Gal zinot kaip data fotkej panaikint?
Fotkijau is vaziuojancios masinos, nes sustot galimybes siaurame kalnu keliuke nebuvo

user posted image
Papildyta:
Kelinta valanda burtu traukimas? As labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 19, 22:01)
Gal zinot kaip data fotkej panaikint?

su clone stamp.... 4u.gif žolytės foną su šiuo įrankiu perkelk ant datos mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kiek jau dūmų pridėjot bigsmile.gif Pelėdike tas melsvas neblogas, nors šiaip aš nelabai pagaunu to dūmų grožio blush2.gif
Emigrante , aha, tikras kontrastas smile.gif
Atsakyti