Truputis dūmokšnių...
wite, visos foto , o antra is vis pavydetina .
WHITE, saunuole grazus dumai!!!!!!!!!!
pasakok kaip darei
pasakok kaip darei
Wite graziai pasidumijai ypac antras
Dėkui
O dariau: pagal Peledikės duotą schemą padariau šviesos ruožą, t.y. apmuturiojau stalinę lempą kartonu iš šonų. Kiek laikėsi, kiek nesilaikė, nutylėsiu. Tada beveik lygiagrečiai su tuo šviesos ruožu kaliau blykstę, sumažinus jos galingumą. O už viso šito reikalo buvo mano juodas sijonas
O dariau: pagal Peledikės duotą schemą padariau šviesos ruožą, t.y. apmuturiojau stalinę lempą kartonu iš šonų. Kiek laikėsi, kiek nesilaikė, nutylėsiu. Tada beveik lygiagrečiai su tuo šviesos ruožu kaliau blykstę, sumažinus jos galingumą. O už viso šito reikalo buvo mano juodas sijonas
Wite nu kaip gražu
Olive koks fainas avataras
Olive koks fainas avataras
QUOTE(Armana @ 2009 11 23, 18:31)
aciu, gaila ne mano darbas internete netycia atradau
kazin kada paaiskes kam siusim dovanele
As irgi labai laukiu pradeciau galvoti ka ir kaip.... reik ideja brandint gi Stikline, kada rezultatai???
Laba diena
wite, liuksiski dumai! As ir bandziau pagal ta aprasyma. Dedu bandymus. Zinau, kad fonas buvo nelygus ir per arti, bet jau daugiau nenoriu bandyti, nes su smilkalais labai nedraugauju
Lenkiuosi
Dviese. Cia man truksta ryskumo, bet patiko tai, kas gavosi
Cia manau irgi tinka i dumu tema
O cia kontrastai.
wite, liuksiski dumai! As ir bandziau pagal ta aprasyma. Dedu bandymus. Zinau, kad fonas buvo nelygus ir per arti, bet jau daugiau nenoriu bandyti, nes su smilkalais labai nedraugauju
Lenkiuosi
Dviese. Cia man truksta ryskumo, bet patiko tai, kas gavosi
Cia manau irgi tinka i dumu tema
O cia kontrastai.
wite, nieko sau pavydziu dumeliu as jau turbut pasuoju su dumais