Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Tiny, idomus kontrastas thumbup.gif . O Fea kontrastai nelabai kabina blush2.gif . Nelabai aš matau čia kontrastus (arba nelabai suprantu kas tai turėtų būti) ir pačiose foto visko labai daug, kažkokio kontretumo norėtųsi. Bet gerai kad bandai, aš šitai temai dar neturiu minčių unsure.gif .
Atsakyti
traukiu is archyvo kontrasto temai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Savo numeriuko Kalėdiniuose mainuose dar neišsirinko: Zitlali, Will, ketti, Rico, Viksvaite.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nagi mergaites traukiam bilietelius kas dar neistraukem smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 23, 08:35)
Labas rytas  smile.gif  Savo numeriuko Kalėdiniuose mainuose dar neišsirinko: Zitlali, Will, ketti, Rico, Viksvaite.

kaip tai blink.gif
aš dar penktadienį rinkausi, iškart po rarity unsure.gif einu žiūrėt...
Atsakyti
Will, kaip man tavo avataras patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 23, 10:32)
Will, kaip man tavo avataras patinka  wub.gif

ačiū wub.gif
man dar labiau patiktų, jei čia mano foto būtų lotuliukas.gif gal bus, kai žiema ateis wub.gif
Atsakyti
Antajo, prasom mane ir Ketti priimti i draugus Flirke blush2.gif bo nematom tavo nuotrauku rolleyes.gif O labai jau idomu paziureti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 23 lapkričio 2009 - 11:18
QUOTE(Tiny @ 2009 11 22, 19:46)
Kontrasto temai...

Tiny, o pati koki cia kontrasta matai? smile.gif sorry kad klausiu, tiesiog labai idomi tavo nuomone.

As cia irgi kai kur kontrastus matau bet taip nelabai aiskiai. Bet nepaisant to, nuotrauka man idomi ir patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 23, 11:17)
Antajo, prasom mane ir Ketti priimti i draugus Flirke  blush2.gif  bo nematom tavo nuotrauku  rolleyes.gif  O labai jau idomu paziureti  blush2.gif

labai atsiprasau.. jau priimiau blush2.gif
Atsakyti
Dėkui už nuomones, perfotografuosiu savo kontrastą 4u.gif

Visą rytą pradūminau, net galvą nuo kvapo įskaudo, eisiu patvarkyti ir bandysiu kelti čia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos:) Ieskau fotografiu(u) megeju ar seip pradziamoksliu fotosesjai. Noreciau nauju nuotraukyciu. Kartu sugalvotume ka idomaus, turiu pati sokiu tokiu ideju. Gal ka sudomins?

Stai mano kelios nuotraukeles

http://www.pazintys....php?m_id=267153

Veiksmas Klaipedoje. Aciu

Jei kas susidomejo rasykit i az.

Taip pat galit siulyti nebrangias fotosesijas.Aciu
Atsakyti