Tiny, idomus kontrastas . O Fea kontrastai nelabai kabina . Nelabai aš matau čia kontrastus (arba nelabai suprantu kas tai turėtų būti) ir pačiose foto visko labai daug, kažkokio kontretumo norėtųsi. Bet gerai kad bandai, aš šitai temai dar neturiu minčių .
traukiu is archyvo kontrasto temai
Labas rytas Savo numeriuko Kalėdiniuose mainuose dar neišsirinko: Zitlali, Will, ketti, Rico, Viksvaite.
Labas rytas nagi mergaites traukiam bilietelius kas dar neistraukem
Labas rytas,
kaip tai
aš dar penktadienį rinkausi, iškart po rarity einu žiūrėt...
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 23, 08:35)
Labas rytas Savo numeriuko Kalėdiniuose mainuose dar neišsirinko: Zitlali, Will, ketti, Rico, Viksvaite.
kaip tai
aš dar penktadienį rinkausi, iškart po rarity einu žiūrėt...
Will, kaip man tavo avataras patinka
QUOTE(DI @ 2009 11 23, 10:32)
Will, kaip man tavo avataras patinka
ačiū
man dar labiau patiktų, jei čia mano foto būtų gal bus, kai žiema ateis
Antajo, prasom mane ir Ketti priimti i draugus Flirke bo nematom tavo nuotrauku O labai jau idomu paziureti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 22, 19:46)
Tiny, o pati koki cia kontrasta matai? sorry kad klausiu, tiesiog labai idomi tavo nuomone.
As cia irgi kai kur kontrastus matau bet taip nelabai aiskiai. Bet nepaisant to, nuotrauka man idomi ir patinka.
QUOTE(DI @ 2009 11 23, 11:17)
Antajo, prasom mane ir Ketti priimti i draugus Flirke bo nematom tavo nuotrauku O labai jau idomu paziureti
labai atsiprasau.. jau priimiau
Sveikutes merginos:) Ieskau fotografiu(u) megeju ar seip pradziamoksliu fotosesjai. Noreciau nauju nuotraukyciu. Kartu sugalvotume ka idomaus, turiu pati sokiu tokiu ideju. Gal ka sudomins?
Stai mano kelios nuotraukeles
http://www.pazintys....php?m_id=267153
Veiksmas Klaipedoje. Aciu
Jei kas susidomejo rasykit i az.
Taip pat galit siulyti nebrangias fotosesijas.Aciu
Stai mano kelios nuotraukeles
http://www.pazintys....php?m_id=267153
Veiksmas Klaipedoje. Aciu
Jei kas susidomejo rasykit i az.
Taip pat galit siulyti nebrangias fotosesijas.Aciu