Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Kontrasto temai...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 22, 18:46)
Kontrasto temai...

Man patink biggrin.gif fainai išmokai j/b verst.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 22, 19:50)
Man patink  biggrin.gif  fainai išmokai j/b verst.

biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tiny, super. Man patink biggrin.gif Ir sutinku su solo, gražus j/b mirksiukas.gif
Aš dar nebandžiau dūmų, kažko rankos nekyla ax.gif nu bet reiks prisiruošt, dar laiko yra.
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2009 11 22, 20:12)
Tiny, super. Man patink  biggrin.gif Ir sutinku su solo, gražus j/b  mirksiukas.gif

Nu kaip man patink, kad jum patink biggrin.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
O aš ryt eisiu dar balkonan padūmyt. Visai gi man patiko, o balkone gal ir kvapelis ne taip jausis... 4u.gif

Tiny, thumbup.gif
Kaip j/b verčiat? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 22 lapkričio 2009 - 19:44
na ir as i kontrastu tema bandziau fotkyt blush2.gif (dumu kazkaip nekyla ir man ranka daryt...labai jau tos dumines fotkes visos kaip viena blush2.gif ..tai net nebesinori fotkyt smile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 22, 19:46)
Kontrasto temai...

tinka ir patinka thumbup.gif

QUOTE(Fea @ 2009 11 22, 20:50)

saunuoles kokios jus, as dar nieko nefotkinau kontrasto temai, kiba ryt i darba fotika veztis blush2.gif
Atsakyti
Laurx, neblogas bandymas, gražių paraitymų pagavai thumbup.gif

Tiny, faina tavo moteriškė, nosytė tikrai dailiai matosi - dūmai man tuo ir patinka, kad galima pafantazuoti. Kažkuo man panašu į gulėjimą žolėje ir žiūrėjimą į debesis bei bandymą pamatyti paveikslą wub.gif

Tarp savo dūmelių dar radau nėštukę rankiomis apsikabinusią pilvuką ax.gif
user posted image

Wites kontrasto mintis nebloga, bet pritariu nuomonei, kad reikia kitokio fono - tad geriausia perfotografuoti mirksiukas.gif

O dūmuose fonas apsišvietė, gal bandyk su PS tamsumo fono spalvai uždėt g.gif

Ievosiau, neblogi dūmeliukai, ypač paskutinis patiko thumbup.gif

DI, nugi super susidorojai - ryškūs, švarūs gražūs dūmai 4u.gif

Deiido pirmas dūmas man labai patiko - toks pavasario pumpurėlis wub.gif

Solo, pašvaistė thumbup.gif

Tiny, patinka tavo kontrastas, gerai sukomponuota mirksiukas.gif

Fea labaiusiai patiko antra idėja, kitos jau buvo matytos (pvz.: su obuoliuku) blush2.gif
Tik prie pačios foto prikibčiau - fonas labai margas, reikėjo kito kampo paieškoti mirksiukas.gif . Gal net pritūpti, kad dangaus fone tie pumpurai išryškėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 22 lapkričio 2009 - 20:22
QUOTE(ketti @ 2009 11 22, 20:11)

Fea labaiusiai patiko antra idėja, kitos jau buvo matytos (pvz.: su obuoliuku) blush2.gif
Tik prie pačios foto prikibčiau - fonas labai margas, reikėjo kito kampo paieškoti mirksiukas.gif . Gal net pritūpti, kad dangaus fone tie pumpurai išryškėtų g.gif

nu jo, daba rudeni dazniausias tas kontrastas - supuve ir dar ne biggrin.gif

o pumpurus tikrai gal galejau kitaip pafotkint g.gif kazkaip nekilo mintis i dangu nukreipt...ten toks krumas..tai vis tiek butu sakos maciusios g.gif ...na,galima aisku patraukt, kas kliuna smile.gif
Atsakyti
Zana 4u.gif
QUOTE(wite @ 2009 11 22, 20:44)
Tinythumbup.gif
Kaip j/b verčiat?  blush2.gif

Aciu 4u.gif As su PS per gradient map, o tada dar kontrasto dadedu 4u.gif

QUOTE(Fea @ 2009 11 22, 20:50)
na ir as i kontrastu tema bandziau fotkyt blush2.gif  (dumu kazkaip nekyla ir man ranka daryt...labai jau tos dumines fotkes visos kaip viena blush2.gif ..tai net nebesinori fotkyt smile.gif )

Kontrasta izvelgiu, bet pacios nuotraukos nera idomios, mirga marga viskas, be to, vaizdeliai tokie visai be estetikos blush2.gif

QUOTE(ketti @ 2009 11 22, 21:11)
Tarp savo dūmelių dar radau nėštukę rankiomis apsikabinusią pilvuką ax.gif

Tiny, patinka tavo kontrastas, gerai sukomponuota mirksiukas.gif

Matau ir as moteriskaite tavo foto, tik dar abejoju, ar nescia biggrin.gif Fainai smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 22, 20:29)

Kontrasta izvelgiu, bet pacios nuotraukos nera idomios, mirga marga viskas, be to, vaizdeliai tokie visai be estetikos  blush2.gif

jasna smile.gif aciu uz nuomone ax.gif
Atsakyti