Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

sorriukas, kad nepakomentavai kitu dumeliu.. Sergu, ir vaikai sirguliuoja, pafotkint aisku radau laiko, bet komntavimui jau ner jegu. Visus paziurejau, isimine Melodi pasvaistes smile.gif Siaip visu faini dumeliai, saviti smile.gif

Bet su dumais man jau gana biggrin.gif ilgai nenoresiu tongue.gif
Atsakyti
labas rytas merginos!

dumai thumbup.gif

isimine labai - Ketti gele antroji, ta pataisyta bigsmile.gif labai grazu!
Tiny, kokia moteriske!!!! bigsmile.gif
ievosiau, ta minimalistinis ir man labai patinka 4u.gif del kalidu jai minejom, nesikartosiu ax.gif
Lauriux, tavo pirmoji ir trecia thumbup.gif trecios ryzkumas pavydetinas! 4u.gif
melodi, rudenine knyga -faini! 4u.gif

ech reikia rast laiko ir man - visos linksminasi cia tongue.gif as zirgyne buvau vakar, tai dbr turiu foto menesiui tvarkymo cool.gif
Atsakyti
labukas.... 4u.gif
pasirodysiu ir aš ką tesugebėjau išspausti verysad.gif ...
user posted image
labai reikia geresnio apšvietimo, kad ryškiau ir be triukšmų būtų g.gif

Papildyta:
dar vienas....
user posted image
Atsakyti
Aš tai irgi jau bandžiau, lyg viskas gaunas, apart rankų drebato ir fono biggrin.gif Fotkinu balkone, šviesa krenta į juodą foną iš šono, be blykstės. ISO 100. Dūmas visks ok, bet fonas nieka ne juodas, o pilkas. Ką darau ne taip?

wite, kontrastų idėja faina, bet kilimas spalvotas čia netinka, norėtųs gal asfalto kokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 22 lapkričio 2009 - 13:06
QUOTE(solo @ 2009 11 22, 15:04)
bet fonas nieka ne juodas, o pilkas. Ką darau ne taip?

ko gero, kad per šviesu tavo balkone mirksiukas.gif idealiausia, kaip aš įsivaizduoju, tamsiam kambary, nukreipus šviesos šaltinį tik į dūmą, kad ant fono nepatektų ta šviesa....
Atsakyti
Labai nepatenkinta aš, bet kažką išspaudžiau, ačiū PS už defektų šalinimą doh.gif
kur ketti, Ievosiaus, DI, laurx skaidrumas, man nėr ko lygiuotis doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 11 22, 15:04)
wite, kontrastų idėja faina, bet kilimas spalvotas čia netinka, norėtųs gal asfalto kokio...

Teisybė, galbūt pavyks tai pakartoti smile.gif

solo, paskutinysis dūmas - super wub.gif Lyg šiaurės pašvaistė! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 22, 09:41)
sorriukas, kad nepakomentavai kitu dumeliu.. Sergu, ir vaikai sirguliuoja, pafotkint aisku radau laiko, bet komntavimui jau ner jegu. Visus paziurejau, isimine Melodi pasvaistes smile.gif  Siaip visu faini dumeliai, saviti smile.gif
Bet su dumais man jau gana biggrin.gif ilgai nenoresiu tongue.gif

Greiciau sveik 4u.gif .

QUOTE(antajo @ 2009 11 22, 10:01)
Lauriux, tavo pirmoji ir trecia  thumbup.gif  trecios ryzkumas pavydetinas!  4u.gif
ech reikia rast laiko ir man - visos linksminasi cia  tongue.gif  as zirgyne buvau vakar, tai dbr turiu foto menesiui tvarkymo  cool.gif

Dekui 4u.gif ...Lauksim nuotrauku is zirgyno bigsmile.gif .

Solo, man antra foto labai patinka thumbup.gif .
Atsakyti
Di, super dumeliai, ryskus thumbup.gif

deiido, man pirmas labai fainas, tik triuksmu galetu buti ir maziau 4u.gif

Solo, antras super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 22 lapkričio 2009 - 16:50
Ačiū už gerus žodžius,dar pora kadrų. Kėliau ISO iki 500, išlaikymas 1/8, f 1.8 blink.gif Labai triukšmauja, bet nieko negaliu padaryt. Sakykim, ND padariau biggrin.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
As is vis manau, kad gerus dumus pagauti reikia technikos. O jeigu jos nera, tai arba netycia, arba stebuklingas talentas pas zmogu yra smile.gif
as va rodos viska turiu ko tam reikia, ir tai nelabai gaunasi, nes truksta vientiso didelio juodo fono.

Taip kad visos saunuoles kurios bandet ir rodet savo darbelius su dumais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. O as jau nekantrauju kitos temos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 22 lapkričio 2009 - 17:43
QUOTE(DI @ 2009 11 22, 17:42)
As is vis manau, kad gerus dumus pagauti reikia technikos.
----
p.s. O as jau nekantrauju kitos temos  blush2.gif

sutinku smile.gif Bet bent turėjau kaip praleist sekmadienį biggrin.gif
---
na, gal dar sulauksim dūmų iki 3dienio.

Kur Zitlali dingus
Atsakyti