Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Tiny @ 2009 11 21, 20:37)

nosyte matau net
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 21, 21:41)
nosyte matau net

Smagu smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 11 21, 20:38)
Taip ir buvo - natūrali šviesa kalė tiesiai tiesiai į popierių, kuris tikrai nebuvo protingiausias pasirinkimas renkantis foną, o lempa švietė iš šono. Pagrindinė mano klaida išaiškinta!  smile.gif

popierius būtų geras pasirinkimas, jei jo neapšviestum. jei jau kalbant apie tinkamą foną dūmų fotografijai, tai reiktų rinktis smalkėm padengtą paviršių, nes jis tikrai neatspindi šviesos. bet abejoju, kad kas nors dar imsis fono aprūkinimo darbų doh.gif paprasčiau yra neapšviesti paprasto juodo popieriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamiršau pagirti Tiny moteriškaitę blush2.gif Ir nosytę, ir žavingai užsirietusius plaukus ir aš puikiai matau. Labai puikus darbas! thumbup.gif

Peledike, bandysiu atsižvelgti į Tavo patarimus, dėkui smile.gif
Atsakyti
Laba vakarą, kaip smagiai visos dūminat bigsmile.gif
Ir aš pasirodysiu pirmais savo bandymais. Tiesa ne geriausiais. Klaidas žinau, taisysim.

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutinis man kažko pats mylimiausias. Norėjosi kažko super minimalistinio gal todėl....

Beje, Ketti, nors ir pagirsiu, kad vienintelė eksperimentavai su dviem atspalviais ir stengeisi kurti dūmų paveikslus, bet ... dabaik darbą iki galo. Fonas toj vietoj kur žymėjei koto fona paskutiniam darbe ryškiai skiriasi nuo likusios foto fono. Tereikėjo pasirinkus minkštą trintuką pratrinti tą vietą....

Laurux, to autoriaus video patartina ir daugiau pažiūrėti jis duoda nemažai patarimų įvairiom fotografijos sritim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 21 lapkričio 2009 - 21:06
QUOTE(wite @ 2009 11 21, 21:52)
Pamiršau pagirti Tiny moteriškaitę  blush2.gif Ir nosytę, ir žavingai užsirietusius plaukus ir aš puikiai matau. Labai puikus darbas!  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 21, 22:03)
1. Paskutinis man kažko pats mylimiausias. Norėjosi kažko super minimalistinio gal todėl....
2. koto fona paskutiniam darbe ryškiai skiriasi nuo likusios foto fono. Tereikėjo pasirinkus minkštą trintuką pratrinti tą vietą....

Kokie zmones, retai cia uzsuki smile.gif
1. Man irgi paskutinis labiausiai 4u.gif
2. Net grizau pasiziureti, nu nieko blogo as toj paskutinej ketti nuotraukoj nepastebiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 11 21, 21:12)
Aciu  4u.gif
Kokie zmones, retai cia uzsuki  smile.gif
1. Man irgi paskutinis labiausiai  4u.gif
2. Net grizau pasiziureti, nu nieko blogo as toj paskutinej ketti nuotraukoj nepastebiu  rolleyes.gif

Užsuku ne retai, retai tik parašau. Skaityt stengiuosi kuo dažniau, nes tik praleisk kokią savaitę tai tiek pat laiko reik kol pasivysi doh.gif
Tiny, jei pakeltum galva i viršų, kad monitorius būtų šiek tiek apačioj, matytum apie kotą žalią dėmę. Nors man nereik nei pasistiebt, pas mane ta dėmė ir taip matosi.
Atsakyti
super dūmijimai wub.gif

Man vakar šis tas gavosi, bet fonas net neapšviestas vistiek nekaip atrodo doh.gif su ps tvarkiau, bet nesuper... reiks ir man ieškoti kur blystę esu paslėpusi unsure.gif ir dar.. man tiek dūmų nesigavo, nors net mojuot tuo smilkalu bandžiau ir du iškart buvau pakūrusi doh.gif dabar galvoju, kad gal kambary esantis židinys man koją kiša g.gif reiks mėginti kur nors kitur įsikurti bandymams lotuliukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 11 21, 20:49)
...reiktų rinktis smalkėm padengtą paviršių, nes jis tikrai neatspindi šviesos. bet abejoju, kad kas nors dar imsis fono aprūkinimo darbų  doh.gif  paprasčiau yra neapšviesti paprasto juodo popieriaus  mirksiukas.gif

oo geras bigsmile.gif aš bandžiau ir su paltuku, bet fonas išvis nupilkėjo doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 21, 21:22)
... Nors man nereik nei pasistiebt, pas mane ta dėmė ir taip matosi.

iškart matos, kad PS profas kalba bigsmile.gif
Atsakyti
Tiny, moteryte tai super thumbup.gif

Ievosiau, man tavo vaselis irgi labiausiai patiko biggrin.gif

Visai smagus uzsiemimas tie dumai smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 21, 22:53)
Tiny, moteryte tai super thumbup.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, keliu ir as savo dumelius...
ko tais melyna spalva man siandien patinka blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na ir priduminot thumbup.gif
as dar smilkalu nenusipirkau doh.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 11 21, 21:09)
Aciu  4u.gif Man irgi moteriska figura cia gana aiskiai matosi  ax.gif

wow! ir plaukai kokie tos moteriskes wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 11 21, 22:03)