Saugotis tuomet reikėjo
Sunku būt mama. Džiaugiuosi, kad tokia jauna neturėjau vaikų. Gyvenimas pasikeičia kardinaliai. Apie laiką sau galite pamiršt. Niekada jau nebebus kaip anksčiau. Negalvokite vien apie pūkuotus dalykus. Augint vaiką yra darbas ištisą parą. Smagu aišku tie maži kleckai, užauginsit
Vis tiek apie juos galvojot, jei nesisaugojot
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 19, 07:18)
Saugotis tuomet reikėjo
Sunku būt mama. Džiaugiuosi, kad tokia jauna neturėjau vaikų. Gyvenimas pasikeičia kardinaliai. Apie laiką sau galite pamiršt. Niekada jau nebebus kaip anksčiau. Negalvokite vien apie pūkuotus dalykus. Augint vaiką yra darbas ištisą parą. Smagu aišku tie maži kleckai, užauginsit
Na jau, labai čia negatyviai perteikei viską
Taip, gyvenimas pasikeičia, normalu ir natūralu. Bet laiko sau turėjau nuo pat pradžių, nes vaiką auginau ne viena, o su vyru Į vaiko auginimą niekada nežiūrėjau kaip į darbą, greičiau kaip į atsakingą užduotį, kurią labai smagu vykdyti. Ir man visiškai nėra (ir nebuvo) sunku būti mama
Kaip žiūrėsim, taip ir turėsim
žibute26, kai kurioms moterims nėštumo pradžioje iš tikrųjų laikosi keliomis dalimis aukštesnė nei įprasta temperatūra
QUOTE(HappyAngel @ 2013 12 19, 11:12)
Na jau, labai čia negatyviai perteikei viską
Taip, gyvenimas pasikeičia, normalu ir natūralu. Bet laiko sau turėjau nuo pat pradžių, nes vaiką auginau ne viena, o su vyru Į vaiko auginimą niekada nežiūrėjau kaip į darbą, greičiau kaip į atsakingą užduotį, kurią labai smagu vykdyti. Ir man visiškai nėra (ir nebuvo) sunku būti mama
žibute26, kai kurioms moterims nėštumo pradžioje iš tikrųjų laikosi keliomis dalimis aukštesnė nei įprasta temperatūra
aciu o kad pilva pamaudzia kaip per menesines cia normalu?
QUOTE(HappyAngel @ 2013 12 19, 11:12)
kad neįsivaizduotų, kad vaiką augint vien rūžavi pūkeliai
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 19, 11:28)
Taip Gimda ruošiasi, plečiasi, naują gyventoją priima
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 19, 11:30)
QUOTE(HappyAngel @ 2013 12 19, 11:53)
aciu
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 19, 11:28)
man atrodo būtų paprasčiau testą pasidaryt, nei spėliot
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 19, 12:10)
man atrodo būtų paprasčiau testą pasidaryt, nei spėliot
Tai gal ji jau pasidarius testa
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 19, 11:30)
as puikiai viska suprantu ir zinau, kad nebus lengva, nes tai nejuokai, o rimtas dalykas, taciau esu pasiryzusi paaukoti viska, o manau, kad tas mazas stebuklas kada nors man padekos, jog nusprendziau ji pasilikti ir leisti gyventi.
QUOTE(Dole21 @ 2013 12 19, 19:01)
manau, kad tas mazas stebuklas kada nors man padekos, jog nusprendziau ji pasilikti ir leisti gyventi.
Labai klaidinga priežastis gimdyti vaikelį. Jis neturi nei dėkoti, nei kaltinti dėl to, kad gimė. Jis net neprašė būti pradėtas. Čia yra jūsų, tėvų, reikalas ir atsakomybė ir tikėtis, kad kada nors vaikas padėkos už tai, kad buvo pagimdytas, yra mažų mažiausiai egoistiška ir visaip kaip kitaip neteisinga.
QUOTE(HappyAngel @ 2013 12 19, 22:13)
Labai klaidinga priežastis gimdyti vaikelį. Jis neturi nei dėkoti, nei kaltinti dėl to, kad gimė. Jis net neprašė būti pradėtas. Čia yra jūsų, tėvų, reikalas ir atsakomybė ir tikėtis, kad kada nors vaikas padėkos už tai, kad buvo pagimdytas, yra mažų mažiausiai egoistiška ir visaip kaip kitaip neteisinga.
as neturiu galvoje, kad padekos tiesiogine to zodzio prasme nesupratai ka norejau tuo pasakyti.