QUOTE(Ausrinta @ 2009 11 19, 15:32)
sveikos brangiosios!
na stai ,manau ir man priprendo laikas isilieti i Jusu gretas
situacija tokia ,kad mmm turejo prasideti 11/03,taciau iki siol ju ne kvapo(jau 2.5savaites ) ... taigi 11/13 ir 11/15 pasidariau nestumo testus ( skirtingu gamintoju - del uztikrintumo ,kad gamybinis brokas cia niekuo detas
) pirmas per keleta sekundziu parode 2 ryskias juosteles ,o antras po kiek ilgesnio laiko tarpo ,taciau taip pat 2 ir ryskios ! kazkokiu ypatingu nestukiu pozymiu - nejauciu ,nei pykina ,nei labai silpna ,nei valgyt noriu ,sakyciau net priesingai ,sumazejes apetitas ( keletas kg net nukrito) ir jauciu ypatinga potrauki gazuotiems gerimams
siandien pradejo nemenkai skaudenti/dilgcioti kairi sona ...
ka tai galetu reiksti ?! pas gydytoja einu tik kitos savaites pabaigoj ,nes pas jus cia prisiskaiciau ,kad greit begti - jokios prasmes ,nes daznai labai ankstyvoj stadijoje nieko nemato ! taciau prisikaicius apie negimdyvini nestuma ir atsiradus tam skausmui - baisu !
gal kas is patirties zinot ,ar gali buti taip ,kad testai teigiami ,taciau tai ne nestumas ,o kazkoks streso itakotas mmm susilaikymas ?! gal siaip kas rimto ?!
su brangiausiuoju mazylio dar neplanavom ,bet jis butu labai laukiamas ! manot ,kad as jau
?
busiu itin dekinga uz kiekviena patarima ,nuomone ir patirties pasidalinima!
Tikrai esi neščia, nes NT rodo tik nėštumą
sveikinu
Papildyta:
QUOTE(helaa @ 2009 12 16, 14:02)
Sveikos
Jungiuosi ir as prie Jusu
tikiuosi priimsit
nors mes dar labai maziukai, viso labo 5 savaiteles
, bet mes labai tikimes, kad viskas bus gerai, mes augsim ir stipresim
Svarbiausia reikia tikėti ir viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Superinė @ 2009 12 12, 22:33)
O kaip jūs galvojat, ar gali nėštumo metu vykti ovuliacija? Mano nėštumas maždaug 7sav., pas gyd. dar nebuvau.O vakar jutau labai stiprų kairės kiaušidės skausmą. Tokį skausmą jaučiu per kv. ovuliaciją kv. mėnesį. Be to jaučiu, kad spuogas kalasi, kas būdinga taip pat po ovuliaciniam laikotarpiui.
Tai dabar nelabai suprantu kaip nėštukei gali dar būti vaisingos dienos, bręsti ir sprogti kiaušinėlis. Dabar jau bijau mėnsinių pradžios
Paaiškinkit prašau,kas ką nors apie tai supranta
Mantas pats buvo išsigandudi nulėkiau į priimamajį, aišku paguldė, kaip vėliau paaiškėjo be reikalo, nes akušerė paaiškino kad tempiasi gimdos raiščiai ir tuomet skauda. ir skaudėti gali net iki 20k. per dieną
Papildyta:
QUOTE(gilena @ 2009 12 02, 15:16)
Na sveikinu labai labai jus
. As vis tikiuos , kad ir as busu jusu gretose, nors vakar NTesta dariau ir didziam mano nustebimui buvo neigiamas, ir nors nera jokiu kitu pozymiu isskyrus 25 diena turejusias buti mmmm , sirdi yra maza viltele , kad galbut galbut ir as busiu su jumis visais.
laukiam prisijungiant
Papildyta:
QUOTE(Reijki @ 2009 12 04, 10:12)
Labas rytas, mergaitės,
atėjo ir man laikas istoti į
gretas, nors skaiciuoju dar ti 4 savaitele
tikiuosi priimsit mane
kadandi man pirmas nestumas, o cia prisiskaiciau visko tiek daug, iskilo toks gal ir kvailas klausimas: ranku kilnoti negalima stovint, o jeigu as megstui miegoti rankas virs galvos susidejus, tai taip pat gali pakenkti?
teks iprasti miegoti nuleidus rankas, o veliau jei miegi ant nugaros ir tai teks atprasti, nes miegoti yra patariama ant kairiojo šono.
Motinystės atostogos-tai toks pat darbas,tik viršininką reikia nešioti ant rankų