Sveiki, kadangi nuo anos savaitės taip ir nesulaukiau mėnesinių - vakar pasidariau nėštumo testą ir jis teigiamas. Turėčiau verkti, tačiau kažkodėl šypsausi
Nežinau ką daryti, bijau pasakyti tėvams, draugams, bet kam...
Prieš du mėnesius atvažiau į Angliją užsidirbti tam tikrą sumą pinigų ir ketinau grįžti į Lietuvą. Dirbu fabrike, taupau pinigus, tačiau... susimečiau su savo bosu - team leader'iu, kuris yra juodukas ir vyresnis (jam 38, man tuoj 26) ir turi 4!!! vaikus, bet nevedęs ir negyvena su vaikų motina. Darbe slepiam savo romaną, o aš slepiu tai ir nuo savo artimųjų, nes tėvai daugiau mažiau rasistai. O dabar laukiuosi vaiko mulato
Šiandien pasakiau apie nėštumą vaiko tėvui. Kaip supratau jis norėtų, kad aš negimdyčiau, nes nėštumas neplanuotas ir tai didelė atsakomybė ir t.t. O aš nepaisant tų visų logiškų priežasčių, nenoriu darytis aborto. Man nesvarbu, kad tai griauna mano pačios planus ir keičia aplink mane esančių gyvenimus, aš noriu turėt vaiką. Man atrodo niekada sau neatleisčiau, jei pašalinčiau iš savęs tą užsimezgusią gyvybę.
Dabar turiu sugalvoti ką daryti. Nežinau, kiek dar galėsiu dirbti, kada prasidės visi tie pykinimai ir kiti nėščiųjų dalykai. O kai tik nebegalėsiu dirbti turbūt reikės grįžti į Lietuvą pas mamą, nes Londone nuomos kainos kosminės.
Taip ir nesuformulavau jokio klausimo, bet jei kils kokios reakcijos galite atsakyt
P.S. pastot galėjau arba spalio 15 arba 22 d.