Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(SweetLemon @ 2016 01 27, 07:02)
As atsiprasau, uz toki kvaila klausima, bet kaip jus gaunat tikslius hCG skaicius? ar yra pirkti tokiu testu, kurie parodo? Nes as suprantu, kad tokius tyrimus atlieka med.istaigose, o cia skaitau, kad "va ryte tiek buvo, vakare - tiek". Ar cia jus poliklinikose gyvenat?  blush2.gif

Privačiose laboratorijose (Geromeda, Rezus.LT, Sorpo, Via Medica, Medicina Practica ir t.t.) galima pasidaryti mokamai šitą tyrimą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitineju po truputį bandau surasti info, gal kas kraujavote? Ketvirtadienį atvežė kraujuojancia ir gan nemazai sad.gif bet laimei kraujuoti nustojau jau ta pačią dieną, lyg ir viskas gerai, maziukui viskas gerai, bet mane vistiek neramina ar nepasikartos situacija? sad.gif padarė šiandien echo tai mato atsidalijima nedidelį, jei nesukraujuosiu atsidalijimas turėtų ištirpti. Dabar taip pergyvenu ... plius šiandien echo darydama pasakė, kad yra 13 sav ir 5, ketvirtadienį kai atvykau taip pat pasakė tokį laiką vel abejonių iškilo ... paskutinės men buvo spalio 23
Atsakyti
QUOTE(spannge @ 2015 11 08, 20:50)
Netikėtai sužinojom, kad  nestuke.gif vakar pasirodė kraujingos išskyros, šnd kraujavimas... ligoninėj pasakė laukt - arba išsivalys, arba ne... ar buvo laimingų istorijų po kraujavimo?...

Dar negaliu teigti, kad mano istorija laiminga, laikas parodys, bet aš labai meldžiu ir tikiuosi, kad viskas bus gerai!
QUOTE(Apola @ 2015 11 08, 23:30)
O kas yra laiminga istorija? Jei kraujavimas negausus arba vos rusvas, galbut viskas baigsis nestumu. Taciau, jei kraujavimas rimtas- pati laimingiausia istorija, mano nuomone, kad viskas issivalytu savaime ir neprireiktu papildomo valymo. Ir zinoma, iskart galima bus planuot is naujo smile.gif

Nebukit ir Jūs tokia griezta kaip gyd smile.gif aš suprantu,kad jiems yra kasdienybė, o mums bent jau man netektis būtų, man asmeniškai 3 men jau yra daug, kada tu visus tuos men kovojai su pykinimu, silpnumu, nagais kopiau i darbą neturėdama jegu ir reziume viskas ... taip, toks gyvenimas, bet pradžioje būtų sunku susiguventi, juolab jad ir judesius jaučiu smile.gif
Atsakyti
sveikos smile30x30.png
klausykit o ira tikimybe kad as zinau tikslia diena kaa ale apsivaisinom ir paciai data nusistatyti ,nebepamenu is tikro ,o ne nuo paskutiniu mm dienos ?
Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2016 08 13, 16:54)
sveikos  smile30x30.png 
klausykit o ira tikimybe kad as zinau tikslia diena kaa ale apsivaisinom  ir paciai data nusistatyti ,nebepamenu is tikro ,o ne nuo paskutiniu mm dienos ?

nuo pirmos mėnesinių dienos
Atsakyti
Sveikos, po keturiu menesiu bandymo pagaliau jungiuosi i jusu gretas. 12 diena parode testukas tik man iziurima juostele, taciau po dvieju dienu kitame teste ja mate ir vyras, siandien pasidariau dar viena nt ir jau po minutes abi juosteles vienodo ryskumo!!!!!! Jausmas nenusakomas. Abejoniu kilo ir po dar anksciau atlikto testo, kuris lyg ir nieko neparode.
Savijauta labai idomi,nuolat pavargusi, o darbas po 12 valandu ir plius naktine pamaina, jautrumas labai padidejes, daznai nei is sio nei is to puolu i asaras, siek tiek pykina, i tuoleta lakstau kas pusvalandi, taciau baiminuosi nes maudzia pilvo apacia g.gif
Paskutines mm buvo rugpjucio 6 diena, patarkit kada jau metas uzsirasyti pas gydytoja? Girdejau kad per anksti nera ko ten brautis, bet labai norisi kad patvirtintu jog as jau nestuke.gif
Ko nebegaliu valgyti, ar galima isgerti kavos puodeli?
Atsakyti
QUOTE(katynke @ 2016 09 19, 15:08)
Sveikos, po keturiu menesiu bandymo pagaliau jungiuosi i jusu gretas. 12 diena parode testukas tik man iziurima juostele, taciau po dvieju dienu kitame teste ja mate ir vyras, siandien pasidariau dar viena nt ir jau po minutes abi juosteles vienodo ryskumo!!!!!! Jausmas nenusakomas. Abejoniu kilo ir po dar anksciau atlikto testo, kuris lyg ir nieko neparode.
Savijauta labai idomi,nuolat pavargusi, o darbas po 12 valandu ir plius naktine pamaina, jautrumas labai padidejes, daznai nei is sio nei is to puolu i asaras, siek tiek pykina, i tuoleta lakstau kas pusvalandi, taciau  baiminuosi nes maudzia pilvo apacia  g.gif
Paskutines mm buvo rugpjucio 6 diena, patarkit kada jau metas uzsirasyti pas gydytoja? Girdejau kad per anksti nera ko ten brautis, bet labai norisi kad patvirtintu jog as jau  nestuke.gif
Ko nebegaliu valgyti, ar galima isgerti kavos puodeli?

Sveika, sveikinimai! 4u.gif panasus laikas ir man smile.gif Testa pasidariau 09.15 d. ir abu parode ryskias II juosteles, menesines velavo kokias 5 d., jos paskutines buvo 08.12 d. Tai pirmas nestumas, todel as nedelsdama ta pacia diena paskambinau i poliklinika, ir pasakiau, kad man reikia skubos tvarka ( nustatyti nestuma ) patekti pas ginekologa. Uzrase mane pirmadieniui. Laiminga laukiau kelias dienas ( mano savijauta - pute pilva, viena diena net viduriavimas buvo, i wc begioju irgi daznai, padidejes apetitas... ) Maude man pilva visas 3 dienas ( po testo atlikimo ), toks jausmas tuoj tuoj menesines prasides... bet vakara pries vizita pas daktara eidama i dusa pamaciau nezymias rudas isskyras ( skaiciau, kad tai nera gerai, ir geriausia kreiptis i gydytoja ). Aisku apsiverkiau iskarto, nes leliuko jau ~ 1,5 metu vis nebuvo... vyras paskambino i greitaja, pasiklause kur mane nuvezti, tai iskeliavom i ligonine...prieme mane is karto, labai nuosirdi gydytoja pasitaike. Apziurejo mane, sake yra gemotoma ( tai cia tas tepliojimas ir yra, senas kraujas ), sake mano atveju gerai kad valosi...nestumas gimdoje, kolkas pamate tik trynio maiseli, pacio gemaliuko ne, bet sake taip buna, nes dar nedaug laiko... Daktare minejo, kad jokiu skausmu nestumo netu buti neturi verysad.gif Sake man ir blogiausia varianta ( persileidimas ), ir geriausia - kad po savaites echo jau matys kaip ten kas... tad gyvenu dabar laukimu ir jaudinuos...noriu, kad viskas butu gerai... mano vizitas bus po 5 d... As is savo puses bent jau siulau kreiptis is karto, kai testas parode II teigiamas juosteles, paciai bus ramu ir patikrins ar viskas gerai. Mano apetitas is tu nervu pradingo, bet reikia maitintis gerai ir daug ilsetis. Ta siuo metu ir darau. Linkiu dideles sekmes! nestuke.gif
Atsakyti
sveikos ;) as 16 diena pasidariau testa ir parode teigiama irgi iskart uzsorasiau ir pas seimos ir pas ginekologe, bet eiles tai pas gine man tik spalio 3 . bet kaip tik skaiciau kad ner ko labai skubet pas ginekologe nes dar nieko nesimatys tai po dvieju sav bus tas pats, dziaugiuosi bet tuo paciu ir baisu.. pozymiai jaucias, krutine labai skauda, apetittas didelis, esu pavargus, noriu miego, dar persalau tai tas gasdina.. ir seip kol nenuejau pas gydyotja baisu ir dziaugtis, o taip norisi dziaugtis, bet tu minciu visokiu, stengiuos nieko neskaitinet nes kuo labiau skaitau tuo baisiau daros... nezinau geiciau ta spalio 3 ir tikiuos vsk bus gerai smile.gif sekmes mums ;)
Atsakyti
Sveikos! Jungiuos prie jūsų! Sakykit gal kam iš jūsų gydytoja išrašinėjo pažymą į darbą dėl nėštumo? Aš štai tik sužinojau kad laukiuos ir man darbe prasidėjo nesamonės. Nors dar niekas nežino kad laukiuos. Aš mielai ir nesakyčiau kiek galima ilgiau bet iš valdžios gavau grąsinimų, kad jeigu nesutinku su pakeistim darbo salygom galiu atsisveikinti verysad.gif o darbo salygos pasikeičia i tokias kur nėščia būdama nelabai gali dirbt. verysad.gif
Nežinau ką daryti.

QUOTE(Eliza88 @ 2016 09 20, 16:11)
Sveika, sveikinimai!  4u.gif  panasus laikas ir man  smile.gif Testa pasidariau 09.15 d. ir abu parode ryskias II juosteles, menesines velavo kokias 5 d., jos paskutines buvo 08.12 d. Tai pirmas nestumas, todel as nedelsdama ta pacia diena paskambinau i poliklinika, ir pasakiau, kad man reikia skubos tvarka ( nustatyti nestuma ) patekti pas ginekologa. Uzrase mane pirmadieniui. Laiminga laukiau kelias dienas ( mano savijauta - pute pilva, viena diena net viduriavimas buvo, i wc begioju irgi daznai, padidejes apetitas... ) Maude man pilva visas 3 dienas ( po testo atlikimo ), toks jausmas tuoj tuoj menesines prasides... bet vakara pries vizita pas daktara eidama i dusa pamaciau nezymias rudas isskyras ( skaiciau, kad tai nera gerai, ir geriausia kreiptis i gydytoja ). Aisku apsiverkiau iskarto, nes leliuko jau ~ 1,5 metu vis nebuvo... vyras paskambino i greitaja, pasiklause kur mane nuvezti, tai iskeliavom i ligonine...prieme mane is karto, labai nuosirdi gydytoja pasitaike. Apziurejo mane, sake yra gemotoma ( tai cia tas tepliojimas ir yra, senas kraujas ), sake mano atveju gerai kad valosi...nestumas gimdoje, kolkas pamate tik trynio maiseli, pacio gemaliuko ne, bet sake taip buna, nes dar nedaug laiko... Daktare minejo, kad jokiu skausmu nestumo netu buti neturi  verysad.gif  Sake man ir blogiausia varianta ( persileidimas ), ir geriausia - kad po savaites echo jau matys kaip ten kas... tad gyvenu dabar laukimu ir jaudinuos...noriu, kad viskas butu gerai... mano vizitas bus po 5 d... As is savo puses bent jau siulau kreiptis is karto, kai testas parode II teigiamas juosteles, paciai bus ramu ir patikrins ar viskas gerai. Mano apetitas is tu nervu pradingo, bet reikia maitintis gerai ir daug ilsetis. Ta siuo metu ir darau. Linkiu dideles sekmes!  nestuke.gif

Va va ir man tas pats kažkaip neramu , kad anksti nuėjau pas gydytoja .Bet būčiau neėjus jeigu nebūtų reikėję pažymos. Bet man jos ir taip neišrašė. O pasakė ta pati kad gimdoje yra trynio maišelis reikia laukti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien buvau pas gine, pagal skaiciuokle turetu but 6 savaites, pagal mane vos 4, ar gali buti kad gydytoja dar nemato nestumo nes labai mazytis? Sake lyg du taskiukai matosi, paskyre echo.po poros savaiciu, ar gali buti kad testas melavo ir visi zenklai apgaulingi ir as ne nestuke.gif ? Gal kam taip buvo, patarkit ka galvot :/
Papildyta:
Sveikos, siandien buvau pas gine, pagal skaiciuokle turetu but 6 savaites, pagal mane vos 4, ar gali buti kad gydytoja dar nemato nestumo nes labai mazytis? Sake lyg du taskiukai matosi, paskyre echo.po poros savaiciu, ar gali buti kad testas melavo ir visi zenklai apgaulingi ir as ne nestuke.gif ? Gal kam taip buvo, patarkit ka galvot :/
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2016 09 22, 09:36)
Sveikos! Jungiuos prie jūsų! Sakykit gal kam iš jūsų gydytoja išrašinėjo pažymą į darbą dėl nėštumo? Aš štai tik sužinojau kad laukiuos ir  man darbe prasidėjo nesamonės. Nors dar niekas nežino kad laukiuos. Aš mielai ir nesakyčiau kiek galima ilgiau bet iš valdžios gavau grąsinimų, kad jeigu nesutinku su pakeistim darbo salygom galiu atsisveikinti verysad.gif o darbo salygos pasikeičia i tokias kur nėščia būdama nelabai gali dirbt. verysad.gif
Nežinau ką daryti.
Va va ir man tas pats kažkaip neramu , kad anksti nuėjau pas gydytoja .Bet būčiau neėjus jeigu nebūtų reikėję pažymos. Bet man jos ir taip neišrašė. O pasakė ta pati kad gimdoje yra trynio maišelis reikia laukti verysad.gif

Man atrodo ta pazyma isduoda tik kai nestumui sueina 3 menesiai... As buvau vakar pas gydytoja, jau yra ne tik trynio meiselis, bet ir pats maziukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katynke @ 2016 09 22, 15:45)
Papildyta:

Sveika, as pati nezinojau pakol nesusiduriau, bet daktarai skaiciuoja nestuma nuo paskutines menesiniu dienos. Pas mane buvo rugpjucio 12 d., tai irgi dabar pagal ju skaiciavima yra 6 sav. ir kelios dienos. O pagal mane turetu buti 5 sav. O ka patarti, tai reikia pasistengti maziau jaudintis ir tiketi, kad viskas bus gerai, po 2 sav echo jau parodys kas pasikeite per ta laika... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamytės ir ne tik... Esu paskendusi didelėse abejonėse frusty.gif Negaliu miegoti, negaliu dirbti, visą laiką galvoju, ką man daryti. (Ne)tikėtai pastojau, skaičiuoklės rodo 6 savaitę. Lyg ir viskas būtų tvarkoje, labai norėčiau antro vaikelio, bet yra vienas didelis BET. Vyras keletą metų serga cukriniu diabetu ir įsitikinęs, kad būsimas vaikas būtinai paveldės šią baisią ligą, todėl nori, kad nutraukčiau nėštumą... Jau vieną vaiką turime, tai jam kaip ir pakanka jau verysad.gif . Be to, mes jau ir ne jaunikliai, man jau gerokai virš 30 m. Ir pirmas vaikas jau ne mažiukas, o paauglys. Kaip jūs pasielgtumėte mano vietoje? Žinau, kad smerksite mane, bet noriu išgirsti jūsų nuomones...
Atsakyti