Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(Akmijaaa @ 2015 06 22, 09:16)
Sveikos, mamytės,

porą savaičių tik ramiai skaičiau forumą ir džiaugiausi, mat prieš porą savaičių padarytas testas parodė II. Taip džiaugiausi, o dabar labai labai neramu  verysad.gif
Šeštadienį šiek tiek streso ir darbelio apturėjau, o sekmadienį pasirodė rudokos išskyros. Be galo išsigandau ir nulėkiau į priimamąjį. Budintis gydytojas pasirodė labai jau bjaurus. Išėjau su diagnoze "Gresiantis persileidimas"... Ar jis apžiūrėjęs pamatė ką įtartino, ar jie visad taip sako, jei kažkas vyksta ne taip, kaip turėtų, taip ir nežinau, nes nieko nepaaiškino. Tik tiek, kad jis ne Dievas ir gydymo nėra. Vakar visą vakarą praleidau lovoj. Patepliojimas išliko, bet jau švelnesnis. Nerandu sau vietos  verysad.gif  O dar darbe reikia sėdėti...

Taip norėtųsi pasiguost ir išgirst, kad kuriai iš čia esančių buvo kažkas panašaus ir viskas baigėsi laimingai...

Sveika, mano istorija panaši...ir su laiminga pabaiga smile.gif Šeštoj nėštumo savaitėje dėl pilvo skausmo irgi nulėkiau pas gydytoją ir jo diagnozė turbūt tokia pati, tik kažkaip mediciniškiau išreikšta..."nepalanki akušerinė..." Žodžiu, bus kaip bus, pagal laiką turėjo jau matyt plakančią širdelę, bet aiškiai nematė ir t.t. Nervai, ašaros, nemigo naktys, laukimas... Bet nėštumas vistik toliau vystėsi. 11-oj savaitėj pradėjo tepliot, bet buvau išvykus, pas gydytoją nulėkt neturėjau galimybės, tai "gydžiausi pagal bobučių metodus": pagėriau magnio ir medetkų arbatos. Nežinau, ar tai padėjo, ar savaime, bet susitvarkė... O rezultatas - sveika, graži dukrytė, labai aktyvi ir tikra "nesąmonių" darytoja smile.gif ir esam jau beveik 2,5 metukų.
Ir tau viskas bus gerai, turi būti gerai, labai to linkiu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmijaaa @ 2015 06 22, 10:16)
Sveikos, mamytės,

porą savaičių tik ramiai skaičiau forumą ir džiaugiausi, mat prieš porą savaičių padarytas testas parodė II. Taip džiaugiausi, o dabar labai labai neramu  verysad.gif
Šeštadienį šiek tiek streso ir darbelio apturėjau, o sekmadienį pasirodė rudokos išskyros. Be galo išsigandau ir nulėkiau į priimamąjį. Budintis gydytojas pasirodė labai jau bjaurus. Išėjau su diagnoze "Gresiantis persileidimas"... Ar jis apžiūrėjęs pamatė ką įtartino, ar jie visad taip sako, jei kažkas vyksta ne taip, kaip turėtų, taip ir nežinau, nes nieko nepaaiškino. Tik tiek, kad jis ne Dievas ir gydymo nėra. Vakar visą vakarą praleidau lovoj. Patepliojimas išliko, bet jau švelnesnis. Nerandu sau vietos  verysad.gif  O dar darbe reikia sėdėti...

Taip norėtųsi pasiguost ir išgirst, kad kuriai iš čia esančių buvo kažkas panašaus ir viskas baigėsi laimingai...

man buvo ir turiu nuostabu berniuka jau 7 metu mirksiukas.gif ir ne tik rudai tepliojo bet ir kraujas buvo, paguleti ligoninej teko ir aisku visa nestuma ramiai, praktiskai dazniau gulimam rezime prabuvau, nes man pilva nuolat maude ... linkiu sekmes ir tik ramiai ir nepersidirbti, nesitampyti ir eiti pas gera ginekologa jei reiks pagulesit ligoninej, sustipresit mirksiukas.gif
Atsakyti
jungiuosi i nerimaujančiųjų būrįsmile.gif

Mano nerimas nėra toks didelis, nerimauju tik dėl neryškios juostelės.ji vos vos įžiūrima...
o nėštumo požymius jaučiu. skausmai krūtinėj, pilvo maudimas. Rodos ir šlapintis dažniau lakstau blush2.gif
pagal mano paskaičiavimus (o jie tikrai nelabai tikslūs, nes neatsimenu savo mėnesinių dienos (jos pas mane nereguliarios)) turetų būti trečia savaitė. Tad nežinau kodėl tas brūkšniukas vos ižiūrimas...Pakentesiu iki savaitgalio, bandysiu dar kartelį.
Bet esu labiau linkusi tikėti savo pojūčiais ir nuojauta wub.gif

Šis nėštumas man būtų antrasis. Pirmojo pasekmė- jau penkiametis neklaužada berniukas:)

Ir dar pamiršau paminėti skausma kikšnyse, tempimą... Žinau, kad tai taip būna pasekoje gimdoje vykstantiems procesams. Nors pirmą nėštumą to nejaučiau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 25 birželio 2015 - 09:10
Sveiki prisidedu prie jusu 4u.gif likus savaitei iki mm testukas parode || kazkaip ankstokai bet parode:D dabar jau 4savaiteles ir uz poros dienu einam pas gine pasirodyt, labai dziaugiames siuo spirgiuku nestuke.gif tik neramu kad siuo metu turetu buti mm ir kad visas dziaugsmas su jomis neiseitu doh.gif
Atsakyti
merginos gal kuri patars verysad.gif
Mano Ovuliacija buvo 06.05. Kadangi stimuliuotas ciklas ir atliktas IUI tiksliai zinau kada O buvo. Nesulaukiau jau 2 menesiniu, siandien pagal viska 6 savaite, buvau pas gyne nieko nemato, laukiam iki penktadienio jei neprasides kraujavimas valymui sius verysad.gif Ar gali suklysti, ar gali sirdute veliau atsirasti, nes ta gemaline puslele tai paaugo biski, bet sirdutes nera. Pagal laika tturi buti daugiau savaiciu, bet echo mato tik 6 savaites, gal velyva implantacija buvo... skaudu, verkiu, liudziu, ir ieskau bent maziausios vilties kad sirdute gali pradeti plakti ir kiek veliau..ar vilciu nera? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2015 07 20, 20:55)
merginos gal kuri patars  verysad.gif
Mano Ovuliacija buvo 06.05. Kadangi stimuliuotas ciklas ir atliktas IUI tiksliai zinau kada O buvo. Nesulaukiau jau 2 menesiniu, siandien pagal viska 6 savaite, buvau pas gyne nieko nemato, laukiam iki penktadienio jei neprasides kraujavimas valymui sius  verysad.gif  Ar gali suklysti, ar gali sirdute veliau atsirasti, nes ta gemaline puslele tai paaugo biski, bet sirdutes nera. Pagal laika tturi buti daugiau savaiciu, bet echo mato tik 6 savaites, gal velyva implantacija buvo... skaudu, verkiu, liudziu, ir ieskau bent maziausios vilties kad sirdute gali pradeti plakti ir kiek veliau..ar vilciu nera?  verysad.gif

Man buvo tas pats. Finale abrazija. Gali buti, kad tiesiog nesusiformuoja embrionas ir ta gemaline puslele yra tuscia..
Mano atveju laukem iki 10 savaiciu. Tada valymas.
Atsakyti
Man idomu, o mazdaug koks procentas nestumu baigiasi taip? Nes pasiskaicius postus forume susidari ispudis, kad tai gan daznas reiskinys... sad.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes! man jau eina 7 savaite! nestuke.gif labai dziaugiuosi ir tuo paciu nerimauju kad viskas butu gerai, tikriausiai kaip ir visos cia smile.gif pirmas nestumas ir tiek daug neaiskumu!
QUOTE(Lape00X @ 2015 06 23, 02:14)
Geriu vitaminus jau su folio 800mcg
Kaip manote ar verta? kaip del mitybos? O sportas? Galima sportuoti? O nagu lakas?  ax.gif Pamirsti? Kaip manote? nestuke.gif

per pirma vizita pas daktare man iskarto israse tuos folio vitaminus, sake labai svarbu vaikucio smegenu vystymuisi. taip pat dave tokiu mitybos patarimu: kiekviena diena suvalgyti po banana, kiausini, jogurta, isgerti 4 stiklines pieno ir daug daug vandens.jokio junk maisto, coca colos ir panasiai. O del sporto kiek skaiciau tai 30 per diena yra labai rekomenduojama, tik sportuoti taip kad butu galima normaliai kvepuoti, net palaikyti pokalbi sporto metu, zodziu nepersistengti. ax.gif
Atsakyti
4u.gif

ar teko susidurti su grybeliu nestumo metu? man 7 savaite ir nuo pat pradziu lydi grybelis verysad.gif naudojau ir gerasias bakterijas, ir lomexina, bet nelabai ir padejo... pas gydytoja tik po 2 savaiciu, tai nezinau nei ka daryt. gerai dar, kad nejauciu nei niezulio, nei perstejimo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2015 08 26, 20:19)
4u.gif

ar teko susidurti su grybeliu nestumo metu? man 7 savaite ir nuo pat pradziu lydi grybelis verysad.gif naudojau ir gerasias bakterijas, ir lomexina, bet nelabai ir padejo... pas gydytoja tik po 2 savaiciu, tai nezinau nei ka daryt. gerai dar, kad nejauciu nei niezulio, nei perstejimo... unsure.gif

pienligė? stiprinkit organizmą, yra nusilpęs
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 08 26, 22:39)
pienligė? stiprinkit organizmą, yra nusilpęs

taip taip, ta pati.... bet tai kaip bestiprinti...atrodo, kad misija nebeimanoma... kiek vitaminu, papildu esu sugerusi, o dar juk vasara - vaisiai, darzoves, uogos namines... zodziu nebezinau unsure.gif
Atsakyti
Gal kam nors taip buvo?....
Apie 6 nėštumo savaitę pradėjot stipriai kraujuoti, na tipo prasidėjo mėnesinės. Tačiau žirniukas ir toliau sėkmingai auga pilvelyje.... Gal kam nors buvo tokia laiminga pabaiga? g.gif
Atsakyti