Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(smeli @ 2014 10 30, 15:51)
Sveikutes  4u.gif nezinau ar i se tema papuoliau, bet as su klausimu, kadangi pas gine tik 10d  doh.gif dariausia sekmad testas ir sendien pakartojau nesenei, bet jis man neryskesnis  g.gif ar gali but, kad nuo NT firmos ar gali nesivystantis but?
user posted image
Raudonu galu sekmadienio

man is pradziu lygiai taip pat rode, gal net mazesnis ryskumas buvo, todel kad mazas dar nestumas...bet po keleto dienu vel bandziau darytis nestumo testa ir testas ryskejo..pabandyk gal ir tu po keleto dienu pakartoti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , kreipiuosi i jus pagalbos, gal kas turejote panasia situacija....Laukiuosi 5 savaites, taciau apziuros metu gydytoja pamate ir kresuliuka ir dabar neaisku, ar mano zirniukas isliks...Gal kam taip yra buve?Kaip viskas baigesi?Ar tai gali itakoti vaisiaus vystymasi (kad kazkokiu ligu nebutu, kaip vandenslige ar panasiai...)
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Jungiuosi ir as prie jusu nes vakar pamaciau 2 ryskius pagaliukus smile.gif ir gal po minutes parode! Vakar turejo prasideti mm, pries savaite ir apskritai net ir dabar labai tempia krutine, bet galvojau kad cia del arejanciu mm, taciau kai visa savaite maudzia tai manau, tikiuosi kad cia del nestuke.gif kadangi man pirmas nestumas, noriu eiti pas gine, tik nzn ar dar palaukti pora savaiciu ar jau dabar lekti? Nes pagal ju skaiciavima gautusi kad jau 4 sav, jei tikrai laukiuosi ir NT nemelavo. O kokius tyrimus daro per pirma vizita? Ehoskopu ziuri nestuma ar pro ten? O kaip del kraujo tyrimo? Gal jei pas gine anksti, tai kraujo tyrimas gali tai patvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(Rutyte:) @ 2014 11 03, 18:30)
Sveikos merginos  smile.gif
Jungiuosi ir as prie jusu nes vakar pamaciau 2 ryskius pagaliukus smile.gif ir gal po minutes parode! Vakar turejo prasideti mm, pries savaite ir apskritai net ir dabar labai tempia krutine, bet galvojau kad cia del arejanciu mm, taciau kai visa savaite maudzia tai manau, tikiuosi kad cia del  nestuke.gif kadangi man pirmas nestumas, noriu eiti pas gine, tik nzn ar dar palaukti pora savaiciu ar jau dabar lekti? Nes pagal ju skaiciavima gautusi kad jau 4 sav, jei tikrai laukiuosi ir NT nemelavo. O kokius tyrimus daro per pirma vizita? Ehoskopu ziuri nestuma ar pro ten? O kaip del kraujo tyrimo? Gal jei pas gine anksti, tai kraujo tyrimas gali tai patvirtinti?

pas gine tikrai anksti, palauk bent iki 6-7 sav, tada jau per echoskopą pamatys kruopiuką, gal net plakančią širdutę smile.gif Pirmo vizito tikslas - pažiūrėti ar nėštumas yra, ir ar jis yra vietoje (gimdinis), ir ar maždaug pagal dydį atitinka savaites. Esant tokiam ankstyvam nėštumui, paprastai žiūriu vaginaliniu echoskopu ('pro ten' biggrin.gif) Daugiau jokių tyrimų nedaro.

o kraujo tyrimą gali pasidaryti - HCG parodys , kad laukiesi . Nors manau kad testas ne veltui pagaliukus rodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 04 lapkričio 2014 - 11:59
QUOTE(Riole @ 2014 10 30, 20:19)
man is pradziu lygiai taip pat rode, gal net mazesnis ryskumas buvo, todel kad mazas dar nestumas...bet po keleto dienu vel bandziau darytis nestumo testa ir testas ryskejo..pabandyk gal ir tu po keleto dienu pakartoti.

man taip pat rode labai blanku antra bruksniuka toks pat testas raudonu galiuku, taip, kad manau, kad tikrai viskas gerai bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadza @ 2014 10 03, 12:27)
Ačiū. Bandysiu darytis. O nuo kelintos savaitės širdelės plakimas matosi?

man dare echo kai pagal mm turejo buri 6 savaites, pagal echo buvo 5 sav ir 5 d. ir mate tik puslyte, dabar eisiu lapkricio 17 diena ir tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir pamatys plakancia sirdute. su pirmu nestuke.gif 6 savaiciu irgi nemate dar sirdeles, o paskui viskas buvo gerai, tai siek tiek ramiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2014 11 04, 12:57)
pas gine tikrai anksti, palauk bent iki 6-7 sav, tada jau per echoskopą pamatys kruopiuką, gal net plakančią širdutę smile.gif Pirmo vizito tikslas - pažiūrėti ar nėštumas yra, ir ar jis yra vietoje (gimdinis), ir ar maždaug pagal dydį atitinka savaites. Esant tokiam ankstyvam nėštumui, paprastai žiūriu vaginaliniu echoskopu ('pro ten' biggrin.gif) Daugiau jokių tyrimų nedaro.

o kraujo tyrimą gali pasidaryti - HCG parodys , kad laukiesi . Nors manau kad testas ne veltui pagaliukus rodo wink.gif

As buvau 5 savaiciu pas gine ir mate jau nestuma smile.gif Ir dare ne vaginalini smile.gif Ko ten lysti jei nestumas yra arba bent jau itariama smile.gif
Atsakyti
Stai praejo antras menesiukas ir siandiena testas rodo teigiama, bet taip baisu dziaugtis, nes baisu ir vel prarasti.. Tai va kol kas lauksim ziuresim, 5 savaitele prasidejo..

quote=tafanel,2014 10 01, 10:08]
Visekeriopos sėkmės Jums. Man anas Kalėdas irgi buvo pabėgęs, bet va dabar lyg viskas gerai, nors dar labai anksti. Manau, kad Jums reikia palaukti ir pailsėti, atsigauti ir pastosite greitu laiku. 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Laba diena visoms čia esančioms. Tik dabar čia užsiregistravau, tad tikiuosi priimsite draugiškai. Šiandien buvau pas savo daktariuka, dėl tariamo nėštumo. Menesinės vėluoja beveik tris savaites, dariausi nėštumo testus. 5.. smile.gif du rodė neigiamus (patys pirmi), kiti trys teigiamus smile.gif thumbup.gif Nusprendžiau palaukti, tačiau kai pradėjo tepti rusvomis išskyromis išsigandau. Ginekologas patikino kad tai normalu ( ar jums yra taip buvę?). Nuėjome padaryti echoskopija ir pamatėme debesėlį, kuriame buvo mazutis juodas taskiukas ( dar neryskus, bet jau truputi matomas) smile.gif nestuke.gif Jau esu turejusi vieną persileidimą 1,5 menesio laiko.. Todėl dabar ir dziaugiuosi ir labai bijau. Labai noriu vaikiuko, tačiau mane gasdina tos išskyros ir nežinomybė.. Galbūt jūs esate turėje panašiu situacijų. pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
Labukas, zinok pati irgi nevilty.... sad.gif( laukiuosi ~5 savaites, buna skausmu pilve... Po slapinimosi popieriukas kartais buna rausvas.... Suka pilva kaip pries menesines... Visus skausmus istverciau, kad tik gimtu....bet kai matau krajuka tai baisu.... Buvau Antakalnio ligoninei, tai sake arba kraujas pateplios biski ir isnyks, arba cia persileidimo pradzia.... sad.gif((((((((( Birzelio 9 eisiu ziureti ar jau prades plakti sirdele, ar vystymasis pasibaigs... verysad.gif Labai laukiu vaikelio, pirma karta laukiuosi, tai nelabai ismanau situose skausmuose... Kiek pagooglinau, tai nuotaika vis blogesne darosi, todel nusprendziau nebeskaityt, o laukti tos Birzelio 9 dienos ,...
Atsakyti
Na man taip pat baisu skaityti, kitu istorijas apie patepliojimus, nes dazniausiai tai baigesi blogai sad.gif Bet vistiek tikiuosi kad viskas bus gerai ir tas debesiukas gimdoje pavirs i stebukliuka su plakancia sirdute.. Pats daktariukas sake kad taip buna daznai, nes vyksta isitvirtinimas gimdoje.. bet vistiek baisu. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justy_tia @ 2015 06 01, 17:13)
Na man taip pat baisu skaityti, kitu istorijas apie patepliojimus, nes dazniausiai tai baigesi blogai sad.gif Bet vistiek tikiuosi kad viskas bus gerai ir tas debesiukas gimdoje pavirs i stebukliuka su plakancia sirdute.. Pats daktariukas sake kad taip buna daznai, nes vyksta isitvirtinimas gimdoje.. bet vistiek baisu. sad.gif

Labuka, pagerk magni B6 ir askorutina, as taip save isgelbejau nuo persileidimo, man 6 sav, nors kraujo nesirodo, bet vistiek pati dar bijau, turejau 2 persileidimus, o pastoti galiu tik IVF pagalba verysad.gif
Atsakyti
Galbut dar ir nervai daro savo, nes suzinojus kad galbut esu nescia "antra puse" pasipuste padus, ir jei viskas gerai busiu vienisa mama.. sad.gif Todel galbut dasideda visokios liudnos mintys, nervai.. Pavyzdziui siandien kai buvau pas daktara patepe, bet paskui nustojo, jis man aiskino kad tepimas galimas del to kad panasiai siuo metu turetu buti menesines. Is vienos puses nusiraminau is kitos nelabai.. Kitas apsilankymas tik po 3 savaiciu, na sake jei nervai nelaikys galiu ateiti ir po dvieju smile.gif labai noriu sito vaikucio ir galbut pas kazka buvo dar rizikingos tokios situacijos, turejusios persileidimu? kaip jus ruosetes naujam nestumui, ar emetes kokiu papildomu apsaugos priemoniu kad viskas butu gerai? ar galbut kazka kitaip darete nei anksciau? rolleyes.gif
Atsakyti