Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(Jadza @ 2014 10 02, 12:44)
Sveikos busimos mamytes. Atejau ir as pasidalinti savo nerimu.

As Jusu vietoje padaryciau HCG tyrima, pakartokite kas kelias dienas, matysite ar atitinka skaiciukai termina, na ir progesterono tyrimas cia galetu padeti.
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2014 10 02, 22:28)
As Jusu vietoje padaryciau HCG tyrima, pakartokite kas kelias dienas, matysite ar atitinka skaiciukai termina, na ir progesterono tyrimas cia galetu padeti.
Stiprybes  4u.gif

Ačiū. Bandysiu darytis. O nuo kelintos savaitės širdelės plakimas matosi?
Atsakyti
QUOTE(Jadza @ 2014 10 03, 12:27)
Ačiū. Bandysiu darytis. O nuo kelintos savaitės širdelės plakimas matosi?

Na, kitoms 5-6 savaitę jau mato. 7-8 jau tikrai turi matyt
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes! Esu labai laiminga galedama pagaliau ir as prie jusu prisijungti smile.gif mums jau 7 savaites kazkur. Gyvenu uk, pas gydytoja buvau viena karta, nieko normaliai nepatikrino tik ugi, svori ir viskas. Buvau nustebusi, nes galvojau, kad patikrinti turetu nuodugniau. Cia mano pirmas nestumas, todel labai nerimauju, kad butu viskas gerai. Apie nestuma nieko neismanau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasuole144 @ 2014 10 04, 08:41)
Sveikos esamos ir busimos mamytes! Esu labai laiminga galedama pagaliau ir as prie jusu prisijungti smile.gif mums jau 7 savaites kazkur. Gyvenu uk, pas gydytoja buvau viena karta, nieko normaliai nepatikrino tik ugi, svori ir viskas. Buvau nustebusi, nes galvojau, kad patikrinti turetu nuodugniau. Cia mano pirmas nestumas, todel labai nerimauju, kad butu viskas gerai. Apie nestuma nieko neismanau ax.gif

oho, tau tik 7 savaitės, o jau moki kompu naudotis? Kai man buvo 7 savaitės aš pilve pas mamą tupėjau, neturėjau dar nei rankų, nei kojų. Akseleratas tu, ne kitaip lotuliukas.gif
O ką nuodugniau turėtų patikrinti? Patikrinti ar krūtys vietoje, pažiūrėti ar rankos su penkiais pirštais? Nieko neišmanai apie nėštumą, bet niekas netrukdo pasirankioti inofrmacijos internete.
Atsakyti
QUOTE(Rasuole144 @ 2014 10 04, 08:41)

Yra daug knygų, interneto platybės irgi neišsiamiamos. o galu gale ir forumas kažkiek informacijos skelbia.
Bet mūsų panašūs laikai bigsmile.gif
Atsakyti
Pasidariau HCG tyrima, bet nesuprantu kaip suprasti rezultata:
HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) - >5000
Ir paskui normos surasytos: 50-500 1 - 2 nėštumo savaitė,<br/>100-5000 2 - 3 nėštumo savaitės,<br/>500-10000 3 - 4 nėštumo savaitės,<br/>1000-50000 4 - 5 nėštumo savaitės,<br/>10000-100000 5 - 6 nėštumo savaitės,<br/>15000-200000 6 - 8 nėštumo savaitės,<br/>0-5.3 Moterims,<br/>5.3-50 0,2 - 1 nėštumo savaitė,<br/>10000-100000 2 - 3 nėštumo mėnuo.
Man turetu buti 7 savaites pradzia, tai tas skaicius pagal normas visai mazas? esu panikoje....
Atsakyti
QUOTE(Jadza @ 2014 10 08, 12:25)
Man turetu buti 7 savaites pradzia, tai tas skaicius pagal normas visai mazas? esu panikoje....

Sakyciau, kad skaiciukai mazi. Bet gal Jusu ovuliacija ivyko veliau, gal dar kas... Svarbu, kad nera tepliojimu. Jusu vietoje lekciau pas gine, per echo jau aiskiai viskas bus matoma. Siaip jau ir sirdele turetu plakti.
Sekmes Jums ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasakykit man, ar gali NT rodyti teigiama ir meluoti? Nes pirmasis rode teigiama ryte, po valandos neigiama. Ar buna atveju kad HCG sukyla del kitu priezasciu arba testas tiesiog meluoja? Gal kamnors buvo tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Jadza @ 2014 10 08, 12:25)
Pasidariau HCG tyrima, bet nesuprantu kaip suprasti rezultata:
HCG Chorioninis gonadotropinas (IU/l) - >5000
Ir paskui normos surasytos: 50-500 1 - 2 nėštumo savaitė,<br/>100-5000 2 - 3 nėštumo savaitės,<br/>500-10000 3 - 4 nėštumo savaitės,<br/>1000-50000 4 - 5 nėštumo savaitės,<br/>10000-100000 5 - 6 nėštumo savaitės,<br/>15000-200000 6 - 8 nėštumo savaitės,<br/>0-5.3 Moterims,<br/>5.3-50 0,2 - 1 nėštumo savaitė,<br/>10000-100000 2 - 3 nėštumo mėnuo.

Bet kodel nera parasyta tikslaus skaiciuko, o tik >5000 ? nes tas > neaisku kiek gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Jadza @ 2014 10 08, 15:30)
Bet kodel nera parasyta tikslaus skaiciuko, o tik >5000 ? nes tas > neaisku kiek gali buti?

Cia gal tiksliau:
user posted image

ДПО - dienu po ovuliacijos
Minimumas-vidurkis-maksimumas
Papildyta:
QUOTE(eimante0 @ 2014 10 08, 15:03)
Sveikos. Pasakykit man, ar gali NT rodyti teigiama ir meluoti? Nes pirmasis rode teigiama ryte, po valandos neigiama. Ar buna atveju kad HCG sukyla del kitu priezasciu arba testas tiesiog meluoja? Gal kamnors buvo tokia situacija?

Testas meluoti gali, ypatingai jei nestumas visai mazas. Tiksliausias rytinis, labiausiai koncentruotas slapimas. Hcg padidejimas susijes arba su nestumu arba su tam tikrais navikais, jis nemeluoja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 08 spalio 2014 - 15:09
sveikos busimos ir esmos mamos biggrin.gif as kaip ir jus visos pasidariau NT ir parode 2 bruksnelius bet va beda turiu nezinau ka toliau daryti blush2.gif , nes kaip ir pas gydytojus niekada per dau nevaiksciojau smile.gif del to labai dziaugiausi bet pasirodo gal ir reikejo nes dabar nezinau ka daryti ir kur kreiptis blink.gif ar cia reika registruotis pas seimos gydytoja o gal tiesej pas ginekologa? o gal kas zinot kur gera ginekologa vilniuje? ir kaip pas ji uzsiregistuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuulee: 10 spalio 2014 - 21:19