Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(celestinaaa @ 2014 07 30, 12:41)
smagumelis  ax.gif  Pas mane Planuotas 5 ciklai  4u.gif 

Be galo laiminga esu.  nestuke.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pasidaryk nestumo liniuote  ax.gif

Sveikinimai tau 4u.gif

Abu vaikelius išnešiojau su gresiančiu, todėl niekur neskubėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikites, norejau truputeli informacijos daugiau is jusu gal buvo kam tai nutike ir kokios patirtys... Sesias dienas pries sirgima pasidariau testa ir jis buvo teigiamas, labai dziaugemes nes tai buvo lauktas ir planuotas nestumas, bet stai beveik 5 savaiciu prasidejo kraujavimas ir pilvo skausmas lygiai taip kaip ir per menesines buna, tik kraujo gal 4kartus maziau.stai jau trecia dienele taip ir kraujuoju,buvau ligonineje paguldytai parai stebejimo, bet nieko doro ir nepasake, ne va jie visvien 5 savaiciu leliaus nematytu jei ir sveika be jokiu problu mamyte ateitu(airija), liepe laukti, padare kraujo tyrimus ir paleido.ka jus galvojat kokios jusu patirtys, ar labai verta panikuot ir nuleist rankas kad jau viskas pabego zirnelis, ar cia jau persileidimo pozymiai? Pilvo nebeskauda taip tik maudzia siektiek, o ant virsaus ir persalimas didziulis su temperatura..dekui
Atsakyti
QUOTE(lialite @ 2014 09 16, 12:35)
Sveikites, norejau truputeli informacijos daugiau is jusu gal buvo kam tai nutike ir kokios patirtys... Sesias dienas pries sirgima pasidariau testa ir jis buvo teigiamas, labai dziaugemes nes tai buvo lauktas ir planuotas nestumas, bet stai beveik 5 savaiciu prasidejo kraujavimas ir pilvo skausmas lygiai taip kaip ir per menesines buna, tik kraujo gal 4kartus maziau.stai jau trecia dienele taip ir kraujuoju,buvau ligonineje paguldytai parai stebejimo, bet nieko doro ir nepasake, ne va jie visvien 5 savaiciu leliaus nematytu jei ir sveika be jokiu problu mamyte ateitu(airija), liepe laukti, padare kraujo tyrimus ir paleido.ka jus galvojat kokios jusu patirtys, ar labai verta panikuot ir nuleist rankas kad jau viskas pabego zirnelis, ar cia jau persileidimo pozymiai? Pilvo nebeskauda taip tik maudzia siektiek, o ant virsaus ir persalimas didziulis su temperatura..dekui

Nėštumas dar labai labai labai mažytis, o patirčių yra visokių...Suprantu tavo situaciją ir nerimą, norėčiau suteikt vilties, bet įvertinusi savo patirtį - negaliu. Turėjau persileidimą 5-6 savaitę, tai jo pradinė eiga buvo labai panaši į taviškę. Iš pradžių buvo tokios lyg menkos mėnesinės kokias 3-4 dienas, pilvo neskaudėjo visai, o po besistojant nuo kėdės pilve lyg kažkas nutrūko ir paplūdo kraujas išplaudamas didžiulį gleivių gniutulą. Vėliau sekė beprotiški gimdos spazmai.
Turėk viltį, bet ir ruošk save blogiausiam. Nuoširdžiai linkiu, kad tavo žirniukas būtų sėkmingai įsikūręs.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Pasidariau 3 testukus, visi jie prode teigiama rezultata, tik visuose testo juostele blankesne uz kontroline taciau labai aiskiai iziurimos, nemanau jig alima jas pavadinti vaiduokliukais. paskaiciau, jog kaip vyksta implantacija atsiranda kraujavimas, taigi noreciau suzinoti ar visada tas kraujavimas buna? nes nors ir testuku atsakymai teigiami jokio kraujavimo nebuvo

taip pat gal kuri zinote atsakyma i si klausima : Esu užsiregistravusi poliklinikoje, kaip suprantu man ir priklauso šios poliklinikos ginekologė.
Norėjau pasiteirauti ar galiu eiti pas ginekologę į mažylio gimdymo namus? ar tam reikia kokio siuntimo ar tiesiog galiu paprastai prisirašyti ten kur aš noriu?

Labai ačiū už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Keilada @ 2014 09 16, 19:45)
Nėštumas dar labai labai labai mažytis, o patirčių yra visokių...Suprantu tavo situaciją ir nerimą, norėčiau suteikt vilties, bet įvertinusi savo patirtį - negaliu. Turėjau persileidimą 5-6 savaitę, tai jo pradinė eiga buvo labai panaši į taviškę. Iš pradžių buvo tokios lyg menkos mėnesinės kokias 3-4 dienas, pilvo neskaudėjo visai, o po besistojant nuo kėdės pilve lyg kažkas nutrūko ir paplūdo kraujas išplaudamas didžiulį gleivių gniutulą. Vėliau sekė beprotiški gimdos spazmai.
Turėk viltį, bet ir ruošk save blogiausiam. Nuoširdžiai linkiu, kad tavo žirniukas būtų sėkmingai įsikūręs.

Baigesi liudnai...siandien suzinojau kad zirniukas pabego..liudna..norisi verkt ir daugiau nieko..tai va lauksiu to kraujavimo nes pilveli tai skauda baisiausiai..tikiuosi galkita kart pavyks sekmingai viska islaikyti
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau pasiteirauti dėl poros dalykų, nes šiuo metu kankina nerimas, negaliu užmigti.. Laukiuosi apie 13 savaičių, prieš kiek daugiau nei savaitę gana prastai pasijutau, buvau truputį peršalusi, bet ypač sunerimau,kai kosint vis gana smarkiai mausdavo pilvo apačią, o kelis sykius buvo aptemę akyse, vos neapalpau. Kadangi mano ginekologė išvykusi, apsilankiau pas kitą, apibūdinau jai savo savijautą, apžiūrėjusi mane, ji pasakė, kad viskas kaip ir gerai, turbūt čia viskas dėl peršalimo ir palinkėjo man sėkmės auginant pilvuką toliau, bei davė siuntimus kraujo tyrimams. Peršalimą išsigydžiau, tačiau vėl kartojasi pilvo maudimai, o ir buvo aptemę akyse, tiesiog gatvėje, visa laimė,kad buvau ne viena. Stengiuosi sveikai maitintis, nedirbu fizinių darbų, miegu gana daug. Tad man labai neramu, kad kažkas gali būti negerai vaikeliui ir jo vystymuisi..Ar po ginekologinės apžiūros tikrai galiu būti rami, jog vaikelis auga ir vystosi? Ar geriau privačiai ir kuo skubiau pasidaryti echoskopija? unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, būsimos mamytės 4u.gif Mums šiandien 5savaitės ir 5dienos ax.gif Tai pirmas nėštumas, todėl nerimo daugiau nei laimės doh.gif Esu pakankamai jautri, todėl bijau kalbėti dar apie vaikelį, vis kyla mintys, kad gali nepasisekti ir pabėgti vaikutis. Bet giliai giliai širdy tikiuosi, kad iskas bus gerai blush2.gif Turiu problemų su skydliauke, tad gydytojai stebės neštumą. O savijauta tai, ryte labai pykina, nelabai galiu ir noriu valgyti, jaučiu visišką silpnumą. Norisi vien gulėti. O veidą kasdien papuošia vis naujas spuogas doh.gif Taip pat maudžia ir pučia pilvą. Na, už poros savaičių keliausiu darytis echoskopą, bandys paklausyti ar plaka širdutė, ar viskas gerai. Laukiu nesulaukiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(takku @ 2014 09 28, 23:13)
Sveikos,

Norėčiau pasiteirauti dėl poros dalykų, nes šiuo metu kankina nerimas, negaliu užmigti..

na, vardan ramybės ir gero miego, darykite viską, kad būtumėt rami. Eikite pas vieną, kita gydytoją, pasidarykite echo. O ir reikėjo, kad sprando raukšlę išmatuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialite @ 2014 09 17, 20:58)
Baigesi liudnai...siandien suzinojau kad zirniukas pabego..liudna..norisi verkt ir daugiau nieko..tai va lauksiu to kraujavimo nes pilveli tai skauda baisiausiai..tikiuosi galkita kart pavyks sekmingai viska islaikyti

Visekeriopos sėkmės Jums. Man anas Kalėdas irgi buvo pabėgęs, bet va dabar lyg viskas gerai, nors dar labai anksti. Manau, kad Jums reikia palaukti ir pailsėti, atsigauti ir pastosite greitu laiku. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, antrą diea kaip grįžus iš po biuletenio dirbu darbe ir tepa tokiomis šviesiai kakavinėmis išskyromis. Mano darbas judesy. Gal tai galėjo įtakoti? Ar vertėtų susirūpinti? Ar jums yra kažkas panašaus? blink.gif Mums šiandien 6 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Pan2te @ 2014 10 01, 16:29)
Sveikos, antrą diea kaip grįžus iš po biuletenio dirbu darbe ir tepa tokiomis šviesiai kakavinėmis išskyromis. Mano darbas judesy. Gal tai galėjo įtakoti? Ar vertėtų susirūpinti? Ar jums yra kažkas panašaus?  blink.gif Mums šiandien 6 savaitės.

Būtinai ryt nueikite pas gydytoją. Gali būti, kad kažkas negerai - tada padės, patars ką daryti. Jeigu viskas gerai - apsidžiaugsite ir nurimsite. Aš pati nueičiau. Linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes. Atejau ir as pasidalinti savo nerimu. Rugsejo 15 d. nesulaukus mm buvau pas gydytoja, paziurejo echo, pamate puslele ir nustate 4 sav ir 5 d. Vakar vel buvau, vel padare echo ir pasake, kad 5 sav. ir 5 d. nors jau praejo 2 sav ir 3 d., tai jau savaiciu kaip ir daugiau turetu buti... Sirdeles dar nesimato, tai baisiai neramu pasidare. Ir dar labai neramu del dingusio krutu jautrumo, pradzioj buvo istinusios ir speneliai labai jautrus nei prisiliest negalejau, o dabar atslugo visai jautrumas. Siaip jauciuosi gerai, pilvo visai neskauda, jokiu tepliojimu nera. Bet kadangi pries 2 metus turejau persileidima 7 sav, tai labai neramu, kad vel viskas taip pat nesibaigtu... Vizita gydytoja dabar paskyre tik po menesio. ..
Atsakyti