QUOTE(Erdene @ 2014 06 18, 14:36)
Laba diena, busimos mamytes
Man iškilo toks klausimas. Šiandien pasidariau neštumo testą ir parodė labai labai neryškią juostelę, kad teigiamas. Nudžiugau, bet dabar kankina kitas klausimas, nepagalvojau, kad galiu būti pastojusi ir kelis savaitgalius išgėriau po 3-4 taurias vyno ir kasdien mėgaujuosi keliais puodeliai kavos, ar jei naujienos teigiamos pasitvirtins, negaliu būti pakenkusi?
Ačiū Jums už atsakymus
Man iškilo toks klausimas. Šiandien pasidariau neštumo testą ir parodė labai labai neryškią juostelę, kad teigiamas. Nudžiugau, bet dabar kankina kitas klausimas, nepagalvojau, kad galiu būti pastojusi ir kelis savaitgalius išgėriau po 3-4 taurias vyno ir kasdien mėgaujuosi keliais puodeliai kavos, ar jei naujienos teigiamos pasitvirtins, negaliu būti pakenkusi?
Ačiū Jums už atsakymus
Tikrai nepakenkei. Pradžioj dar tik formuojasi viskas. Jei pirmas savaites vartoji daug alkoholio, tai vienintelis dalykas, kas gali atsitikti- tai persileidimas. Bet vėliau tai būtina atsisakyti alkoholio, mažinti kofeino kiekį ir t.t. Kai kurie medikai net teigia, kad net retkarčiais galima pasimėgauti raudono vyno taure, bet aš manau, kad geriau ir to vengti.