Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

Labas.

Vakar pastebejau pateploijima, nieko nejauciau. Ir labai nedaug. Kraujaz tamsios spalvos.mum 7 sav. Ar yra man kui susirupint? Issigandau, aisku...
Atsakyti
QUOTE(Irute Bitute @ 2014 05 25, 08:22)
Labas.

Vakar pastebejau pateploijima, nieko nejauciau. Ir labai nedaug. Kraujaz tamsios spalvos.mum 7 sav. Ar yra man kui susirupint? Issigandau, aisku...

Jums 7 sav.? Rašai iš gimdos?
Jei teplioja, ypač tamsiu krauju, visuomet yra kuo rūpintis. Stebėk ar nėra daugiau tepliojimų ir mauk pas gydytoją. Persileidimas gali ateiti visiškai be jokių simptomų, teplios teplios po nedaug, o po to tik pukšt ir išsivers gimdos turinys.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 25, 09:42)

Siaubas kokių bjaurių žmonių būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2014 05 26, 08:43)
Siaubas kokių bjaurių žmonių būna doh.gif

Ji nebjauri, o tiesmukiška.
O tas "mums jau..." ir mane labai erzina, bet "kenčiu" tyliai irnesakyk.gif
Atsakyti
Na supratau.

Rasiau ne is gimdos. smile.gif

Tai va ir mastau, gal pasiodyt gydytojui? baisu...

Atsakyti
QUOTE(Irute Bitute @ 2014 05 26, 09:35)
Na supratau.

Rasiau ne is gimdos. smile.gif

Tai va ir mastau, gal pasiodyt gydytojui? baisu...

Žinoma pasirodyk ir kuo skubiau 4u.gif
Atsakyti
Aciu!! rolleyes.gif

Tikiuosi, viskas bus gerai. Zinot, dar kas baisu, kad baigesi vemimai, pykinimai.. galvos skausmai. Viskas baigesi. g.gif

Ryt lekiu pas gydytoja. Bus aisku kas ir kaip verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Penktadieni pasidariau testa ir pamaciau zodi pregnant. Mmm velavo 2 dienas. Vakar pradejau teplio. Siandien kavos tirsciu isskyros pasirode. Bandau ramiai i tai reagupt bet moteriska vistos galvele pilna kvailu minciu. Ar normalu patepliot ?
Atsakyti
QUOTE(daivutyte @ 2014 06 10, 17:00)
Sveikos. Penktadieni pasidariau testa ir pamaciau zodi pregnant. Mmm velavo 2 dienas. Vakar pradejau teplio. Siandien kavos tirsciu isskyros pasirode. Bandau ramiai i tai reagupt bet moteriska vistos galvele pilna kvailu minciu. Ar normalu patepliot ?

Aš jau seniausiai būčiau nulėkus pas gydytoją unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, busimos mamytes smile.gif

Man iškilo toks klausimas. Šiandien pasidariau neštumo testą ir parodė labai labai neryškią juostelę, kad teigiamas. Nudžiugau, bet dabar kankina kitas klausimas, nepagalvojau, kad galiu būti pastojusi ir kelis savaitgalius išgėriau po 3-4 taurias vyno ir kasdien mėgaujuosi keliais puodeliai kavos, ar jei naujienos teigiamos pasitvirtins, negaliu būti pakenkusi? doh.gif verysad.gif blush2.gif

Ačiū Jums už atsakymus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2014 06 18, 13:36)

Man iškilo toks klausimas. Šiandien pasidariau neštumo testą ir parodė labai labai neryškią juostelę, kad teigiamas. Nudžiugau, bet dabar kankina kitas klausimas, nepagalvojau, kad galiu būti pastojusi ir kelis savaitgalius išgėriau po 3-4 taurias vyno ir kasdien mėgaujuosi keliais puodeliai kavos, ar jei naujienos teigiamos pasitvirtins, negaliu būti pakenkusi?  doh.gif  verysad.gif  blush2.gif

Ačiū Jums už atsakymus smile.gif  4u.gif

kad čia neįmanoma į tokius klausimus aiškiai atsakyti. Kitos gi išvis prasirūko, prasigeria būdamos nėščios ir nieko. Manau čia dar smulkmena. ir mažiau reikia jaudintis dėl tokių dalykų ir kuo greičiau pasitaisyti
Atsakyti
QUOTE(Erdene @ 2014 06 18, 13:36)

Man iškilo toks klausimas. Šiandien pasidariau neštumo testą ir parodė labai labai neryškią juostelę, kad teigiamas. Nudžiugau, bet dabar kankina kitas klausimas, nepagalvojau, kad galiu būti pastojusi ir kelis savaitgalius išgėriau po 3-4 taurias vyno ir kasdien mėgaujuosi keliais puodeliai kavos, ar jei naujienos teigiamos pasitvirtins, negaliu būti pakenkusi?  doh.gif  verysad.gif  blush2.gif

Ačiū Jums už atsakymus smile.gif  4u.gif

nepakenkei, apsiribok vienu puodeliu kavos, vyno negerk kol kas, vėliau, jei nėštumas eisis gerai, kartais galėsi pasilepint kokia taure.
Atsakyti