Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo pradžia

QUOTE(ShihTzu @ 2014 05 12, 14:49)
Na ka as tika is ligonines,rite nutirpo rankos kojos nieko nebelaukiau. Bet zodziu nestumo gimdoje nemato,negali matyti ar ir isoreje jo nera(nesuprantu kodel) ,gali buti cheminis (nemoku kitaip pasakyt) . Padare krauja ir liepe vaziuot namo laukt kol prades skaudeti ar kazkas bus blogai,kodel man tirpo galunes ir beproto pykina viskas yra normalu nestumo metu! Tu nescia bet kur as pasakyti negaliu,laukiam!!! Tai jau siuo metu vyras iesko bilietu I Lietuva ,nesiruosiu zaisti su savo gyvybe

idomiai... nescia, bet nestumo nemato g.gif Reikia tiketis, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2014 05 13, 15:02)
idomiai... nescia, bet nestumo nemato  g.gif  Reikia tiketis, kad viskas bus gerai.

galimai nėščia, nes nėštumo testas reaguoja į hcg, o nematyt gali, nes a) nėštumas dar visai mažytis cool.gif nėštumas negimdiminis c) hcg padidėjęs dėl kitų priežasčių
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 05 13, 15:06)
galimai nėščia, nes nėštumo testas reaguoja į hcg, o nematyt gali, nes a) nėštumas dar visai mažytis cool.gif nėštumas negimdiminis c) hcg padidėjęs dėl kitų priežasčių

kiek supratau is kitu temu, jos nestumas nera jau toks mazytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2014 05 14, 08:02)
kiek supratau is kitu temu, jos nestumas nera jau toks mazytis  g.gif

6 savaitės, greičiausiai skaičiuojant nuo paskutinių mėn. dienos. Viskas priklauso nuo to, kada tiksliai buvo pastota. O gal gydytoja pasitaikė ne itin patyrusi.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Jungiuosi prie jusu:) Man pirmas nestumas (neskaitant kad karta baigesi nesekmingai verysad.gif ) , tad tikiuosi cia pasisemsiu ivairiausios patirties:) Vienos firmos nestumo testas parode gana anksti, nors jau rasiau kazkurioj temoj, kad pajauciau vos ne is karto, kad pastojau. Keistai tempe pilvo apacia, tai pries M nebudavo. Ir jau nuo sekancios dienos jauciau kad kazkas vyksta kitaip. Ir nedidejo krutine. Nors visada man dvi savaites ja skaudedavo pries ir ji ziauriai pilna budavo. Kaip ir keista, nes skaiciau, kad turetu tempti. Gal biski kazka jauciu, bet sulyginus kokius as pojucius turedavau PMS metu, tai atrodo nieko isvis nejauciu. Kartais pamaudzia biski pilve ir tikrai daznai noriu miego. Labiausiai padeda sportas atgauti energija. Ir labai laukiu pas daktara, o ten tik birzelio 2. Taip noriu greiciau suzinot ar viskas gerai. Atrodo kartais per gerai jauciuosi ir issigastu. Sitam kalendoriui man rodo 6 savaite, o kituose 5. Bet kituose buvo klausimas kokio ilgio ciklas. O mano 31 diena. Gal todel taip yra. As tokia nekantri ir taip noriu kuo greiciau pas daktara. Dar paskaiciau cia patarimus nekilnot ranku, o as sportuoju.Atrodo reiketu dziaugtis, bet vis sukirba toks nerimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 05 12, 17:43)
laikykis!  4u.gif  zinau kad lb sunku, bet tiesiog saugok save ir jei yra galimybe tikrai skrisk i lt ir issitirk normaliai  g.gif  linkiu kad viskas gerai tau baigtus, kad nesusigadintum sveikatos!  unsure.gif

Na ka mamos mane tiesiogiai is lektuvo I kauno klinikas...pabego musu lelyte;/
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2014 05 14, 16:24)

Pabėgo tai pabėgo, nesisielok. Nėštumas buvo mažas, labai kažko ir nebūtų padarę. Atsigauk, susinormalizuos ciklas ir vėl bandykit.
Papildyta:
QUOTE(Doris @ 2014 05 14, 15:45)
Sveikos mamytes smile.gif Jungiuosi prie jusu:) Man pirmas nestumas (neskaitant kad karta baigesi nesekmingai verysad.gif )  As tokia nekantri ir taip noriu kuo greiciau pas daktara. Dar paskaiciau cia patarimus nekilnot ranku, o as sportuoju.Atrodo reiketu dziaugtis, bet vis sukirba toks nerimas 4u.gif

Pratinkis prie to nerimo, neatskratysi jo nei nėštumo metu, nei po jo (tik jau kiti dalykai kels nerimą), kad ir ką darytum. Sportuosi - nerimausi, gulėsi vistiek nerimausi, iki 12 savaitės nerimausi, kiekvieną kartą echoskopijos metu nerimausi, kai gydytoja artės prie tavęs su tonų matuokliu - nerimausi, prieš gimdymą nerimausi, po gimdymo nerimausi ir t.t. Tą jausmą, kad 100 proc. viskas išgyvensi tik labai epizodiškai.
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2014 05 14, 15:24)

oi laikykis! 4u.gif Puikiai tave suprantu, nes pas mane buvo beveik identiska situacija verysad.gif svarbiausiai nepasiduok liudnom mintim, nes as pastojau iskart po pirmu menesiniu po persileidimo ! mirksiukas.gif tad svarbiausiai nesusitelkt tik i liudesi, nors laabai sunku. Laikykis, gerai pailsek, palepink save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2014 05 17, 13:52)
oi laikykis!  4u.gif  Puikiai tave suprantu, nes pas mane buvo beveik identiska situacija  verysad.gif  svarbiausiai nepasiduok liudnom mintim, nes as pastojau iskart po pirmu menesiniu po persileidimo !  mirksiukas.gif  tad svarbiausiai nesusitelkt tik i liudesi, nors laabai sunku. Laikykis, gerai pailsek, palepink save  ax.gif

Dekui labai!;) Na panasiai ir bandau galvoti ! Manau viskas turi savo laika<3
Atsakyti
Ar yra čia turinčių labai didelę baimę gimdyti?...
Galit net į až parašyti, bus lengviau kai žinosim kad esam tokia ne viena. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kovinė_tapkė: 20 gegužės 2014 - 16:00
Manau dauguma bijo. Turim 9 mėn. pratintis prie tos baimės. Ir niekur nuo to nepabėgsi. Nėra ta baimė didesnė už norą turet vaiką, kitaip vaikai neatsirastų ax.gif
Atsakyti
nujaučiu, kad pradėsiu bijoti prieš pat gimdymą smile.gif šiuo metu nejaučiu baimės smile.gif turėjau ne vieną operaciją, tai skausmas gimdymo metu negąsdina smile.gif
Atsakyti