Įkraunama...
Įkraunama...

Buto paieškos krizės metu: ieškau bendraminčių

QUOTE(broniusdzukas @ 2010 09 08, 20:07)
Būstas Lietuvoje dar pigs iki 2012 metų,tikrojo kainų dugno susilauksime 2013-2014 metais.
Pagarbiai,Bronius Dzūkas doh.gif

taip taip smile.gif kas butu jeigu butu,mes nusipirkom pries menesi, ir ko tais abejoju kad labai dar pigs butai, nes jau yra statistika, kad nuo metu pradzios pakilo keliais procentais, beabejo tam turi itakos ir sezonas, gal kazkiek kainos kris, bet kad labai zymiai, nemanau....
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 09 08, 20:36)
taip taip smile.gif kas butu jeigu butu,mes nusipirkom pries menesi, ir ko tais abejoju kad labai dar pigs butai, nes jau yra statistika, kad nuo metu pradzios pakilo keliais procentais, beabejo tam turi itakos ir sezonas, gal kazkiek kainos kris, bet kad labai zymiai, nemanau....

Pakilo vien del to, kad paskelbe kad ekonomika atsigauna. Kai matai kad dar ir dabar dideles firmos bankrutuoja ir niekas negereja-faktas, kad bustu kainos dar tikrai kris ir stipriai...Jeigu perki busta dabar turi buti tam pasiruoses...
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2010 09 08, 22:05)
Pakilo vien del to, kad paskelbe kad ekonomika atsigauna. Kai matai kad dar ir dabar dideles firmos bankrutuoja ir niekas negereja-faktas, kad bustu kainos dar tikrai kris ir stipriai...Jeigu perki busta dabar turi buti tam pasiruoses...

na gyvensim, pamatysim, bet stipriai, nelabai tikiu... smile.gif
Atsakyti

! 
Šis forumo skyrelis skirtas diskusijoms bei naudingiems patarimams, o ne skelbimams. Todėl skelbimai buvo ištrinti.
Atsakyti
Sveiki beieskantys, o gal jau rade? smile.gif Temele kiek apmirus gal jau visi apsipirkot? mirksiukas.gif Man nesiseka visai, buvau viena varianta 1994 m. nusiziurejus, bet jau kaina doh.gif , nezinau is kur turi but iskrites kad tiek moketum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2010 09 08, 22:16)
na gyvensim, pamatysim, bet stipriai, nelabai tikiu... smile.gif

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2010 10 20, 09:48)
Sveiki beieskantys, o gal jau rade? smile.gif  Temele kiek apmirus gal jau visi apsipirkot? mirksiukas.gif Man nesiseka visai, buvau viena varianta 1994 m. nusiziurejus, bet jau kaina doh.gif , nezinau is kur turi but iskrites kad tiek moketum blush2.gif

O kokia ta kaina ir koks rajonas? Bandėt derėtis su pardavėjais?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2010 10 27, 13:10)
O kokia ta kaina ir koks rajonas? Bandėt derėtis su pardavėjais?

Z. Paneriuose, i derybas tik simboliskai leidziasi, nori apie 285000 butui reikia remonto ...
Atsakyti
Aš irgi nieko gero nerandu - arba kaina nereali arba visai nieko gero schmoll.gif O pasirinkimo bent jau Vilniuje tai visai nebelikę verysad.gif
Atsakyti
[quote=rimule,2010 10 27, 19:28]
Aš irgi nieko gero nerandu - arba kaina nereali arba visai nieko gero schmoll.gif O pasirinkimo bent jau Vilniuje tai visai nebelikę verysad.gif

Pritariu tau, verysad.gif .O keliu kambariu ieskote? blush2.gif
Atsakyti
Idealus variantas butu 3 kambariai, bet kad neiperkam...Noretusi naujesnes statybos. Tai dabar renkames tarp 2-3 kambariu tik kad rinktis nera is ko
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie ieškotojų ax.gif Ieškom 3-4 kambarių buto Vilniuje, bet taip nieko gero kol kas doh.gif Blogiausia, kad patys neapsisprendžiam ko norim, ar arčiau centro senesnės statybos, ar kiek naujesnio buto atokesniame kampelyje blush2.gif
Atsakyti