Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų Senelio/Senio Šalčio/Nykštuko laiškas

QUOTE(Atisa @ 2009 12 08, 15:02)
Aš nesuprantu, vakar patikrinau, tikrai rodė. O šiandien neberodo.
Na, bandau dar per vieną puslapį. Jei ir čia nerodys, tada nebežinau. Pasakykit, kaip įkelt wordinį dokumentą, nes nebežinau daugiau būdų...

Bandau vėl  4u.gif

Vaikučiui
Draugei
Draugui

Papildyta:
Patikrinau, atrodo, šitas jau tikrai veikia  4u.gif  4u.gif

pas mane siu laikseliu nerodo,ismeta kad kenkejiska svetaine ar puslapis,uzblokuoja,gal butumet maloni imestumet kazkaip kitaip tuos laiskelius blush2.gif
Atsakyti
Ideja sauni thumbup.gif
Ar kas gali pakartotinai ideti laiskus draugei ir draugui, nes raso, kad tokie failai neegzistuoja?
Atsakyti
Mane irgi laiskuciai suaugusiems labai labai domina ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, aš taip pat būčiau labai dėkinga, jei kas atsiųstumėt pavyzdį Kalėdų senio laiško suaugusiems.
Atsakyti
Kur gi tie laukiami laiskuciai suaugusiems? ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

vakar su dukryte nupiesem laiska kaledu seneliui. pati piese kaledu seneli, nes ko nori dovanu mums dar persunku nupiesti smile.gif laiska ikisom i duryse esancia skyle laiskams mesti, prispaudem kad neiskristu kitoj pusej ir begom greit miegot, kad nykstukai galetu paiimti laiska, kol dukryte miega, ir nunesti ji kaledu seneliui. tai va laiskas jau pas kaledu seneli biggrin.gif , tik va dabar man galvosukis kaip parasyti atsakyma, kad butu suprantamas trimetei, grazus ir idomus g.gif reiks kazka galvot g.gif kai tik sugalvosiu ir padarysiu galesiu ir su jumis pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif
Gal turit koių gerų pavyzdėlių?
Nes aš nemoku iš esamu pakeist teksto..
Kaip Jus tai darot?
dekui blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
wau, kokia nuostabi ideja parasyti laiska nuo kaledu senelio/nykstuko, gaila, kad siais metais mano vaikai dar mazi... butinai kitais bandysiu rasyti bigsmile.gif
O ir suaugusiems nebloga ideja, tik reikia fantazija ijungti ka parasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(taska @ 2010 11 20, 23:59)
Sveikos mamytes.  4u.gif
Gal turit koių gerų pavyzdėlių?
Kaip Jus tai darot?
dekui blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jau parasiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taska @ 2010 11 20, 22:59)

Kaip Jus tai darot?
dekui blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Esamu nepakeisit - patys susikurkit fona, galima tiesiog, jei nemokat su photoshopu dirbti, i worda isikelti ziemos/kaledu fona ar paveiksliuka ir ant virsaus rasyti norima teksta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 21, 13:45)
Esamu nepakeisit - patys susikurkit fona, galima tiesiog, jei nemokat su photoshopu dirbti, i worda isikelti ziemos/kaledu fona ar paveiksliuka ir ant virsaus rasyti norima teksta.

Dekui. Taip ir padariau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turite kalėdų senelio laišką, labai parašau atsiuskite astabliun@gmail.com visai neturiu ideju kaip ji parasyti. doh.gif
Atsakyti