Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų Senelio/Senio Šalčio/Nykštuko laiškas

QUOTE(brendy_ @ 2009 12 03, 12:41)
o kur rasti tuos teksto fonus su kaledu seniu?googlas neismeta g.gif

Aš viską radau per Gooooogle 4u.gif O jei patiko paveikslėlis, bet buvo tekstas, tai su Paint'u jį pašalinau smile.gif

QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 12 03, 15:49)
biggrin.gif
thumbup.gif Mieloji, ar gelėtum atsiūsti Wordinį failą
aciuks.gif

QUOTE(beibis @ 2009 12 03, 15:54)
aš irgi labai norėčiau blush2.gif

QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2009 12 03, 16:08)
labai, labai, labai tavęs prašom, kad atsiūstum nuostabų laišką  newyear.gif  wink_3.gif

Visoms, kurios parašė el. paštus jau išsiunčiau 4u.gif

QUOTE(brendy_ @ 2009 12 03, 16:38)
Na taip patiko si mintis,kad paskubom darbe parasiau laiskeli savo sesei lotuliukas.gif galvoju dar parasyt ir suneliui g.gif jam tik 4metukai,idomu nuo keliu metuku jus rasot savo maziesiems?

maniškei sausį bus 3 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zytos @ 2009 12 03, 18:27)
Na bet šitam tinklalapyje mokami paveiksliukai?

Reikia ne spausti "Download", o spaust dešinį klavišą + Save picture as ... smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir mano mergaitė gavo nykštuko laišką. thumbup.gif Kadangi pati moka skaityti, tai labai gražiai atsilpėšusi laišką apžiūrėjo visus piešinukus ir pradėjo... book.gif Visą laiką veidą puošė plati šypsena. Tik kai perskaitė laiškelyje apie tai, kad nykštukas matė ir žino apie kai kuriuos jos nelabai gerus darbelius, susigraudino. Sakė, kad jai gėda dėl to unsure.gif Teko laišką pabaigti skaityti man smile.gif . Prisižadėjo pasitaisyti ir būti gerute (nors ir šiaip yra pakankamai gera biggrin.gif ). Labai gerai suveikė tai, kad prieš keletą dienelių aš dukrytei grįžus iš mokyklos minėjau, kad mačiau namučiuose prabėgančią labai gražią skruzdelytę mirksiukas.gif
Dabar atsirado didžiulis noras pačiai pamatyti ta stebuklingą skruzdelytę. Sakė nori jai perduoti laiškelį, kad nuneštų tam nykštukui. Smagu, kad vaikas tiki tokiais gražiais dalykais... smile.gif
Atsakyti
Gal prieš kokius 8-10 metų, brolis rašė Kalėdų Seneliui į Laplandiją laišką ;D
Ir šati dar radau Senelio atsakymą ;D

[img=http://img705.imageshack.us/img705/2598/laikas.th.jpg]

Tik gaila, kad atrašė ne lietuvių kalba. unsure.gif

Taip žiūrint kokybė prasta, bet įsisaugojus į savo kompiutėrį, tūrėtum matyt viską ryškiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agataa @ 2009 12 03, 12:02)

Mamytes,o kaip issididint tuos vaizdelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliansiukas @ 2009 12 05, 22:39)
Mamytes,o kaip issididint tuos vaizdelius ax.gif

reikia paspausti ant to paveiksliuko blush2.gif O šiaip aš op to darau "Print Screen'ą" ir keliuosi į Paintą, tada koreguoju viską. Arba jei reikia tik padidint, tai atsidarai tą paveikslėlį, pažymi, nukopijuoji ir keli į Wordą, o po to didini. Tai pat galima atsidarius paveikslą, spausti dešinį klavišą - įrašyti paveikslą kaip... ir gausi paveikslėlį, tada koreguoji jį kaip moki 4u.gif
Atsakyti
Mamaytes 4u.gif

pasiknaisiojau po neta ir radau puslapiuka, kur galima atsispausdint tuscia kaledu senio laiska. Atsispausdinau, visai nieko. Tai sugalvojau, kad ranka rasysiu smile.gif

Kaledu senio laiskas smile.gif
Atsakyti
Taigi padirbejau ir as smile.gif Parasiau laiskeli savo mazajai smile.gif Gaila, nezinau kaip ji cia ikelt, kad galeciau su jumis pasidalint sad.gif Laiskas Worde, jei kam idomu, galiu atsiust emailu smile.gif

Tiesa, norejau paklausti, o kaip jus kaledu senelio vokus atspausdinat? Negi voka i spausdintuva kisat blush2.gif ar klijuojat? Daug graziu galima rast atsispausdint, tik neismanau, kaip daryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gieruze: 06 gruodžio 2009 - 02:15
QUOTE(gieruze @ 2009 12 06, 03:13)
Taigi padirbejau ir as smile.gif Parasiau laiskeli savo mazajai smile.gif Gaila, nezinau kaip ji cia ikelt, kad galeciau su jumis pasidalint sad.gif  Laiskas Worde, jei kam idomu, galiu atsiust  emailu smile.gif

Tiesa, norejau paklausti, o kaip jus kaledu senelio vokus atspausdinat? Negi voka i spausdintuva kisat  blush2.gif  ar klijuojat? Daug graziu galima rast atsispausdint, tik neismanau, kaip daryt  ax.gif

Tame pačiame tinklapyje, kurį įkėlėte, yra ir vokas smile.gif Tik reikia ištrinti tuos užrašus kur parašyta krlintos eilutės ;] Tada išsisaugojat ir atsispauzdinate smile.gif
Beje, ačiū už nuorodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2009 12 05, 23:08)
reikia paspausti ant to paveiksliuko  blush2.gif  O šiaip aš op to darau "Print Screen'ą" ir keliuosi į Paintą, tada koreguoju viską. Arba jei reikia tik padidint, tai atsidarai tą paveikslėlį, pažymi, nukopijuoji ir keli į Wordą, o po to didini. Tai pat galima atsidarius paveikslą, spausti dešinį klavišą - įrašyti paveikslą kaip... ir gausi paveikslėlį, tada koreguoji jį kaip moki  4u.gif

Gal as nieko neismanau,bet tada rezoliucija suprasteja,isilieja uzrasai... g.gif
Atsakyti
super idėja thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu jau visos susirūpino senelio laiškais, nes nebespėju atrašinėti į AŽ newyear.gif mergaitės, nebeprašykit siųsti asmeniškai, nes į dieną gaunu po 14 prašymų smile.gif , įdedu visoms laiškučio wordinį variantą Štai čia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gieruze @ 2009 12 06, 02:17)
Mamaytes  4u.gif

pasiknaisiojau po neta ir radau puslapiuka, kur galima atsispausdint tuscia kaledu senio laiska. Atsispausdinau, visai nieko. Tai sugalvojau, kad ranka rasysiu smile.gif
Kaledu senio laiskas smile.gif

Labai gražūs paveikslėliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 gruodžio 2009 - 22:25
Gal kam pravers ax.gif Senio salcio laiskas - paveiksleliai
Atsakyti