Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų Senelio/Senio Šalčio/Nykštuko laiškas

Nu net susigraudinau kai paskaitinejau apie Kaledu Senelio laiska vaikuciams. man net tokia mintis neatejo. Su suneliu kaledu seneliui laiksa jau paraseme. dabar labai noreciau padaryti jam ispudi ir parasyti jam laiska nuo senelio. sakykite man kvailai, o kaip reikia atsisiuti tik grazu lapa,(su tais Kaledu senio paveiksliukais) o jau teksta paciai irasyti. Ar kaip cia viskas daroma. Ar kazkur rasti tuscia lapa ir paciai kompu irasyti teksta. Nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, o taip noriu parasyti ...Padekite
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2009 11 30, 17:53)
Nu net susigraudinau kai paskaitinejau apie Kaledu Senelio laiska vaikuciams. man net tokia mintis neatejo. Su suneliu kaledu seneliui laiksa jau paraseme. dabar labai noreciau padaryti jam ispudi ir parasyti jam laiska nuo senelio.    sakykite man kvailai, o kaip reikia atsisiuti tik grazu lapa,(su tais Kaledu senio paveiksliukais) o jau teksta paciai irasyti. Ar kaip cia viskas daroma. Ar kazkur rasti tuscia lapa ir paciai kompu irasyti teksta. Nelabai gaudausi tokiuose dalykuose, o taip noriu parasyti ...Padekite

Kažkur forume buvau radusi tokią nuorodėlę, bet man nebereikėjo, tai gal padės jums http://office.micros...33.aspx?stt=101
4u.gif
Atsakyti
Kaip miela! Aš niekada nebuvau gavusi laiškučio nuo Kalėdų senio, bet iki šiol Kalėdų dvasia gyvena mano širdyje. Parašysiu tokį laišką nuo senelio savo sūnėnui ir dukterėčiai, žinau, kad jie rašė laiškus kalėdų seniui, o jų tėveliai tikrai nerašė nieko atgal ir neketina. Ot bus visiems staigmena drinks_cheers.gif Labai daug puikių įdėjų radau thumbup.gif
Atsakyti
Mintis idomi.. bet beda ta, kad mano vyresnioji dukra jau nelabai tiki Kaledu seneliu sad.gif Klasiokai nugalejo..
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2009 12 02, 01:17)
Mintis idomi..  bet beda ta, kad mano vyresnioji dukra jau nelabai tiki Kaledu seneliu sad.gif  Klasiokai nugalejo..

Mano sesei irgi jau 13 metų ir jau seniai nebetiki Kalėdų seneliu, bet aš jai vis tiek kasmet siunčiu laiškus, ir kaip ji džiaugiasi juos gavusi thumbup.gif Nors ir žino, kad aš juos rašau wub.gif
Atsakyti
o kur rasti tuos teksto fonus su kaledu seniu?googlas neismeta g.gif
Atsakyti
QUOTE(brendy_ @ 2009 12 03, 11:41)
o kur rasti tuos teksto fonus su kaledu seniu?googlas neismeta g.gif

ieikit cia http://images.google...s...mp;aq=f&oq=
Atsakyti
Daug kaledu senio nuotrauku,bet nei vieno laikancio tuscia lapa rasymui 4u.gif
Atsakyti
Na taip patiko si mintis,kad paskubom darbe parasiau laiskeli savo sesei lotuliukas.gif galvoju dar parasyt ir suneliui g.gif jam tik 4metukai,idomu nuo keliu metuku jus rasot savo maziesiems?
Atsakyti
Mano mazajai tik vasario pabaigoje bus 3 metukai, tai siemet jau ir jai rasiau nykstuka laiska. Didzioji manau jau paskutiniai metai, kai tiki seneliu. Aisku, kad klasiokai prie to prisidejo. Bet as vistiek rasau jai kasmet po laiskuti. Ir ji visada laukia. O paveiksliuku fonui radau cia http://generolas.myl..._12_15_17_05_00
Atsakyti
aš tai mergaitės galvoju, kaip tik vaikiukas pradeda suvokti apie Kalėdų senelį, galima rašyti.
O mano vaikiukai, kuomet patys pradėjo skaityti, tai iš vis gautą laišką labai saugojo
Atsakyti
QUOTE(Radasta @ 2009 12 03, 16:29)

Na bet šitam tinklalapyje mokami paveiksliukai?
Atsakyti