Įkraunama...
Įkraunama...

Kalatėjos

QUOTE(As ir Morka @ 2010 02 03, 13:51)
O pas jus kokios kalatėjos?  blush2.gif  čia šiaip smalsu kas ką augina...

Turiu Zebrina, Medalion ir Crocata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 02 03, 12:42)
Turiu Zebrina, Medalion ir Crocata smile.gif

O Medallion purškaliojat? nes vienur skaičiau, kad galima, kituose forumuose, kad nelabai g.gif Kol kas net nesu 100 proc. įsitikinus, kad pas mane viena tikrai medallion. Kad iš roseopicta grupės tai tikrai. Tokia nustekenta buvo, kad dabar tik po truputį tos tikrosios spalvos ryškėja... Tai tarp medallion ir kitos (vis to pavadinimo neatsimenu smile.gif ) kol kas svyruoja . Kol labai vargana tai ant lapų nepurškiu - ankstesnių purškimų dėmių pilna.
Atsakyti
Purškiu, bet tik virintu vandeniu. Bet taip purškiu, kad atrodo kaip po maudynių. biggrin.gif
Tik kartasi truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 02 03, 17:34)
Purškiu, bet tik virintu vandeniu. Bet taip purškiu, kad atrodo kaip po maudynių. biggrin.gif
Tik kartasi truputį  smile.gif

dėkui. Kaip tik stovi prie marantos tai gaus abi vienodai - kad vanduo lašėtų smile.gif
Atsakyti
o kaip daznai kalateja laistot?ar purskiat? ax.gif
Atsakyti
Aš tai laistau pagal reikalą - pažiūriu kaip žemės, ar drėgnos. Dabar namie vėsoka tai kažkur kas 5 dienas gaunasi. Vasarą dažniau. O purkšti stengiuosi kasdien, bet... kartais patingiu, arba namuose nebūnu ir pan.
Atsakyti
l.aciu.meginsim auginti wub.gif
Atsakyti
nezinau kur nusipirkti dideliu vazonu..kiek ieskojau,netiko verysad.gif
Atsakyti
Kokiuose "Senukuose" gal būtų... nelabai galiu patart. Kol kas labai didelių nereikia smile.gif
Atsakyti
apziurejau visas man zinomas parduotuves..niekaip neatitaikau verysad.gif norisi suderinti.. unsure.gif
Atsakyti
Sėkmės ieškant, Ritute90 smile.gif

O pas mane va viso kalatėjos gražiai auga ir jau vaikučius auginasi.

Vieninteė kalatėja "engel grass", su kuria nesusitariam ko jinai nori. Vis leidžia naujus lapelius, bet užaugus lapeliams šie iš karto nuskursta. Galiukai paruduoja ir lapas pradeda džiūti. Auginu ją kaip ir visas kitas, bet neįsivaizduoju, ko jai gali trūkti.

Gal kas galite patarti 4u.gif
Atsakyti
išknisau internetą bet niekaip nerandu kaip ta engel grass atrodo doh.gif O smalsumas kamuoja smile.gif
Galiu tik teoriškai pasidalint kažkur skaityta info. Lapų kraštukai ir patys lapai gali dėl problemų su šaknimis kentėti. Arba medžiagų substrate neužtenka. Bet praktiškai man kažkaip su tuo neteko susidurti. Kol kas visos gerai gyvena smile.gif Na išskyrus vieną reanimuojamą, kuri po truputį atsigaudinėja.
Atsakyti